#Hayatla dolu okyanusun en derin zemini

God of War PGW 2017 Gameplay Trailer PS4 02:02

God of War PGW 2017 Gameplay Trailer PS4

Intensity, strategy, and an emotional combat connection between Kratos and his son Atreus, is what Santa Monica Studio wants you to feel in the new combat system for God of War. This combat moment with the deadly Draugr’..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Furtuna Girit Türküsü ( Natassa Mpofiliou - Sto Pa Kai Sto Ksanaleo ) 02:28

Furtuna Girit Türküsü ( Natassa Mpofiliou - Sto Pa Kai Sto Ksanaleo )

Sana söyledim ve tekrar söylüyorum Sahile inme dedim Sahilde fırtına olur Ve seni alır ve götürür Ve eğer beni alırsa ve oraya götürürse Aşağıya, o derin sulara Vücudumu tekne yaparım Küçük ellerimi kürek, Mendilimi y..

  • PengoTV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahsen Almaz - Yak 02:43

Ahsen Almaz - Yak

Yak şarkı sözleri ile Bitmişim, sağım solum içim dışım yalan İçmişim, biraz sarhoşum dönüyor başım aman Gitmişim, alıp başımı çok uzak diyarlara İtmişim, kendi kendimi derin uçurumlara Bir hesabım yok senle, olamaz mısı..

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım 04:01

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım

Yorulmadım şarkı sözleri ile Kalp yalnız bedeni yaşatmazmış Her acıyı yalnız kendine saklarmış Sessizce yaşıyorum sanarken En derin çarkına saplarmış Suskun yerli yersiz laf anlamaz gönlüm Kırıldı sabır taşı seni sinem..

Tarık Ünlüoğlu'nun Ardından 04:45

Tarık Ünlüoğlu'nun Ardından

Tarık Ünlüoğlu'nu Kaybetmenin Derin Üzüntüsüyle Sevenleri Hastaneye Akın Etti...

  • BETA tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yerli Joker Hüseyin Aktepe ile Bilim ve Ruh Üzerine 00:56

Yerli Joker Hüseyin Aktepe ile Bilim ve Ruh Üzerine

Daha önceleri evin içinde silahla ateş eden ve torpil patlatan Yerli Joker Hüseyin Aktepe bu seferde bilim adamları, ruh ve benzer metafizik konularında engin derin düşüncelerini izleyenler ile paylaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 373 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sema Moritz  Hasret 04:02

Sema Moritz Hasret

Sema Moritz Hasret Sözleri O gözler benim ağlar Eskisinden yabancı Gönlümdeki bu sevda Hiç dinmeyen bir acı Ruhumun kederinden Gözlerim yaşla doldu inliyorum derinden Bana bilmem ne oldu En candan arkadaşım Ruhumu sar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Ferhat, uzun süredir kalbinde bulamadığı sevdayı Aslı'da bulabilecek mi? Ferhat, peşinde olan adamlar tarafından vurulmuştur. Ferhat'ın vurulduğu an yanında olan Aslı, hast..

Yaratık 2 :Yaratığın Dönüşü 1986 Film İzle 2:34:26

Yaratık 2 :Yaratığın Dönüşü 1986 Film İzle

YARATIK 2: YARATIĞIN DÖNÜŞÜ 1986 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Nostromo uzay gemisinden kurtulan tek kişi Teğmen Ellen Ripley, yarım yüzyıllık derin uykusundan uyandırılıp dünyaya getirilmektedir. Bu esnada yaratıkları bulmuş olduk..

  • PengoTV tarafından
  • 8.408 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğum Kontrol Haplarının Yan Etkileri Nelerdir 02:12

Doğum Kontrol Haplarının Yan Etkileri Nelerdir

Doğum kontrol haplarının hafif ve geçici yan etkileri olabilir. Ancak ilaca başlayıp bir süre kullandıktan sonra bu etkilerin kaybolduğu görülür. Bu yan etkiler arasında hafif baş ağrıları, göğüslerde dolgunluk ya da mid..

  • NABIZ tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Fish&Chips'i Evde Yaparım 04:14

Fish&Chips'i Evde Yaparım

Fish & Chips Malzemeler: 1 adet levrek fileto 1 su bardağı un 1 paket kabarma tozu 1,5 su bardağı dark bira 1 tutam tuz 1 tutam ak biber 1 tutam toz sarımsak Kızartmak İçin; Ayçiçek yağı Patates kızartması için; 1 ad..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıdem Tazminatı Açıklaması 03:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıdem Tazminatı Açıklaması

''Ergene Çevre Koruma Projesi, Derin Deşarj Hattı B Tüneli Işık Göründü Merasimi'' gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da merasime video konferans yöntemiyle katıldı. “Türkiye'nin en önemli çevre projelerinden biri açıkl..

Teknoloji Devi Japonya'ya Korona Darbesi 01:15

Teknoloji Devi Japonya'ya Korona Darbesi

Dünyanın 3'üncü büyük ekonomisine sahipti, ancak korona onları da çok sert vurdu. Japonya ekonomisi yüzde 27.8 daraldı. İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en derin mali krize girdi...

