#Hayat kurtarmak

Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim 03:43

Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim

Zerrin Özer - Artık Sevmeyeceğim Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Artık sevmeyeceğim Bütün kabahat benim Ne kadar ağlasan boş Ne kadar yalvarsan boş Sana dönmeyeceğim Bitsin artık bu çile Çekemem bile bile aaaahh Sen..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümraniye'de Temcid Pilavlı Sahur 05:29

Ümraniye'de Temcid Pilavlı Sahur

Ümraniye'de temcid pilavlı sahur Osmanlı geleneği Ümraniye'de bir kez daha hayat bulduİSTANBUL - Geçmişi Osmanlı Devleti'ne kadar uzanan ve Ramazan ayını müjdeleyen Temcid okuma geleneği Ümraniye'de hayat buldu...

Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı 02:39

Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı

Miskin Miskin Oturma Şarkısı. Sözleri ve Videosu Küçük Kurbağa Miskin Miskin Oturma Şarkı Sözleri Şu dünyanın derdi bitmez Çekmeye ömrümüz yetmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş para etmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş p..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk 03:51

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk

Özgürsün şimdi tam zamanı Spor sağlıktır kural değişmez hep aynı Her dalında başka bir heyecan var Senin elinde her şey değiştir hayatı Huzurlu olmak için Mutlu uyanmak için Herkes yanında Durma durma koş koş Sağlıklı ..

Cenk Eren - O Aşk Eskidendi 04:22

Cenk Eren - O Aşk Eskidendi

Nasıl üzüldüm, ne çok kırıldım herkese Her kalbe demir attım niyetlenene Olmadı olmaz, böyle yerinde sayılmaz Bitti artık geri gelmez o hayat eskidendi Kalmadı kalmaz, bu kalp bir anda durulmaz Bittik artı hüznün di..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Makinesi İzle ( 2017) 2:02:46

Savaş Makinesi İzle ( 2017)

Günümüzün savaşlarla dolu dünyasında, yazar ve yönetmen David Michôd üst düzey bir Amerikan askerinin inişli çıkışlı hayat hikayesini kâh tüm gerçekliğiyle, kâh acımasız bir parodi tadında ekranlara taşırken, gerçeğin ve..

Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

 25 Yıldır Haber Alınamayan Birgül Uçar Nerede 04:42

25 Yıldır Haber Alınamayan Birgül Uçar Nerede

Asuman Dabak'la Hayat 4.Bölüm'de; esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Birgül Uçar'ın hayatta olup olmadığı merak konusu oldu! Annesi Birgül'e ulaşabilecek mi?..

  • ANKA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hanife Hanımdan Umutun Babası İle İlgili Şok İddia! 03:42

Hanife Hanımdan Umutun Babası İle İlgili Şok İddia!

Asuman Dabak'la Hayat 6.Bölüm'de; Hanife Hanım, Umut'un hiç görmediği babası ile ilgili neler biliyor?..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Pınar Altuğ: Libidom Yüksek? 00:35

Pınar Altuğ: Libidom Yüksek?

Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ verdiği röportajda kendisini ateşli bulduğunu söyleyerek hayatta cinselliğin çok önemli olduğunu söyledi. Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisi Kanal D ekranlarında yeniden baş..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbim Beşiktaş  - Beşiktaş Marşı 03:27

Kalbim Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

KALBİM BEŞİKTAŞ Her köşende zaferler şampiyonluklar, Her taşında Şeref Bey hatıramız var, Uçurumlardan derin kalbimizde yerin, Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar. Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik Tarihi bir dah..

  • OFSAYT tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbimdeki Deniz 38. Bölüm 1.Fragmanı 00:45

Kalbimdeki Deniz 38. Bölüm 1.Fragmanı

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz i..

Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 1.Fragmanı 00:46

Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 1.Fragmanı

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz i..

Behiye Aksoy   Bir Garip Yolcu 03:49

Behiye Aksoy Bir Garip Yolcu

Bir garip yolcuyum hayat yolunda Yolunu kaybetmis perisanim ben Mecnun misali gurbet ellerde Ümitsiz sevginin kurbaniyim ben Yalan dünya hersey bombos Hanci sarhos yolcu sarhos Bir gün gibi sanki geçti seneler Üm..

Ayla Dikmen   Anlamazdin 03:16

Ayla Dikmen Anlamazdin

Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben..

Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 2.Fragmanı 00:34

Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 2.Fragmanı

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz i..

Alişan  Aşık Oldum 03:15

Alişan Aşık Oldum

Bazen daha fazladir hersey Bir esikten atlar İnsan yuzune bakmak istemez Yasam okadar azalmistir Anlar ozaman Hemen git radyoyu ac bir sarki tut Yada bir kitap oku Mutlaka iyi geliyor Yada balkona cik Bagir bag..

Ebru Yaşar  Gözlerimde Gece Oldu 03:52

Ebru Yaşar Gözlerimde Gece Oldu

Sevdanın ateşiyle ben bir daha yanmayacaktım Gözüm sende gönlüm sende Böyle kör olmayacaktım Sonra dönüp kendime lanet edip kızmayacaktım Aşk bende sen ellerde hayat geçmez Gözlerimde gece oldu Ne sevdi, ne unuttu..

Esengül  Çok Sevdim Suç Sayıldı 05:56

Esengül Çok Sevdim Suç Sayıldı

Çok sevildim suç sayıldı hiç sevmedim kabahat Bir his diyorki bana çek git kendini arat Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıralarım bana gönül yoldaşı Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıra..

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu 04:09

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu

Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki, Bana kaderimin bir oyunumu bu Aldı sevdiğimi verdi zulumu Dünyaya doymadan geçip gideceğim Yoksa yaşamanın kanunumu bu ..

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin 04:09

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin

Her günün ardından senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin içimde bir duygu gözümde bir hayal sanki sevecekmiş gibisin sevmek acı dolu sevmek çile dolu çektirecekmiş gibisin aklımı başımdan beni şu canımdan sanki edec..

Apaçi Nedir 02:41

Apaçi Nedir

Hayat enerjisini jöleden alır, briyantini azaldığı an hayat barı kırmızıya dönüşür...

Yeni Yangın Merdiveni 01:01

Yeni Yangın Merdiveni

Harika fikir! Kaç hayat kurtarılabilir! Bir sürü hayat kurtarılacak ... Özellikle kocaları aniden geldiyse )))..

  • PengoTV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Doyumsuz Türk Film İzle 1:13:21

Doyumsuz Türk Film İzle

Baharın kız kardeşi bir hayat kadınıdır. Bir sapıkta aynı bölgede sürekli kadınları öldürmektedir. Bahar'ın kız kardeşi bir gün kadınları öldüren adamla pazarlık yapar ve otele gider. Kadın katili Bahar'ın kız kardeşini ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelin 28. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 28. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Neden Ağlarız 04:02

Neden Ağlarız

Ağlama değmez hayat diyenler bir yana ağlamak güzeldir diyenler öte yana. Ağlarız da peki Neden Ağlarız? Ağlama Değmez Hayat Beste: Mehmet Ilgın Güfte: Cengizhan Altuntaş Makam: Rast Usûl: Nim Sofyan Ağlamak Güzeldir Sö..

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce