#Havalı kornayla terör estiren kızgın bisikletçi

'YPG - PKK Kızını Vermeyenlerden Para Alıyor' 04:34

'YPG - PKK Kızını Vermeyenlerden Para Alıyor'

Türkiye'ye sığınan Suriyeli bazı aileler, terör örgütü YPG/PKK'nın örgüte eleman kazandırmak için erkek çocuğu bulunmayan ailelerin kızlarını almaya çalıştığını, vermek istemeyenlerden de zorla 20 bin dolar talep ettiğin..

FETÖ'nün Yeniden Yapılanmasına Operasyon 00:59

FETÖ'nün Yeniden Yapılanmasına Operasyon

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), üye bulma ve yeniden yapılanarak para toplama çalışmaları yaptığının tespiti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 88 şüpheli gözaltına alı..

Özel Harekat Polisleri Dualarla Afrin'e Uğurlandı 02:16

Özel Harekat Polisleri Dualarla Afrin'e Uğurlandı

Özel harekat polisleri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı...

15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:04

15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı

Amerikan askerleri olan Spencer Stone, Anthony Sadler ve Alek Skarlatos, Paris treninin yolcuları arasındadır. Sakin bir yolculuk yapmayı bekleyen üçlünün bilmediği şey ise büyük bir IŞID atağına hazırlanmakta olan Ayoub..

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu 01:11

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu

Konya merkezli 34 ilde ve Antalya merkezli 24 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında toplam 135 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşt..

Belçika'daki Patlama Korkuttu 00:56

Belçika'daki Patlama Korkuttu

Belçika'nın kuzeyinde yaşanan bir patlamada bir bina yerle bir oldu. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 14 kişi yaralandı. Belçika'da pazartesi gecesi yaşanan doğalgaz patlamasında iki kişi hayatını kaybetti. Bir ..

Afrin'e Mühimmat Taşıyan Pkk Pyd Konvoyu Böyle Vuruldu 01:20

Afrin'e Mühimmat Taşıyan Pkk Pyd Konvoyu Böyle Vuruldu

TSK Afrin'e silah ve mühimmat taşıyan terör örgütü konvoyunun vurulduğu görüntüleri paylaştı. İşte hainlerin vurulduğu o anlar...

Özel Harekat Polisleri Afrin'e Dualarla Uğurlandı 02:37

Özel Harekat Polisleri Afrin'e Dualarla Uğurlandı

Özel harekat polisleri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı...

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi 01:23

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi

Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bombardıman devam ederken teröristlere ait bir petrol rafinerisi vurularak imha edildi. Bölgeden yükselen duman gökyüzünü sardı. Türk Silahlı Kuvvetleri ..

Alt Geçitte Araç Durdurup Etrafa Ateş Açtı 00:23

Alt Geçitte Araç Durdurup Etrafa Ateş Açtı

Ankara'da araçlarıyla yol kesen şehir magandaları, alt geçitte silahlarını art arda ateşleyerek terör estirdi. Olay, akşam saatlerinde Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İsmet İnönü Bulvarı üzerinden Ümit..

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var 00:56

Erdoğan ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 44. Muhtarlar Toplantısı'nda Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2015 yılı Temmuz ayından beri terörle mücadelede sınırlarımız içinde 1000'in üz..

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama 01:21

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama

Kilis'te roket isabet eden tarihi Çalık Camine Kilis Valisi Mehmet Tekin Aslan gelerek incelemelerde bulundu. Akşam namazının kılındığı esnada terör örgütü PYD/PKK tarafından atılan roketin tarihi Çalık Camiine isabet et..

Salih Müslüm Sırıtarak Gittiği Mahkemece Serbest Bırakıldı 00:24

Salih Müslüm Sırıtarak Gittiği Mahkemece Serbest Bırakıldı

Çekya'nın başkenti Prag'da mahkemeye çıkarılan Salih Müslim serbest bırakıldı. Başkent Prag'da yakalanan terör örgütü PYD'nin eski lideri Salih Müslim serbest bırakıldı...

Suriye'de Olsak Pyd Çocuklarımızı Elimizden Alır 02:17

Suriye'de Olsak Pyd Çocuklarımızı Elimizden Alır

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli Kürtler, terör örgütü PYD/PKK'nın tehdit ve baskıları nedeniyle ülkelerine dönemiyor...

Abd'deki Türk Vergi Mükelleflerinden Pyd Pkk Tepkisi 01:57

Abd'deki Türk Vergi Mükelleflerinden Pyd Pkk Tepkisi

ABD'de yaşayan Türk toplumu, ödedikleri vergilerle terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye yardım yapılmasına tepki göstermek amacıyla Kongre binası önünde basın toplantısı düzenleyerek tepkilerini dile getirdi...

Bir Babanın En Ağır Yükü Şehit Oğlunu Omzunda Taşıdı 01:04

Bir Babanın En Ağır Yükü Şehit Oğlunu Omzunda Taşıdı

Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı harekâtında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketi Konya'ya getirildi. Şehidin babası Ahmet Koç, oğlunun Tür..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 00:32

Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Zeytindalı Harekatı kapsamında Afrin'in Bilal Köy mevkinde bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile girilen çatışmada Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kahraman Uzman Çavu..

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı 00:50

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Balıkesir İli Edremit İlçesinde PKK/KCK silahlı terör örgütünün propgandasını yapma,..

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:06

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı Yayınlandı. Katja, eşi Nuri ve 6 yaşındaki oğlunu bir patlamada kaybetmiştir. Yaşadığı acıdan sonra yıkılan Katja’nın tek isteği, terör saldırısının kimler tarafından neden yapıld..

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar 01:35

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar

İstanbul'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Pendik İlçe Başkanlığı'na Pazar günü saldırı düzenlendi. Kapıları kırdıktan sonra içeri giren bazı kişiler, eşyaları tahrip ettikten sonra binayı ateşe verdi. Saldırıda öl..

Deli Yürek 1. Bölüm İzle 1:00:45

Deli Yürek 1. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Salih Müslüm Nereye Giderse Gitsin Peşini Bırakmayacağız 01:08

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Salih Müslüm Nereye Giderse Gitsin Peşini

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, terör örgütü PYD/PKK'nın eski eş başkanı Salih Müslüm'ün iadesine ilişkin, Bu çabalarımız sadece Çekya ya da Almanya ile sınırlı değildir. Salih Müslüm nereye giderse gitsin peşini bırakmayac..

Afrin'in Cinderes Beldesini Havadan Görüntülendi 01:03

Afrin'in Cinderes Beldesini Havadan Görüntülendi

Afrin'de terör örgütü PYD/PKK'nın kontrolündeki Cinderes beldesi havadan görüntülendi...

Afrin'de PKK'nın Şeker Karaborsası Ele Geçirildi 01:21

Afrin'de PKK'nın Şeker Karaborsası Ele Geçirildi

Firas PAŞA Komutasındaki Türkmen Muntasır Billah Tümeni Dunballı Köyünde Terör Örgütü PKK'nın şeker karaborsa deposunu ele geçirdi...

Deli Yürek 2. Bölüm İzle 54:39

Deli Yürek 2. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 3. Bölüm İzle 56:39

Deli Yürek 3. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 4. Bölüm İzle 41:12

Deli Yürek 4. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..