#Hayatla dolu okyanusun en derin zemini

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kaçırıyor! Emin Ağa, gördükleriyle şaşkına dönüyor! Ayperi ve Kaan, yaşadıkları sorunlardan dolayı ayrı yollara gitme kararı almıştır. Sue bebekten ayrı düşmek i..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Survivor 2018 38. Bölüm Fragmanı 01:23

Survivor 2018 38. Bölüm Fragmanı

All Star takımı son kez parkurda! Duygu dolu anlar... | 38. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018 yeni bölümüyle yarın akşam 20:00'de TV8'de.....

Tuzaklanmış Eyp Böyle İmha Edildi 00:20

Tuzaklanmış Eyp Böyle İmha Edildi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde jandarma kipleri tarafından icra edilen çalışmalar kapsamında terör örgütüne ait 5 sığınak, 2 adet avcı boy çukuru, toprağa gömülü vaziyette 1 ton EYP yapımında kullanılan amonyum nitrat, 4 ade..

Afrin'de Ypg Pkk'nın İşkencesine Maruz Kalanlar Yaşadıklarını Anlattı 01:59

Afrin'de Ypg Pkk'nın İşkencesine Maruz Kalanlar Yaşadıklarını Anlattı

Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Afrin'in Racu beldesinde teröristlerin alıkoyduğu kişler yaşadıklarını işkenceyi ve korku dolu anlarını anlattı...

Tofaşla Makas Atarken Taklaya Gelmek 00:59

Tofaşla Makas Atarken Taklaya Gelmek

Hızlı gençlerin sonu kötü oldu. Tofaşla araçlara makas atan gençler adrenalin dolu anlarını videoya kaydederken beklemedikleri bir sonla karşılaştılar. İşte o anlar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pazartesi Sendromu Nedir 01:38

Pazartesi Sendromu Nedir

Pazar günü biterken, siz de kendinizi gergin hissediyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, Pazar gecesi sendromu ya da daha bilinen ismiyle Pazartesi sendromu yaşıyor olabilirsiniz. Genelde Pazar gecesinden etkisini göst..

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı yayında! Ali çılgına dönüyor! Tekin'den babası Hüsnü'ye gelen sert sözler, sert cevap alıyor! Mesut, Selin ile girdiği tartışmada pnu kendine çekerek öpüyor! Hakan, cezaevinde arkadan s..

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı 00:37

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Güçlü, Burcu'nun aralarındaki duvarları kaldırmasını istiyor; kilit vurmuş kalbini açmaya çalışıyor! Her seferinde Burcu'ya duygularını açıklayan Güçlü istediği karşılığı bir türlü a..

Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor ) 00:14

Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor )

Manzarayla dolu, aydınlık mekanlar yaratın. VELUX CABRIO balkon sistemi ile çatı aranıza gün ışığı taşıyarak tamamen aydınlık bir alana dönüştürebilirsiniz. Bu benzersiz sistem, doğal ışığın ve manzaranın keyfini çıkarma..

  • PengoTV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım 04:30

Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım

Bergen - Yalnızım Ben Şarkı Sözleri Bu sayfada Bergen adlı şarkıcıya/gruba ait Yalnızım Ben şarkısının sözleri bulunmaktadır. Şarkı Sözü Yalnızım ben yalnızım Şu koskoca dünyada Ne anam var nede babam Yetim öksüz ka..

İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cemal, babasının hakkını Gökdemir Ailesi'nden alabilecek mi? Cemal, amcasının yanına giderek; babasının hakkını almakta kararlıdır. Fakat Gökdemir Ailesi'nde buna engel olmak..

Bir Mucize Olsun 2. Bölüm Fragmanı 00:43

Bir Mucize Olsun 2. Bölüm Fragmanı

Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında ge..

Kafeslerde Yaşayan Hong Konglular 01:54

Kafeslerde Yaşayan Hong Konglular

70 yaşındaki Chung yin Leung bir kafeste yaşamak zorunda. Hıncahınç dolu dünyanın en pahalı kentlerinden biri olan Hong Kong'da, Chung yin Leung gibi on binlerce insanın gücü ancak kafeslerde yaşamaya yetiyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gemi Yalıya Çarparken Holy Shit Diyen Eleman 00:40

Gemi Yalıya Çarparken Holy Shit Diyen Eleman

İstanbul Boğazı'nda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün altında korku dolu dakikalar yaşanmıştı,dümeni kilitlenen bir gemi yalıya çarptığı anı şahit olup çeken bir elemanın ilginç şekilde holy shit deyip şaşırması..