Sıcaktan Bunalan Hayvanlar Buzlu Besinlerle Serinliyor 04:43

Sıcaktan Bunalan Hayvanlar Buzlu Besinlerle Serinliyor

Kocaeli Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nde barınan hayvanlar, aşırı sıcaklarda buzlu besinlerle serinliyor. Hayvanların en sevdiği yiyecek ve meyveler özenle hazırlanıp, derin dondurucu da saklanarak günün belirli saatler..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Kuru Etli Kiş Tarifi 05:32

Kuru Etli Kiş Tarifi

Kuru Etli Kiş Malzemeler : Hamuru İçin 400 gr un 200 gr tereyağı 1 tutam tuz 2 adet yumurta İç Harcı 3 adet yumurta 1 su bardağı krema 1 su bardağı rende cheddar peyniri Tuz Karabiber 12- 13 dilim Kuru Et Üzeri İçin..

Gamze Ökten - Gecenin Üçünde (Seyhan Demirci Remix) 03:08

Gamze Ökten - Gecenin Üçünde (Seyhan Demirci Remix)

Gecenin Üçünde Dedim ona Suratıma öyle derin bakma Çık yoluma gel yanıma Nedir bu mana Bu nasıl bir mana Nedir bu mana Ne desem ona Bir nokta kara süremem ona Vuruldum, kaderime ortak yaz onu bana O nasıl bir bakıştır..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

Kasiyer uyudu, market soyuldu 01:07

Kasiyer uyudu, market soyuldu

ÖYLE DERİN BİR UYKUDAYDI Kİ HIRSIZIN DÜKKANA GİRDİĞİNİ BİLE FARK ETMEDİ. KASİYERİN UYUMASINI FIRSAT BİLEN O HIRSIZ, KASADAKİ BÜTÜN PARAYI ALIP KAÇTI. O ANLAR KAMERA KAYITLARINA DA YANSIDI.....

Yoldaki Çukurda Kaybolan Adam 00:32

Yoldaki Çukurda Kaybolan Adam

Yolda oluşan derin çukura su dolunca adam eğlenceli anlar çıkmış. İçine su dolan çukura adam bir atlayış gerçekleştirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hayır eşim olamaz! 01:41

Hayır eşim olamaz!

50 METRE AÇIKTA BİR KADININ CANSIZ BEDENİNE RASTLANDI...CESEDİN 55 YAŞINDAKİ NECLA ÖZKAN'A AİT OLDUĞU ANLAŞILDIĞINDAYSA HEM KIZI HEM DE EŞİ KAHROLDU. ÖZKAN'IN ANİ ÖLÜMÜ ARKASINDA HEM DERİN BİR ACI, HEM DE CEVAPSIZ SORUL..

Ciğerimiz söndü Muğla sönmedi! 02:42

Ciğerimiz söndü Muğla sönmedi!

HEPİMİZİN İÇİNİ YAKAN MUĞLA'DAKİ YANGINDA 5 GÜN GERİDE KALDI... ATEŞ SADECE DÜŞTÜĞÜ YERİ DEĞİL TÜM ÜLKEYİ YAKTI... KAYIPLAR BÜYÜK,,, ACILAR DERİN, VATANDAŞ ÇARESİZ.....

Hem taze hem hesaplı! 02:58

Hem taze hem hesaplı!

YAZ SEBZELERİNİ MEVSİMİNDE UCUZA ALIP KIŞIN DA TAPTAZE TÜKETMEK MÜMKÜN... BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEY DOĞRU KOŞULLARDA SAKLAMAK... DOMATESTEN PATLICANA, MAYDANOZDAN KIRMIZI BİBERE DERİN DONDURUCUDA MUHAFAZA TÜYO..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi 01:56

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1,5 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu İçi için Kahvaltılık sürülebilir çikolata Hazırlanışı: 1.İl..

Onlar uyurken eve hırsız girdi 02:08

Onlar uyurken eve hırsız girdi

ANNE, BABA VE ÇOCUK... SABAHA KARŞI DERİN UYKUDAYKEN, İKİ HIRSIZ EVE GİRDİ... BAŞUÇLARINDAKİ TELEFONLAR BİLE ÇALINDI AMA ÜÇÜNÜN DE RUHU DUYMADI... YAŞADIKLARI KABUSUN FARKINA UYANINCA VARDILAR.....

Gençler Neden Mutsuz 02:20

Gençler Neden Mutsuz

SOSYAL MEDYA HAYATIN AKIŞINI DEĞİŞTİRDİ... YAPILAN BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE BAZI GENÇLER GERÇEK HAYATTAN KOPUP KENDİLERİNİ SANAL ALEME HAPSETTİ. YALNIZLIK YANINDA DERİN MUTSUZLUK GETİRDİ...

Muhammed Teyran - Ceylan 02:56

Muhammed Teyran - Ceylan

Ceylan şarkı sözleri ile Belli değil yaptiklarin umrun değil farkindayim Görmedim yanlişlari daldim derin rüyadayim Bana kalsa herşeyi sil baştan yazardim Bir ceylan gibi kaçiyorsun yüregimden kaderimden Gönlümde bi se..