#Hayat şarkısı fragman

Kore Savaşı'ndan Yaşam Savaşına 01:25

Kore Savaşı'ndan Yaşam Savaşına

Çevresinde Koreli olarak nam salan ve Kore Savaşı'na katılan 82 yaşındaki Celal Bayrak, daha iyi bir geçim için 10 yıldır mendil satıyor. Beş çocuğundan 4'ünü çeşitli hastalıklar nedeniyle kaybeden, 3 ayda bir aldığı e..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Big Bang Theory 10.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Holiday Summation 21:05

The Big Bang Theory 10.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Holiday S

KARŞIT DÜNYALAR ÇARPIŞINCA... En büyük zevkleri kuantum fiziğine kafa yormak olan üstün zekalı iki arkadaş, güzel bir kızla karşılaşınca ne yaparlar? The Big Bang Theory, işte o karşılaşma anında gerçekleşen büyük patlam..

  • Tv Series tarafından
  • 3.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşlılar Haftası Filmi 05:46

Yaşlılar Haftası Filmi

nsanoğlu her canlı gibi doğar, büyür, yaşlanır, ölür. Bebekliğinde ailesinin yakın ilgisine muhtaçtır. Çocukluk ve gençlik yaşlarında annesi, babası, devlet, sosyal çevre hayata hazırlanmasını sağlar. Yetişkin bir insan ..

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 2.Fragmanı Hd İzle 02:19

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 2.Fragmanı Hd İzle

Manhattan şehrinde sahibi Katie ile güzel bir hayat yaşayan Max in hayatı anlatılmaktadır. Apartman dairesinde kalmaktan bir sıkıntısı olmayan Max, bir gün sahibinin eve yeni bir köpek getirmesiyle morali bozulur. Gözden..

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle 02:31

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin konusu, Manhattan şehrinde bir apartmanda sahibi Katie ile güzel bir hayat süren Terrier türü Max, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle gözden düştüğünü h..

İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar) 01:01

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar)

Evren'le yollarını ayıran Yıldız'a, Ateş ve Su destek oluyor! Bodrum Masalı Konusu Bir çok otel sahibi varlıklı bir iş adamı olan Evren Ergüven karısı Yıldız çocukları Su ve Ateş'le birlikte mutlu ve lüks bir hayat sürme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şebnem Ferah - Sil Baştan 05:16

Şebnem Ferah - Sil Baştan

Şebnem Ferah - Sil Baştan Albüm Adı : Perdeler Düzelten : dilan.0121 Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuy..

  • PengoTV tarafından
  • 3.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap 03:55

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap

Kimse sormazsa Nerden bilinsin Aşığın derdi Yalnız bitmez Niye bu sevgi Bize verilsin Kader hatasını Tekrar etmez İstikrar bizden uzakta Bir türlü olmuyor, boşver Hep tekrar edip, sussak da Sevgi kalmıyor ..

Seda Sayan'dan Şok Açıklama 04:39

Seda Sayan'dan Şok Açıklama

6 yıllık hayat arkadaşı Erkan Çelik'ten ayrılan kadırgalıdan şok açıklamalar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Allah Cennete Veya Cehenneme Gideceğimizi Biliyorsa Bizi Neden Yarattı  - Mehmet Yıldız 24:46

Allah Cennete Veya Cehenneme Gideceğimizi Biliyorsa Bizi Neden Yarattı

Kader değişebilir mi ? Kader dua ile değişebilir mi ? Kaderimde yazıldığı için mi günah işliyorum ? Bir insanın kaderi belli midir ? “Bu hayatı ben istemedim, Allah bana bu kaderi yazdı !” diyorsanız bu video tam sizlik ..

Tabiat Ananın Kocası Kimdir?  Mehmet Yıldız 27:37

Tabiat Ananın Kocası Kimdir? Mehmet Yıldız

Hayalhanem'de Maya isimli bir kedimiz var. Bazıları Maya'nın annesinin tabiat olduğunu, hatta bir kedi değil, şeftalinin, elmanın vs. yaratıcısının tabiat olduğunu savunuyorlar. Kainatta bulunan tüm canlıların birbiri il..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:13

"En Mutlu Ülke Norveç, Türkiye 69. Sırada"

Norveçlilere göre düzgün işleyen kamu düzeni, bedava sağlık ve eğitim hizmetiyle iş ve özel hayat arasındaki denge, listede birinci sırada yer almalarının başlıca sebepleri...

