#Havalı kornayla terör estiren kızgın bisikletçi

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

Hamas ile El Fetih Anlaştı 00:53

Hamas ile El Fetih Anlaştı

Filistin’de Gazze Şeridi’nin yönetimini elinde bulunduran Hamas, Batı Şeria’yı yöneten El Fetih’le uzlaşmaya vardı. Hamas ve El Fetih heyetleri arasında Mısır’ın başkenti Kahire’de Salı günü başlayan görüşmelerin ilk tu..

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Artık Aklını Başına Toplaması Lazım 01:14

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Artık Aklını Başına Toplaması Lazım

Başbakan Yıldırım, ABD'nin terör örgütü PYD/PKK'yı desteklemesine ilişkin, NATO'da müttefikimiz, uzun yıllar stratejik ortak diye düşündüğümüz Amerika'nın artık aklını başına toplayıp doğru dürüst bir karar vermesi lazı..

Reyhanlı'da İlk Ders Zili 'Fatmasız' Çaldı 00:57

Reyhanlı'da İlk Ders Zili 'Fatmasız' Çaldı

Hatay'ın Reyhanlı, Hassa, Kırıkhan ve Kumlu ilçelerinde öğrenciler ders başı yaptı. Terör örgütü PYD/PKK'nın saldırısında hayatını kaybeden Fatma Avlar'ın okulunda ise büyük üzüntü yaşandı...

Başbakan Yıldırım: 'Amerika Hala Bu Yanlıştan Dönmek İçin Zamanın Var' 01:56

Başbakan Yıldırım: 'Amerika Hala Bu Yanlıştan Dönmek İçin Zamanın Var'

Başbakan Yıldırım, Amerika, terör örgütleriyle iş tutarak nereye varmak istiyorsun? Bu yol karanlıktır, bu yol çıkmaz sokaktır. Hala bu yanlıştan dönmek için zamanın vardır. dedi...

Karadeniz’de Pkk’ya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor 00:36

Karadeniz’de Pkk’ya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor

Doğu Karadeniz Bölgesinde Bölücü Terör Örgütü PKK'ya karşı operasyonlar devam ediyor. Trabzon'un Maçka ve Tonya ilçesinin yüksek kesimlerinde karla kaplı tepelerde sürdürülen operasyonlara Jandarma Özel Harekat ve Jandar..

Erdoğan'dan Abd'ye Afrin Tehdidi Askerlerinizi Toprağa Gömeriz Topunuz Gelin 12:25

Erdoğan'dan Abd'ye Afrin Tehdidi Askerlerinizi Toprağa Gömeriz Topunuz

Cumhurbaşkanımız Erdoğan ABD'nin 30.000 Kişilik Terör Grubu Oluşturmasına Karşılık İlk Defa Bu Kadar Açık ve Sert Bir Dille ABD'yi Tehdit Etti. (15.01.2018)..

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında 01:03

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında

Greenpeace uyarıcı olarak adlandırılan Fransız Nükleer Güvenlik raporunu yeniden düzenliyor. Greenpace çevreci eylemciler geçtiğimiz 18 ay boyunca Fransa'nın 19 nükleer reaktör alanının sadece çevre kirliliği ve radyoakt..

Jackie Chan Bu Sefer Çok Farklı 01:00

Jackie Chan Bu Sefer Çok Farklı

Özellikle komedi filmlerindeki başarılı dövüş sahneleriyle tanıdığımız dünyaca ünlü aktör, yönetmen ve yapımcı Jackie Chan yeni filminde çok farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor. Londra’da mülayim bir iş adamını canla..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor 01:29

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor

Türk Genelkurmay Başkanlığı arifesinde Astana'da Suriye'deki tırmandışılaştırma bölgelerinde yapılan anlaşmalar çerçevesinde Türk askeri idol gözlem görevlerinde kurulmaya başladığını bildirdi. Donanımlı başka bir konvoy..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

Diyarbakır'da Izinsiz Gösteriye Izin Verilmedi 01:01

Diyarbakır'da Izinsiz Gösteriye Izin Verilmedi

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümü bahanesiyle izinsiz açıklama yapmak isteyen HDP'li gruba izin verilmedi...

Sanatçılar, Roketli Saldırıda Hayatını Kaybeden Fatma Avlar'ın Okulunu Ziyaret Etti 00:30

Sanatçılar, Roketli Saldırıda Hayatını Kaybeden Fatma Avlar'ın Okulunu

Zeytin Dalı Harekatı'na destek kapsamında Hatay'a gelen sanatçılar, Jandarma karakolundaki askerlerle buluştu, terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısında hayatını kaybeden lise öğrencisi Fatma Avlar'ın okulundaki sıra..

