#Havalı kornayla terör estiren kızgın bisikletçi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Bordo Bereliler Suriye Filmi Fragman 2 02:28

Bordo Bereliler Suriye Filmi Fragman 2

Merakla beklenen Bordo Bereliler Suriye Filmi Fragmanı Yayında. 7 NİSAN 2017 de tüm sinemalarda. Özel Kuvvetlere bağlı Bordo Bereli Askerlerimizin Suriye'de oluşum içerisinde olan FETÖ bağlantılı bir terör örgütüne ve l..

Alman Gazeteci Lejuene- PKK, Almanya'da Derin Devlet Konumunda 01:12

Alman Gazeteci Lejuene- PKK, Almanya'da Derin Devlet Konumunda

Almanya’nın nasıl terör örgütlerinin himayesi altına girdiğini A Haber'de yayınlanan Diplomasi programına konuk olan Alman Gazeteci Martin Lejuene anlattı. Lejuene, Almanya'da 14 bin PKK'lı teröristin etkin bir şekilde g..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

Brüksel saldırısının yıldönümünde kurbanlar için anma töreni 00:54

Brüksel saldırısının yıldönümünde kurbanlar için anma töreni

Belçika'da başkent Brüksel'i hedef alan terör saldırlarının birinci yıldönümünde kurbanlar anıldı. Belçika Kralı Philippe, düzenlenen törende bombalı saldırıya hedef olan Zaventem Havaalanı'na çelenk bıraktı. Kraliçe M..

May: 01:39

May: "Teröre boyun eğmeyeceğiz"

İngiltere Başbakanı Theresa May, Londra'daki saldırı sonrasında olağanüstü güvenlik toplantısı düzenledi. Toplantının ardından basın açıklaması yapan başbakan teröre teslim olmayacağız dedi, birlik ve beraberlik mesaj..

May: İnsanların Günlük Hayatına Devam Etmesi Teröre Verilen En İyi Cevap 01:13

May: İnsanların Günlük Hayatına Devam Etmesi Teröre Verilen En İyi Cev

Londra'da dün meydana gelen terör saldırısının ardından parlamento sabah saatlerinde toplandı. Parlamenterlerin saldırıyla ilgili yaptıkları konuşmaların ardından sözü İngiltere Başbakanı Theresa May aldı...

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler 09:35

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler

Bu görüntüler ilk kez yayınlanıyor. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargâhında neler yaşandı? Darbeci Tümgeneral Mehmet Dişli o gece nasıl görüntülendi? Cuntacılar nasıl gözaltına alındı? Saat saat, isim..

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı 01:58

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasının ardından, belediye otobüsleri kontak kapattı, çöpler toplanmadı. Diy..

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi 02:48

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi Irak'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi, Enbar vilayetine bağlı Rutba ilçesinde 2 camiyi infilak ettirdi ve ilçe sakinlerinden 23 genci alıkoydu. Irak'ta Şii milis ..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Nusaybin'de Pkk'lı Teröristlere Yönelik Operasyon 00:50

Nusaybin'de Pkk'lı Teröristlere Yönelik Operasyon

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi...

İsviçre'de 'referanduma hayır' gösterisinde skandal pankart 01:32

İsviçre'de 'referanduma hayır' gösterisinde skandal pankart

İsviçre'nin Bern kentinde düzenlenen 'referanduma hayır' gösterisinde açılan skandal pankart Türkiye'nin tepkisini çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı sloganların atıldığı gösteride terör örgütü PKK ve lideri Abdullah..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 5.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı 00:43

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı

ABD destekli Kürt YPG ve Arap savaşçılardan oluşan koalisyon güçleri, Suriye'nin Rakka kentinin 45 kilometre batısında bulunan Tabka Askeri Hava Üssü'nü terör örgütü IŞİD'den geri aldı. IŞİD, 2014'ten bu yana üssün kon..

DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı 00:51

DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı

Irak'ın Musul kentinin doğusunda kapalı bir pazar yerine havan toplarıyla düzenlenen saldırıda en az iki kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Öğle saatlerinde gerçekleşen saldırı, yerel halkın alışveriş ya..

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Sözde Sıkıyönetim  Komutanının İşgal Görüntüsünü Andıran Adliye Ziyareti 02:12

Sözde Sıkıyönetim Komutanının İşgal Görüntüsünü Andıran Adliye Ziyare

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturmada tutuklanan, darbecilerin hazırladığı sözde atama listesinde Diyarbakır sıkıyönetim komutanı gösterilen 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz'ın işgali andıran adliye ziyar..

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı 00:24

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında il ablası olarak bilenen ev kadını tutukladı. Edinilen bilgiye göre, örgütün Edirne'deki sohbetlerini yürüttüğü beli..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

FETÖ’cülerin Toplantısına Baskın  Gülen’e ait iç Çamaşırı 00:38

FETÖ’cülerin Toplantısına Baskın Gülen’e ait iç Çamaşırı

İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri tarafından düzenlendiği iddia edilen toplantıya yapılan operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon anı kameraya yansırken, ele geçirilen sakız, peçete ve iç çamaşırların..

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu 01:13

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu

'Çakal Carlos' adıyla bilinen Venezuelalı Ilich Ramirez Sanchez, Fransız mahkemesi tarafından müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 67 yaşındaki Ramirez Sanchez, 1974'te Paris'te bir alışveriş merkezine düzenlenen saldır..

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi 02:40

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla, merkez Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. At..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 00:46

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi Afyonkarahisar'da yürütülen Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında avukatlar ile öğretmenlerinde bulunduğu 19 kişi a..

Death Note Fragman 01:03

Death Note Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..

Ölüm Notu Fragman 01:03

Ölüm Notu Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..