İzlersen Hayatını Değiştirmek Zorunda Kalırsın -Latif & Kesif- Mehmet Yıldız 21:13

İzlersen Hayatını Değiştirmek Zorunda Kalırsın -Latif & Kesif- Mehmet

İçinde bulunduğun bataklıktan çıkmak ister misin ? Yaşadığın hadiselerde bunalıma giriyor ve Allah ile bağında bir problem olduğunu mu düşünüyorsun.. İşte tüm dertlerine derman olacak ''LATİF'',''KESİF'' dersi... Dünya h..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Redd - İtiraf 03:22

Redd - İtiraf

Ben Hep Koparttım Hep Ama Hep Kanattım Kalbe Düşman Yaşadım Bazen Kendimi, Bazen De Başka Birini Benzin Döküp Yaktım Ama Şimdi Bu Sürtük Bedende Patlayacak Gibi Vuruyor Kalbim Kendi Kendime Kaldığımda Kimse Görmüyorken A..

Kutsi - Melek 04:03

Kutsi - Melek

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor Bırak bizi kendi halimize Aşka borçlu kalmayalım Ayrılığın esiri olmak yerine Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım Benim senden baş..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

Sezen Aksu - Kördüğüm 04:37

Sezen Aksu - Kördüğüm

Bu kördüğüm eski bir yara Ta çocukken kestiler beni Bir gün bile iyileşmedi ki Ben kopardım hep kabuğundan Aynı yerden vurulmuşuz biz Aynı sele kapılmışız Usanmadan hep ummuşuz biz Defalarca unutulmuşuz Lakin hayat fış..

Sezen Aksu - Manifesto 03:34

Sezen Aksu - Manifesto

Niye herkes bu kadar ciddi Okunmamış kitaplar ama ciltli Asık asık yüzlü insanlar Ta yüreğine kadar kilitli Ne gülümseme ne günaydın, yok E tabi üçüncü sayfada olay çok Haberler hep son dakika şok şok Yaşamak inadına h..

Ömer Küçük - Nefes 05:08

Ömer Küçük - Nefes

Canım yanıyor Kalbim ağrıyor Hayat ne verdiyse geri alıyor Yaşamak şansa kaldı Hayaller kapıda alacaklı Nerelere gitsem, nasıl yapsam Aklım ermiyor İnsan, hayata yaşamaya gelir Madem nefesler sayılı, bu çektiği nedir B..

Bir Hayalperest Walt Disney'in Harika Yaşamı Film İzle 1:30:43

Bir Hayalperest Walt Disney'in Harika Yaşamı Film İzle

Çocukluk çizgi film kahramanımız Walt Disney karakterinin ortaya nasıl çıktığını anlatan başarılı bir film. Özellikle genç yaşlarda izlediğimiz e hayranlık duyduğumuz Walt Disney bu filmde bizlere son derece duygu dolu a..

  • Tv Series tarafından
  • 2.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım 05:09

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım

Özledim koynunda uyanmayı yarı baygın sabahlara Hiçbir şey düşünmeden, konuşmadan Dalıp gitmek uzaklara Sonra düşmek ölüm gibi uçurumlara Nerdesin sesin nerde Kirpiğinden düşen hüzün hala yerde Hepsi boş Kazanmalar baş..

_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge 00:49

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge

Dünyada hızla yayılan Mannequin Challenge (donup kalma) çılgınlığına İstanbul Metrosu çalışanları ve yolcular da dahil oldu. Sarı çizgiye dikkat çekmek için çekilen video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.Dünyada çok s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mezuniyet ve Davetler İçin -Dıy-  Gözlük Kabından Clutch Yapımı  Ayakkabı Süsleme 11:08

Mezuniyet ve Davetler İçin -Dıy- Gözlük Kabından Clutch Yapımı Ayakk

Yaklaşan mezuniyet ve gece davetleri için hayat kurtaran kendin yap projeler hazırladım. Hazırlık aşamasında özellikle çanta ve ayakkabı sorunsalı için ufak dokunuşlarla kendi modanızı yaratabilirsiniz. Gözlük kabından ..

  • Kadınca tarafından
  • 2.260 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fahir Atakoğlu Kimdir? 01:10

Fahir Atakoğlu Kimdir?

Küçük yaşlarında eski piyanosuna hayat veren Atakoğlu, 7-8 yaşlarına geldiğinde annesine yaptığı ısrarların sonucunu almış ve yeni piyanosuna kavuşmuştu. Hocası Muzaffer Uz tarafından Cemal Reşit Rey ile tanıştı. 1977 - ..

Tam Estetikliğin Dibine Vurup Muhteşem Bir Görüntü Yakalamışken Dumura Uğrayan Kadınlar 00:58

Tam Estetikliğin Dibine Vurup Muhteşem Bir Görüntü Yakalamışken Dumura

Hayat bazen bazı insanlara adil davranmıyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalgıcılara İthal Malı Ud 02:09

Çalgıcılara İthal Malı Ud

Sulukule’de hayat devam etmektedir. Güllüye Gülşen Bubikoğlu, annesi Sabahat Perran Kutman ve dayısı Bekir Şemsi İnkaya, Bayram Müjdat Gezen, babası Emin Münir Özkul, kız kardeşi Ayşen Gruda ve halası Rabiş Asuman Arsan...