#Hava koşulları

Filin Gazabına Uğrayan Kadın 00:11

Filin Gazabına Uğrayan Kadın

Tayland’ta bir kadın turist, tutkunun olduğu fillerin yanına giderek dev hayvanı sevmeye başladı. Filin hortumunu okşayan kadın, aldığı boynuz darbesiyle hava uçup yere böyle düştü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam 04:00

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Hem Karada hem Havada Giden Araç 00:36

Hem Karada hem Havada Giden Araç

Dünyanın ilk hava ve kara trafiğine çıkma lisansı olan uçan otomobili, PAL-V Liberty üretildi. Satışa çıkacağı tarih olarak 2018 yılını gösterdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayı ile Adamın Sıcak Dostluğu 01:00

Ayı ile Adamın Sıcak Dostluğu

Hayvansever adam ile ayının soğuk havada görenleri şaşkına çeviren sıcak dostluğu! Kameralara yansıyan güzel fakat bir o kadarda tehlikeli görüntüler sizlerle.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Rekoru İçin Kadın Dayanışması 01:11

Dünya Rekoru İçin Kadın Dayanışması

Tamamı kadın 14 kabin personeli ve 4 pilot, Atlantik’in üzerinden dünyanın etrafını turladı. Yolculuk tam 15 saat sürdü. Hindistan Havayolu Air India, Delhi-San Francisco-Delhi seferini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için ta..

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı 01:51

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı Muş-Bingöl-Diyarbakır üçgeninde bulunan Şenyayla bölgesinde, terör örgütü PKK'lılara yönelik 6 askeri taburun katılımıyla operasyon başlatıldı Alınan bilgiler..

Yeşil sahada korku dolu anlar 01:11

Yeşil sahada korku dolu anlar

Roman Liginde Oyuncu Hava Topu Mücadelsinde Boynunu Kırıyodu......

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir' 03:02

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir'

Seçimlerin ardından Hollanda'da siyasi hava nasıl, ülke içinde ve dışında beklentiler neler? Euronews muhabiri James Franey Algememeen Dagblad gazetesinden siyaset yorumcusu Wiert Duk'le konuştu *Wiert Duk:* Bu Mark Ru..

Fransız Askerleri Estonya'da 01:00

Fransız Askerleri Estonya'da

NATO, Rusya'ya komşu özellikle Baltık ülkelerinde askeri gücünü arttırırken, en son 50 askerden oluşan Fransız birliği Estonya'nın Amari askeri üssüne indi. Öncü birlik, 300 Fransız askerin yer alacağı 1200 kişilik yen..

35 de Donan Kedi 07:34

35 de Donan Kedi

Hava o kadar soguk ki kedi donmuş. Kedinin imdadına yetişen insanlar sıcak suyla kediyi ısıtmaya çalışıyo....

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da 01:04

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Suriye sınırdaki birilikleri denetlemek üzere Şanlıurfa'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi..

Çizgi Film  Musti  Kardan Adam Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Kardan Adam Türkçe Dublaj

Hangi çocuk karı sevmez ki! Kedicik Musti ve arkadaşı bay tavşan da karı seviyor. Birlikte çok güzel bir kardan adam yapmışlar. Ama hava ısınmaya başladı bile. Ya kardan adam erirse? Meraklı kamyon Leo'nun noel ağacı da ..

Çizgi Film  Musti  Piknik  Türkçe Dublaj 04:50

Çizgi Film Musti Piknik Türkçe Dublaj

Bugün çok güzel bir gün. Hava iyi olunca Musti annesiyle bir piknik yapmaya karar verir. Arkadaşı bay tavşan da onlara eşlik edecek. Ormanda harika bir zaman geçirecekleri kesin. Ama ilginç bir olay oluyor.....

Çizgi Film  Musti  Temizlik  Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Temizlik Türkçe Dublaj

Hava bugün kötü. Yağmur yağıyor ve Musti dışarı çıkıp arkadaşlarıyla oynayamıyor. Peki başka ne yapabilir? Uslu bir çocuk olup odasını toplayabilir. Annesi çok sevinecek...

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Sirk 07:00

Çizgi Film Rubi ve Jojo Sirk

Rubi ve Jojo'nun yeni macerasına hazır mısın? Arkadaşlar çok heyecanlı çünkü Baba onları sirke götürecek. Eyvah, hava çok kötü. Ya gidemezlerse?..

