#Hayatla dolu okyanusun en derin zemini

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Ezhel - Allah'ından Bul 03:03

Ezhel - Allah'ından Bul

Lyrics: Kötü insanlar kötü Bunu aklım almaz hiç Otu boku yargılarlar Bizi kötü algılarlar Hatta ne yaparsan yap Memnun edemezsin kimseyi aynı anda Bir sürü küfür de saydım ama Hiçbiri bir türlü etmez fayda Yani ne desem..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Oğuzhan Kızıltan - Sorma 02:28

Oğuzhan Kızıltan - Sorma

Sorma şarkı sözleri ile... Gönlüm kaç parça ya bölündü Sorma beni yorma Kokunla dolu torbam bana yoldaş olur yollar Bana uzak sana tuzak yollar Geçmişi sormaz karakollar Yaran olsa saran olmaz Yarın olsa sa sabah o..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

HiraiZerdüş - Sevgili 04:04

HiraiZerdüş - Sevgili

Ne olur sorma söylesem gül incinir Yüreğim dolu dolu bağırsam dil incinir - Elimi tut ne olur anla beni gözlerimden Konuşacak hâlim yok - Yakarım bak yıkarım ben bu şehri Yokluğunda ölüm ne ki sevgili Öyle durma b..

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü 01:12

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü

Erzurum'da etkili olan şiddetli dolu nedeniyle cadde ve sokakları su bastı. Suyla dolan köprü altındaki yollar trafiğe kapatıldı. Su baskınlarından evler de nasibini aldı. Erzurum'da sağanak etkili oldu. Bir süre sonra ..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya 02:50

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya

Sonsuz Rüya şarkı sözleri ile Ellerim soğuk üşüyorum Boşluğun yoruyor gözlerimi Gözlerim dolu bakıyorum Sanki duymuyorsun beni Işıklar kapalı, sen gelene kadar Karanlığın içinde nefes almak zor Elimi uzatsam, çeksen ..

Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Zeytin Yeşili Kedi Göz Makyajı 07:08

Zeytin Yeşili Kedi Göz Makyajı

Bakışlara derinlik katan kedi göz makyajının en güzel renk tonlamalarından biri olan kedi göz makyajını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyirler dileri..

  • Kadınca tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lacivert Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır!! 02:05

Lacivert Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır!!

Özellikle gece için tercih edilebilecek koyu buğulu makyaj yapımını videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,umarım beğenirsiniz,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 3.251 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. Bölüm Fragmanı - atv 00:30

Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. Bölüm Fragmanı - atv

Oyuncular: Kerem Bürsin (Ali), Leyla Lydia Tuğutlu (Derin), Gürkan Uygun (Şahin), Osman Alkaş (Rauf), Defne Kayalar (Nesrin)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyük Okyanus İçin Felaket Senaryosu 01:21

Büyük Okyanus İçin Felaket Senaryosu

Tehlike çanları Büyük Okyanus için çalıyor. İngiltere'de yapılan bir araştırma, 1970'li yıllara ait zehirli kimyasal maddelerin, Büyük Okyanus tabanında kaybolmadan kaldığını ortaya koydu. Araştırmaya göre, yeryüzünün en..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Obsesif Kompulsif Bozukluğu Olan Birisi Aşık Olursa 02:51

Obsesif Kompulsif Bozukluğu Olan Birisi Aşık Olursa

Onu ilk gördüğümde beynimdeki her şey sustu diyen obsesif kompulsif bozukluğa sahip Neil Hilborn'un ağzından aşk deneyimi... Normal şartlarda her an düşünen birisi olan Neil için o an derin bir sessizlik olmuş.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chris Pratt ve Vin Diesel'li 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'den Yeni Fragman Geldi 02:27

Chris Pratt ve Vin Diesel'li 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'den Yeni

Uzayın derin noktalarına yolculuk ederken bir yandan da galaksiyi korumaya çalışan ekibi anlatan Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) filminden yeni fagman geldi. James Gunn'ın yönetmenliğini yaptığ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.750 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bitkilerin Işık Savaşına Tutuşması 02:10

Bitkilerin Işık Savaşına Tutuşması

Derin ormanlarda az miktarda zemine inen güneş ışınları bitkilerin büyümek için savaşa girmesine neden oluyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DOĞAL KAHRAMANLAR 1:13:39

DOĞAL KAHRAMANLAR

Bir genç, kendini iyi güçler ve kötülük kuvvetleri arasındaki bir savaşın yaşandığı derin bir orman ortamına götürür bulur. Dünyalarını kurtarmak için bir bez parçası karakter grubuyla birlikte bantlıyor - ve bizimkiler..

Çocuğunu Kaybeden Ünlü İsimler! 02:10

Çocuğunu Kaybeden Ünlü İsimler!

Çoçuklarını kaybederek derin acılar yaşayan,aralarında dünyaca ünlü starların da bulunduğu babaların kimler olduğunu sizler için derledik.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Çakar: Bu Bir Şike İtirafıdır 03:12

Ahmet Çakar: Bu Bir Şike İtirafıdır

Ahmet Çakar Nasuhi Sezgin'in Takımımız bazı yerlerden gelen telkinler sonrasında bazı maçları bilerek kaybetti sözüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çakar, Türkiye Cumhuriyeti savcılarını göreve çağırıyorum. N..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayhan  Hayal Edemiyorum 04:40

Bayhan Hayal Edemiyorum

Hayal Edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Yiprandim düzen kuramiyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Senin o yillanan hasretin Benim bit..

Preview- Melissa Reveals Her Past - Season 3 Ep. 12 00:36

Preview- Melissa Reveals Her Past - Season 3 Ep. 12

Todd ve Tandy, Melissa'nın öncesi virüsü geçmişine derin kazdılar; çünkü hastalıkları hakkında yanıt arıyorlardı ve Carol yaşam hakkında yeni bir bakış açısı benimsiyor...