  • JET TV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı yayında! İzinsiz başka bir eve girdiği için hapse atılan Savaş, çıkar çıkmaz intikam için Oktay ile hesaplaşıyor! Meryem ile Savaş'ın yakınlığından rahatsız olan Oktay, onları ayırabilmek içi..

Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı 00:52

Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı

Beagle, dayanıklı, sağlam bünyeli, köşeli hatları olan bu ufak tazı, bakımı kolay bir türdür. Kaygan ve kısa tüylü bir kürke sahiptir. Tüyleri üç renkli olur: kızıl ve beyaz, turuncu ve beyaz, sarı ve beyaz. İki cins B..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Katlı Binada Korkutan Yangın 01:10

4 Katlı Binada Korkutan Yangın

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeye..

EURO 2016 Nedir 02:41

EURO 2016 Nedir

Euro 2016 izle. Heyecanı başladı. Bizim Büşra'da da bir heyecan bir heyecan ki sorma gitsin! Nasıl heyecanlı olmasın ki! Euro2016, UEFA'nın dört yılda bir düzenlediği futbol organizasyonunun bu yılki yapılacak olanı. Açı..

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun..

Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi 02:11

Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi

Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; 1 çay bardağı pudra şekeri 1 yumurta beyazı Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket (250 gram) yumuşak margarin 4 su bardağı un 1 çay bardağı ince dövülmüş ceviz 1 çay kaşığı ..

Sadettin Teksoy - Çamurlu Önsevişme Havuzu (Hamileler İzlemesin) 03:19

Sadettin Teksoy - Çamurlu Önsevişme Havuzu (Hamileler İzlemesin)

Kalekim dolu havuzu şifalı diye yutturmaya çalışan Sadettin,slip yeşil mayosuyla arz ı endam eder.Herkesin birbirini ellediği, mıncıkladığı, malafatların,popoların gizlice okşandığı havuzda insanlar kendilerinden geçer,ç..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kanepeyle Aşk Yaşayan Sarı Bıyık 00:36

Kanepeyle Aşk Yaşayan Sarı Bıyık

Kendisine hayali sevgililer yaratıp adeta bir aşk adamı dedirten nitelikteki monologlarıyla yüreklerde sızı bıraktı. Yeri geldi tartıştı, yeri geldi romantizm dolu anlar yaşadı o sevgilileriyle. Kanepeyle, sandalyeyle ya..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sagu & Pagu - Büyük Define Fragmanı 00:20

Sagu & Pagu - Büyük Define Fragmanı

Sagu & Pagu Büyük Define Yakında Sinemalarda.Özet ve Detaylar Bir zamanlar içinde birçok canlının barındığı, herkesin mutlu bir şekilde bolluk içinde yaşadığı, yeşilliklerle dolu olan bir diyar kuraklık yüzünden mahvol..

  • PengoTV tarafından
  • 1.444 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı 01:03

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar hapishaneden kaçıyor! Yaşar, tekrardan kızlarından ayrı kalacak mı? Yaşar kızı Sumru'yu kurtarmak için girdiği hapishaneden kaçmıştır. Kızlarına olan desteğini hiç bırakmam..

Çikolatalı Dev Kurabiyeler 07:33

Çikolatalı Dev Kurabiyeler

Malzemeler: 220 gr tereyağı 200 gr esmer şeker 150 gr toz şeker 2 adet yumurta 2,5 su bardağı un 1 paket vanilya 1/2 tatlı kaşığı karbonat 3 dolu avuç damla çikolata 1 tutam deniz tuzu Üzeri için; 1 avuç damla çikolata..

İçimdeki Ses Türk Film İzle 1:33:17

İçimdeki Ses Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Pasta Mumunu Yaktığı Sırada Uçan Balonların Alev Almasıyla Hayatının Şokunu Yaşayan Kadın 00:12

Pasta Mumunu Yaktığı Sırada Uçan Balonların Alev Almasıyla Hayatının Ş

Doğum günü partisinde kutlama sırasında genç kız pasta mumlarını yakarken, uçan balonlar bir anda alev aldı. Alevler içinde kalan genç kızın saçları tutuştu. Yaşanan korku dolu anlar kameralara böyle yansıdı.....

  • JET TV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şaşkınlar Çetesi Fragman 02:04

Şaşkınlar Çetesi Fragman

Nedim azılı bir hırsızdır. Yakalanıp hapishaneye gönderilen Nedim, burada hırsızlığa tövbe eder. Yaptıklarından pişman olan Nedim hapishanede müthiş bir icat keşfeder. Tahliye olan Nedim bir an önce icadını seri üretime ..