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor 01:17

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor Fırat Kalkanı Hareketi’nin 76'ncı gününde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş desteğiyle Özgür Suriye Ordusu'nun Suriye içlerinde ilerleyişi sürüyor. Özgür Suriye Ordusu'nun S..

Sefa Doğanaydan Emineye Canan Karatay Tarzı Yorum! 14:43

Sefa Doğanaydan Emineye Canan Karatay Tarzı Yorum!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Emine Aydın ve Simay Tokatlı, Londra'nın hava durumu yüzünden kavgaya başlayınca Bahar Candan, Emine'nin hayallerde gezindiğini iddia etti ve bu..

  • ANKA tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası 00:35

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası

Peru'da bilinmeyen bir nedenden dolayı arızalanan yolcu uçağı, ülkenin iç bölgelerindeki Jauja kasabasındaki küçük bir havaalanına zorunlu iniş yaptı. Pilotların, üstün çabasıyla başarılı bir iniş yapan uçakta bulunan 1..

1992 Kozlu Maden Ocağı Grizu Patlaması izle 05:18

1992 Kozlu Maden Ocağı Grizu Patlaması izle

Zonguldak grizu patlamasından sonra maden ocağındaki galerilerde çıkan yangının sıçraması sonucu kurtarma çalışmalarının dururulması. Vahit Çelikel’in galerilerde hava giriş çıkışlarının kapatılması kararının alınması ha..

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Edis - Dudak 04:05

Edis - Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

Tarihte Bu Ay 5.Bölüm izle 28:35

Tarihte Bu Ay 5.Bölüm izle

Rıdvan Çongur’un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Hava Şehitlerini Anma Günü, 1. Viyana Seferi, Cerbe Deniz Zaferi ve Havza Genelgesi konu edilmektedir...

Maç Sırasında Aniden Kar Yağarsa 00:44

Maç Sırasında Aniden Kar Yağarsa

Major Futbol Liginde Real Salt Lake ve Vancouver Whitecaps arasında oynanan mücadelenin 67. dakikasından sonra değişen hava sahayı beyaza aniden boyadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tillerson, Haley Suriye'de Sonraki Adımlarda Farklılık Yaşıyor 06:19

Tillerson, Haley Suriye'de Sonraki Adımlarda Farklılık Yaşıyor

Geçen haftanın hava saldırısı sonrasında : Devlet Tillerson ve ABD Amb. BM'ye Haley, yönetimin Suriye'deki sonraki adımları hakkında ne olacağı konusunda çeşitli mesajlar yolladı...

Fırtına Bulutlarının Muhteşem Görüntüleri 01:48

Fırtına Bulutlarının Muhteşem Görüntüleri

Timelapse klip olarak hazırlanan videoda Amerika'nın fırtına sezonu ardından bulutların muhteşem görüntüleri yer alıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Bild'in Analizi_ 03:19

Alman Bild'in Analizi_ "Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın"

Alman Bild'in Analizi_ Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın Steinmeier'ın Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu ile görüşmesini, Çok kolay bir görüşme olmadı diye yorumlamasını aktaran Bild, soğukluğun Steinmeier'in hava lima..

Battlefield 1 Oynuyoruz Ep 2 Türkçe Yama 32:27

Battlefield 1 Oynuyoruz Ep 2 Türkçe Yama

Merhaba ben ömer bugün silzere çok eğlenceli 1. dünya savaşı oyunu oynadım biliyorsunuzki oyun Rusçaydı ama türkçe yama yaptım iyi seyirler..

Ateş Hattı 5 Aralık 1994 1:19:59

Ateş Hattı 5 Aralık 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı, Nurettin Sözen ve Recep Tayyip Erdoğan'ın konuk edilediği programda; İstanbul'daki hava kirliliği, su ve çöp sorunu konu edilmektedir...

ABD, Alaska Kıyılarındaki Rus Bombardıman Uçağını Yakaladı. 01:36

ABD, Alaska Kıyılarındaki Rus Bombardıman Uçağını Yakaladı.

ABD Hava Kuvvetleri, Alaska kıyılarındaki Rus bombardıman uçağını yakaladı. ABD, Rus Bombardıman Uçaklarını Durdurdu..