#Hava kirliliği

Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı 03:14

Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı

Bursa'da dün geceden beri etkili olan kar yağışı hava sıcaklığının eksi 4'e düşmesiyle yolları buz pistine çevirdi. Belediye ekipleri ana arterleri sürekli temizleyip tuzlama çalışması yaparken, ara caddelerde sıkıntılar..

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor 02:25

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kar fırtınası tüm şiddetiyle devam ediyor. Şiddetli soğuklar yüzünden 15 kişi hayatını kaybetti. Birçok bölgede OHAL ilan edildi. Hava trafiği durma noktasına geldi. Milyonlarca insan el..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Sinop Kestanesinin Meşakkatli Hasadı Başladı 04:32

Sinop Kestanesinin Meşakkatli Hasadı Başladı

Kabuğundan kolay ayrılması ve lezzetiyle bilinen eşsiz Sinop kestanesinin meşakkatli hasadı başladı. Türkiye'nin önemli kestane üretim merkezlerinden Sinop'ta gür ve yamaç ormanlarda metrelerce yükseklikteki ağaçlarda ke..

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı 01:13

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı

Kent merkezinde 2 gün boyunca etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde ise kara dönüştü. Yağan ilk karla birlikte, Hakkari kent merkezinin tam karşısında bulunan 3 bin 467 rakımlı Sümbül Dağı'nın zirveleri kısmen beyaza bür..

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı 06:28

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı

Doğu ve Güneydoğu’nun özellikle kırsal bölgelerinde ve köylerinde yaşayan kadınlar geçmişten günümüze kadar gelen zorlu tandır ekmeği yapımı telaşını sürdürüyor. Bitlis’te de köyde yaşayan kadınlar, kendi ürettikleri buğ..

Buz ve Karla Kaplı Şehir- Vorkuta 01:16

Buz ve Karla Kaplı Şehir- Vorkuta

Rusya Federasyonu’na bağlı Komi Cumhuriyeti’nin SSCB döneminde madencilik alanında önemli kentlerinden biri olan Vorkuta'nın oblast bölgeleri, SSCB’nin dağılmasından sonra madencilik alanında sıkıntılı günler yaşamaya ba..

Karlı havada yaylada mahsur kaldılar! 01:51

Karlı havada yaylada mahsur kaldılar!

DÜZCE'DE 3 GENCİN OTOMOBİLİ KARA SAPLANDI, TAM 7 SAAT BOYUNCA KURTARILMAYI BEKLEDİLER, HAVA SOĞUK, BENZİNLERİ DE BİTMEK ÜZEREYDİ, NEYSE Kİ İMDATLARINA KÖYLÜLER YETİŞTİ..

Buza Karşı Galip Gelen Kadın 00:32

Buza Karşı Galip Gelen Kadın

Soğuk hava nedeniyle bir mağazanın önü buz tutmuş. Mağazaya girmek isteyen bir kadın buzda kaymaya başlasa da müthiş bir mücadele ile düşmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mart ayı kışı aratmıyor 01:04

Mart ayı kışı aratmıyor

Yurdun birçok yerinde etkisini gösteren soğuk hava, kar yağışını da beraberinde getirdi. Kara dönüşen yağış nedeniyle pek çok noktada ulaşımda sorun yaşandı...

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor 02:56

Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor

Konya’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Mart ayında şehir merkezinde etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı Mart ayında şehir merkezini beyaza bürümeye başladı. Vatandaşların bazıl..

Bolivya’da askeri eğitim uçağı evin üzerine düştü- 1 ölü 01:54

Bolivya’da askeri eğitim uçağı evin üzerine düştü- 1 ölü

Bolivya’nın Cochabamba kentinde Hava Kuvvetlerine bağlı askeri eğitim uçağının evin üzerine düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti. İki pilot kazadan önce kendilerini uçaktan fırlattı...

Almanya uçaklarında bomba ihbarı asılsız çıktı 01:15

Almanya uçaklarında bomba ihbarı asılsız çıktı

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Almanya’nın Stuttgart ve Münih şehirlerine gerçekleştirileceği tarifeli uçaklarına yapılan bomba ihbarı polisi harekete geçirdi. Ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından bomba ihbarının..

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu 02:05

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu

BAYKAR Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Azerbaycan televizyonuna röportaj verdi. Türkiye'nin savunma sanayinde artık parmakla gösterildiğini söyleyen bayraktar, İnsansız Hava Aracı Bayraktar TB-2'lerin terörün kök..

