#Hava koşulları

Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı 02:18

Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı

Çekilen videodan gördüğümüz kadarıyla, normal şartlarda hiç kimsenin kurtulamayacağı bir kaza olmasına rağmen, herkesin kurtulması çok büyük bir şans oldu. Eski Hava Kuvvetleri Ambulans şoförü Tom Bond, kazaya tanık oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kato'da Operasyonlar Devam Ediyor 02:07

Kato'da Operasyonlar Devam Ediyor

Kato Dağları'nda 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı sorumluluğundaki Şehit Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman-2 Operasyonu devam ediyor. Zor arazi ve hava şartlarında gerçekleştirilen operasyondan kameralara bu görüntü..

İşte Hayat 11.Bölüm 45:35

İşte Hayat 11.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Türkiye'de amatör futbol, Bafa Gölü'ndeki balıkçıların sorunları, Hava Trafik Kontrol Kulesi ve Bodrum'da kızılderili yaşantısı süren Enver Kayador konu edilme..

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı 00:55

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı

Afganistan’ın ilk kadın savaş pilotu Nilüfer Rahmani ülkesinde tehdit aldığı gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nden sığınma talebinde bulundu. Eğitim programı için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen Rahman..

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Milli mMuharip Uçağı TF-X'in Tanıtım Videosu Yayınlandı 01:09

Milli mMuharip Uçağı TF-X'in Tanıtım Videosu Yayınlandı

Türkiye'nin milli muharip uçak projesi olan TF-X'in tanıtım videosu ortaya çıktı. İşte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterine katmayı planladığı o uçağın görüntüleri....

-20 Derece Havada Kaynar Suyun Etkisi 00:26

-20 Derece Havada Kaynar Suyun Etkisi

Anında buz kristallerine dönüşen sıcak su yavaş çekimle böyle görüntülendi. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Yemeklerin Tadı Neden Farklı Gelir 00:53

Uçakta Yemeklerin Tadı Neden Farklı Gelir

Verilen yemeklerin tatsız tuzsuz gelmesi bundandır. On bin metre yükseklikte tat ve koku alma duyumuz değişir. Yemeklerin lezzetini hissetmek içinse bu iki duyunun doğru işliyor olması gerekir. Uçak kabinindeki basınç ne..

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırnak'ta Askeri Helikopter Düştü 01:47

Şırnak'ta Askeri Helikopter Düştü

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Cougar tipi helikopter kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düştü. Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, Cougar tipi helikopterin havalandı..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Korkusuz Asker 2 Film İzle 1:42:30

Korkusuz Asker 2 Film İzle

Korkusuz Asker 2 Türkçe Dublaj Film İZle Özel hava biriminde görev almanın ne demek olduğunu ortaya koyan, harika bir savaş filmi. Ordu komutanı Mickey (Tom Hughes), İngiltere'nin en zorlu askeri misyon için kolları. A..

  • Tv Series tarafından
  • 4.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havanın 2 Derece Daha Isınması Durumunda New York'a Ne Olur? 03:47

Havanın 2 Derece Daha Isınması Durumunda New York'a Ne Olur?

Küresel ısınmaya dikkat çekmek amacıyla oluşturulan çalışmada 2 derece sıcaklık artışının New York'ta ne gibi sonuçlar doğuracağı çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriliyor...

  • JET TV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

2.Dünya Savaşı - Normandiya Çıkarması 15:42

2.Dünya Savaşı - Normandiya Çıkarması

Normandiya Çıkarması, General Dwight D. Eisenhower kumandasındaki Müttefik kuvvetlerinin 1944 Haziran - Eylül ayları arasında giriştiği hücum harekâtıdır. Müttefiklerin çıkarmasından sonra Alman cephesinin yarılmasına ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahramanmaraşlıların Sıcakla Mücadelesi 01:09

Kahramanmaraşlıların Sıcakla Mücadelesi

Hava sıcaklığının 40 dereceği bulduğu kentte vatandaşlar parklar, camiler ve yol kenarlarındaki gölgeliklerde serinlemeye çalıştı..

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor 02:34

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak yağış geliyor İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Doğu Karadeniz ile Bolu, Ordu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer g..

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor 03:41

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor

Almanya'nın askerlerini çekme kararı aldığı İncirlik Hava Üssü’nde askeri hareketlilik devam ediyor. İncirlik Üssü'nde yaklaşık 1 haftadır süren askeri hareketlilik bugün öğle saatlerinde de sürdü. Üste rutin olarak sa..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü 01:25

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü

Kutup soğukları Orta Avrupa’yı ağır vurdu. 38 kişi donarak hayatını kaybetti. Polonya’da pazar günü sıcaklıklar 0’ın altında 20 santigrat dereceye indi. Dondurucu havalar ülkede 10 kişinin canını aldı. Çek Cumhuriyeti’..

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi 01:34

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi

İstanbul'da yeniden başlayan kar yağışı trafiği etkiledi. TEM otoyolunda görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü. İstanbul'da geçtiğimiz cuma günü başlayan kar yağışı dün akşam saatlerinde etkisini kaybetmişti. Kar yağışı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

Valbuena, Marsilya'ya Döndü 01:28

Valbuena, Marsilya'ya Döndü

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mathieu Valbuena, tatilini geçirmek üzere Marsilya'ya gitti. Fransa'nın Olympique Lyon takımından transfer edilen Mathieu Valbuena, tatil için Marsilya'ya gitti. Sarı-lacivertli takımın ..

Son Dakika Meteoroloji'den 5 İl İçin Çok Ciddi Uyarı 04:05

Son Dakika Meteoroloji'den 5 İl İçin Çok Ciddi Uyarı

Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman'da gök gürültülü sağanak bekleniyor..

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

Timsahla Selfie Çekilmek İsteyen Yürek Yemiş Adam! 05:15

Timsahla Selfie Çekilmek İsteyen Yürek Yemiş Adam!

Adrenalin tutkunu adam timsahla oyun oynayarak selfie çektirmek için hayatını hiçe sayarak suyun içine atlamış ve arkadaşlarına hava atmak için elinden geleni yapmış. Yürek yemiş çılgın adam eğlenceyi zarar görmeden tama..

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj 00:59

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj

Hava Kuvvetleri Komutanlığının gösteri ekibi Solo Türk, hazırladığı klip ile anlamlı bir mesaj verdi Konya 3’üncü Ana Jet Üssü 132’nci Filo Komutanlığında faaliyetlerini sürdüren F-16 gösteri ekibi Solo Türk, Konya sema..