#Havalı kornayla terör estiren kızgın bisikletçi

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı 01:51

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı

Terör örgütü PKK'dan kaçarak Diyarbakır'da güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin itirafları güvenlik güçlerince yürütülen müşterek operasyonlarla teröre göz açtırılmadığını gözler önüne serdi...

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Mardin’de MİT ve Emniyet’ten Ortak DEAŞ Operasyonu 00:46

Mardin’de MİT ve Emniyet’ten Ortak DEAŞ Operasyonu

Mardin’de Emniyet Müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığınca, terör örgütü DEAŞ’ın “Yalnız Kurt” olarak adlandırılan uyuyan iki ayrı hücre evine düzenlenen operasyonda, 4 şahıs gözaltına alındı, çok sayıda dijital malzeme ve d..

Vali Atik Operasyon Bölgesinde 03:21

Vali Atik Operasyon Bölgesinde

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, terör örgütü PKK’nın Akmeşe grubu olarak bilinen 12 teröristin öldürüldüğü operasyon bölgesinde incelemelerde bulundu...

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

 Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama 01:08

Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama

İngiltere Londra Tower Hill tren istasyonunda patlayan bir torba panikleyen tüm yolcular istasyonundan kaçmaya başladılar. Patlamadan sonra olay yerine gelen polis , olayı hatalı bir telefon bataryadan kaynaklandığını do..

'Bölgede Sınırların Değişmesine İzin Vermeyeceğiz' 02:15

'Bölgede Sınırların Değişmesine İzin Vermeyeceğiz'

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Irak'taki gayrimeşru referandumla ilgili olarak Bölgede terör fazının başka bir sürece dönüştüğünü dile getirdi. Ünal 'Bizim sınırlarımız bellidir. Biz Suriye, Irak'ın toprak bütünlüğünden yan..

Mardin'de HDP'li Eşbaşkan Tutuklandı 00:26

Mardin'de HDP'li Eşbaşkan Tutuklandı

Mardin Artuklu Belediyesi eski Eşbaşanı HDP’li Sevinç Bozan Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca ve Mardin İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklandı...

Fetö'den gözaltına alınan kadın hakim tutuklandı 00:47

Fetö'den gözaltına alınan kadın hakim tutuklandı

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan kadın hakim çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü..

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı 01:03

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı

Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Sam..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe 00:59

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi dağlık ve kırsal alanda faaliyet yürüten terör örgütü PKK mensuplarına yönelik yürütülen Bayrak-61 Şehit Jandarma Teğmen Recep Erdoğan-2 operasyonu kapsamında yürütülen çalışmalarda örgüte ait ..

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı 00:43

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, mahrem abilere gizli bilgileri aktardıkları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş 02:24

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş

FETÖ'nün yayın organlarından Samanyolu TV'de daha önceden yayınlanan bir dizide, Rus Büyükelçi Karlov'a suikastın işlendiği ortaya çıktı. Suikast sahnesi, Karlov'a yapılan suikastle birebir benzerlikler taşıyor. FETÖ'nün..

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Şehidin Cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan Da Katıldı 01:18

Şehidin Cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan Da Katıldı

Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Yüzbaşı Mustafa Erdal, dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı...

FETÖ-Meltem Cumbul ilişkisi 02:32

FETÖ-Meltem Cumbul ilişkisi

24. Uluslararası Adana Film Festivali’nde sunucu olan Meltem Cumbul, ödül alan tecrübeli yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmadı. Ünlü oyuncu bu tavrıyla büyük tepki topladı. Adı FETÖ terör örgütüyle de anılan Meltem..

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Muğla'daki Operasyondan Haber :  7 Terörist Öldürüldü 01:43

Muğla'daki Operasyondan Haber : 7 Terörist Öldürüldü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda  Bir Asker Yaralandı 01:41

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda Bir Asker Yaralandı

Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir asker yaralandı. Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla Eruh ilçesinin Çırav Dağı bölgesinde ..

Sivas'ta 5 Asker FETÖ'den Tutuklandı 01:38

Sivas'ta 5 Asker FETÖ'den Tutuklandı

Sivas'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda adliye sevk edilen 8 şüpheliden 5'i tutuklandı. Operasyonda tutuklu sayısı 18'e yükseldi...

Türkiye İdlib İçin Düğmeye Bastı 01:00

Türkiye İdlib İçin Düğmeye Bastı

Türkiye, bölgede oynanan oyuna karşı harekete geçti. Ülkeleri ve şehirleri yok etmeye çalışanlara, bölge halkını birbirine düşürmeye çalışanlara karşı yeniden düğmeye bastı. İkinci Fırat Kalkanı harekatı ile bölgede oluş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor 00:42

Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor

Irak ordusunun, Kerkük kentinin Havice ilçesine bağlı kasaba ve köylerde terör örgütü DEAŞ'a karşı başlattığı operasyonun ardından bölgedeki siviller ellerinde beyaz bayraklarla güvenlik güçlerine sığınmaya başladı...