AKINCI, ilk atış denemesinde hedefleri tam isabetle vurdu 01:40

AKINCI, ilk atış denemesinde hedefleri tam isabetle vurdu

Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı, (TİHA) ilk atış denemesinde, MAM-T, MAM-L ve MAM-C ile hedefi tam isabetle vurdu...

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Türkiye'den Rusya'ya Kamikaze Misillemesi 01:43

Türkiye'den Rusya'ya Kamikaze Misillemesi

Rusya kamikaze dronlarla Türk SİHA'ları imha eden görüntüler yayınlamıştı. Roketsan, Rusya'nın skandal göndermesine aynı minvalde karşılık verdi. Roketsan'ın sosyal medya hesaplarından yerli ve milli imkanlarla geliştiri..

İstanbul’da yağmur sonrası gökkuşağı sürprizi 01:36

İstanbul’da yağmur sonrası gökkuşağı sürprizi

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan yağışlı hava sonrası gökyüzünde oluşan gökkuşağı görenleri kendine hayran bıraktı...

Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş! 01:27

Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Brüksel’deki NATO Zirvesi sırasında Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile görüşmesinden sonra Türk-Yunan ilişkilerinde ılımlı bir ortam tesis edilmeye çalışılırken, Yunan Genelkurma..

Uçan Taksi Dönemi Başlıyor! 01:25

Uçan Taksi Dönemi Başlıyor!

2 kişi kapasiteli araç elektrikle çalışıyor. Küçük bir helikopteri andırıyor. Ayrı bagaj bölmesi de bulunuyor. Hava taksilerin 2024'te Paris'te düzenlenecek yaz olimpiyatlarında hizmet vermesi planlanıyor..

Almanya tarihinin en sert ve en güçlü dolu fırtınası! inanılmaz 01:39

Almanya tarihinin en sert ve en güçlü dolu fırtınası! inanılmaz

Fırtına - dolu - yağmur - hava durumu - Stuttgart - Almanya Almanya tarihinin en kötü dolu fırtınası!! Soğuk beyaz nehirler evleri ve arabaları sular altında bırakıyor! Inanılmaz..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu 03:24

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu

Erzurum’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntüler ortaya çıkarttı. Bazı vatandaşlar ise kar yağışını yakından izlemek için yağışın etkili olduğu alanlara gitti. Erzurum'un Palandöken Dağı'nda..

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi 03:38

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi

İstanbul genelinde gerçekleştirilen helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında, 149 bin 470 kişi sorgulanırken, toplamda 189 bin 369 TL para cezası kesildi. İstanbul İl Em..

Beklenen Uçak Geldi! Kabil'den Türkleri Getiren THY Uçağı İstanbul Havalimanı'na İndi 02:17

Beklenen Uçak Geldi! Kabil'den Türkleri Getiren THY Uçağı İstanbul Hav

Afganistan'ın başkenti Kabil'den tahliye edilen 324 Türk vatandaşını taşıyan Türk Hava Yolları (THY)'na ait tahliye uçağı saat 16.45'te İstanbul Havalimanı'na indi...

Fransa'da orman yangınları- Birçok yol kapatılıp 7 bin kişi tahliye edildi 00:46

Fransa'da orman yangınları- Birçok yol kapatılıp 7 bin kişi tahliye ed

Fransa'nın güneyinde birçok bölgede yaşanan orman yangınları nedeniyle 10'dan fazla yol kapatılıp 7 bin kişi tahliye edildi. Kara ve hava müdahalesiyle yangın çalışması devam ederken 5 itfaiye erinin yaralandığı açıkland..

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu 00:53

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu

Kazakistan'da küresel iklim değişikliği bu yıl hiç yağış almayan bazı bölgelerde binlerce hayvanın telef olmasına ve tarım alanlarının kurumasına yol açtı. Ülkenin güney ve batı kesimlerinde daha önce görülmemiş sıcak ha..

Amerika’yı sel aldı! 02:24

Amerika’yı sel aldı!

Amerika'nın New York kentinde 7 kişi New Jersey'de ise 1 kişi sel felaketinde hayatını kaybetti. Tropikal İda fırtınası nedeniyle sağanak yağış ve su baskınlarının yaşandığı iki şehirde OHAL ilan edildi. New York Belediy..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..