#Havuçlu tarçınlı kek tarifi

El Açması İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır  Kete Tarifi 10:02

El Açması İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır Kete Tarifi

1 su bardağı ılık süt 1 adet yumurta yarım çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı ılık su Yarım paket yaşmaya Bir çay kaşığı limon suyu 2 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz Alabildiği kadar..

Kolay Vişneli Pasta Tarifi  Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:34

Kolay Vişneli Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

MALZEMELER Sade hazır pasta keki 1 paket vanilyalı pasta kreması Yarım kg vişne 2 su bardağı soğuk süt 1 yemek kaşığı toz şeker YAPILIŞI Vişneler ortadan ikiye bölünerek çekirdekleri çıkarılır. 3te 1i rondoya koyularak ..

Hünkar Beğendi Tarifi - Beğendili Kebap Tarifi - Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır 08:46

Hünkar Beğendi Tarifi - Beğendili Kebap Tarifi - Hünkar Beğendi Nasıl

Malzemeler: Yarım kg dana kuşbaşı et 1 adet büyük boy soğan 1adet büyük boy domates 2 adet sivri biber 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Beğendinin Malzemeleri 3 a..

İçli Köfte Tarifi - İçli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi - İçli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifi

MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çekilmiş ceviz DIŞI İÇİ..

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tarifi 05:47

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tari

MALZEMELER: 1Bütün tavuk göğsü 250gr mantar 1 orta boy kabak 1 orta boy havuç 1 adet kapya biber 1adet soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1çay kaşığı acı toz biber Yarım çay kaşığı karabiber YAPILIŞI: B..

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi 04:41

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi

4 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ çok az sıvıyağ ve tuz iç malzemesi için 400 – 500 gr kırmızı et yarim Çay bardağı siviyag 1 adet buyuk boy kuru soğan 1 adet kırmızı biber yarim cay kasığı kara biber y..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Ay Çöreği Tarifi  Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri 05:59

Ay Çöreği Tarifi Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri

Daha önce pastanelerden satın aldığınız nefis ay çöreklerini evde yapabileceğinizi düşündünüz mü ? Dış hamurunu hazırlamak gayet basit olan bu çöreğin geriye sadece içindeki kakaolu kısmını hazırlamak kalıyor. İçindeki k..

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İkramlık Mini Popkek Tarifi 06:29

İkramlık Mini Popkek Tarifi

İkramlık Mini popkekler için malzemeler: 1 ölçü kakaolu kek (hazır baton kek de kullanabilirsiniz) İstediğiniz herhangi bir kek kullanabilirsiniz. Keki ben süt yerine demli çay ile yaptım. Keki ıslatmak için alternatifl..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Porsiyonluk Köstebek Pasta Tarifi 02:57

Porsiyonluk Köstebek Pasta Tarifi

Mini Köstebek Pasta Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı süt 1/2 çay bardağı sıvı yağ 3 yemek kaşığı dolusu kakao 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1. 5 su bardağı un İçine; 2..

Çok Hafif Ve Pratik Elmalı Şarlot Tarifi 01:18

Çok Hafif Ve Pratik Elmalı Şarlot Tarifi

Elmalı Şarlot Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 adet elma yarım su bardağı dövülmüş ceviz 1 tatlı kaşığı tarçın Kek hamuru için; 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağından 1 kaşık fazla un 1 paket vanilya 1 paket kab..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi 03:04

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi

1 Paket baklavalık yufka Şerbeti için; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su 1-2 damla limon suyu Kek Hamuru İçin; 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı şekeri 2 yemek kaşığı irmik 1 çay bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket va..

Alman Pastası Tarifi 08:36

Alman Pastası Tarifi

Kullandigim su bardagi ölcüsü 250 ml oluyor 3 tane oda isisinda yumurta 1 bucuk su bardagi toz seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi yogurt 1 tane kabartmatozu 1 tane vanilya 1 tane limon kabugunun rendesi 3 su bardagi..

Tiramisu Tart Tarifi 04:57

Tiramisu Tart Tarifi

Gelelim tarifimizin malzemelerine; Keki için - 2 yumurta - 1 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı süt - 1 çay bardağı sıvı yağ - 1 kabartma tozu - 1 vanilin - 2 yemek kaşığı kakao - 2 çay bardağı un Keki ıslatmak için; ..

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye 05:40

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye

Pişmeyen Kokostar Kurabiye için 200 gr çikolata ( ben 100 gr bitter,100 gr sütlü çikolat kullandım) 2 Kase kadar kek veya isterseniz 200 gr petibör bisküvi kullanın İç Dolgusu için Malzemeler 1 poşet krem şant..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Truff Pasta Tarifi 01:23

Truff Pasta Tarifi

Truff Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 su bardağı kakaolu kek 1 çay bardağı fındık 1 tatlı kaşığı granül kahve Yarım su bardağından biraz fazla süt 1 paket kakaolu puding Üzeri için; 1 paket krem şanti 1 su barda..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..