Pyd Pkk'dan Arındırılan Köyde Halktan Zılgıtlı Kutlama 00:37

Pyd Pkk'dan Arındırılan Köyde Halktan Zılgıtlı Kutlama

PKK/PYD terör örgütünün işgalinden kurtarılan Cinderes ilçesinin güneyindeki Mahmudiye köylüleri ÖSO birliklerini sevinçle karşılıyorlar. Görüntüler bölgedeki teröristlerin işgalci olduklarını çok net bir şekilde gösteri..

Surlu Çocuklardan Devlet Yanımızda Neden Korkalım 01:20

Surlu Çocuklardan Devlet Yanımızda Neden Korkalım

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümünü bahanesiyle huzur ve güven ortamını provoke etmeye yönelik olayların önlenmesi amacıyla 2 bin 500 polisle asay..

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü 01:08

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kersti Kaljulaid ile bir araya geldi.Estonya'nın başkenti Tallinn'e düzenlediği iki günlük ziyaret kapsamında Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kal..

Macron'dan Çok Kollu Terörle Mücadele Planı 01:31

Macron'dan Çok Kollu Terörle Mücadele Planı

Fransa terörizme karşı çok kollu bir mücadeleye hazırlanıyor. Bu sene 13 defa terör saldırılarının hedefi olan ülkede Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron bu mücadelede Avrupa Birliği’ne işbirliği çağrısında bulundu. Başkent Pa..

Fetö, Örgüt Elemanlarına Masaj Yaptırdı 00:46

Fetö, Örgüt Elemanlarına Masaj Yaptırdı

Fotoğraflarda Gülen'in, Pensilvanya'daki evinde örgüt elemanlarına masaj yaptırırdığı görülüyor. FETÖ'nün yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütü FETÖ'nün lideri Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafları yayımlandı. Fotoğr..

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Tunceli'de 8 Katlı Ve Havuzlu Pkk Sığınağı Ele Geçirildi 01:40

Tunceli'de 8 Katlı Ve Havuzlu Pkk Sığınağı Ele Geçirildi

Tunceli'de düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK'nın kullandığı 1'i 8 katlı ve havuzlu 3 sığınak imha edilirken 100 kilogram amonyum nitrat ile çok sayıda malzeme ele geçirildi. Tunceli Valiliği, merkez kırsalında İl J..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Gazisi Gündüz'ü Ziyaret Etti 01:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Gazisi Gündüz'ü Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralanan gazi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret etti...

Gece Boyunca ÖSO İle YPG-PYD Arasında Yaşanan Çatışma Anları 01:46

Gece Boyunca ÖSO İle YPG-PYD Arasında Yaşanan Çatışma Anları

Afrin'in kuzeyindeki Bülbül beldesi kırsalında gece boyunca TSK destekli ÖSO birlikleri ile terör örgütü PKK arasında çatışmalar devam etti. İşte yaşanan sıcak çatışma anları...

Mehmetçik Dualarla Afrin'e Uğurlandı 00:55

Mehmetçik Dualarla Afrin'e Uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı na katılacak askerler törenle uğurlandı...

PYD Mevzileri Fırtına Obüs Toplarıyla Vuruluyor 00:29

PYD Mevzileri Fırtına Obüs Toplarıyla Vuruluyor

Kilis'te konuşulu bulunan Fırtına obüs topları, Afrin'nin Şeyh Pınar bölgesindeki PKK/PYD terör örgütü mevzilerini ateş altına aldı...

PYD-PKK'lılar Gençleri Alıp Zorla Götürüyor 02:21

PYD-PKK'lılar Gençleri Alıp Zorla Götürüyor

Suriye'nin Kamışlı kentinde terör örgütü PYD/PKK'nın baskılarından kurtulmak için ailesiyle Türkiye'ye sığınan Halil Muhammed, örgütün baskılarını anlattı...

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı 00:10

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

22 Kasım 2017 09:00 PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönder Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimi ardından FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla..

Tunceli'de 4 Terörist Öldürüldü 01:16

Tunceli'de 4 Terörist Öldürüldü

Tunceli'nin Pülümür kırsalında Polis Özel Harekat (PÖH) ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) timlerince gerçekleştirilen operasyonda 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, ke..

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bedelini Ağır Öderler' 00:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bedelini Ağır Öderler'

Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov ile ortak basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Akşam saatlerine doğru Şii milislerin 10 kadar pikapla Afrin'e kadar hareketleri tespit edilmiş. Fakat top atışları..