#Hayatla dolu okyanusun en derin zemini

08:50

"BERLOGA" & "DEN" filmi (kısa film) Erotik

Kocasını başka adam ile aldatan , ve geniş bir mizah dolu eğlenceli kısa bir rus filmi. Kocam avdan eve döndü .....

  • PengoTV tarafından
  • 6.697 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Suriyeli Çocuklar- Umut Şarkısı 03:47

Suriyeli Çocuklar- Umut Şarkısı

Şam'daki şiddet yüzünden evini terk etmek zorunda kalan 10 yaşındaki doğuştan görme engelli Ansam, Suriyeli çocuklarla birlikte söylediği şarkısında umut dolu mesajlar veriyor. Ansam ve beraberindeki Suriyeli çocuklar um..

Su Böreği Tarifi  12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği 12:08

Su Böreği Tarifi 12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği

750 gr beyaz un- 2 dolu kavanoz* 8 yumurta 1 çay bardağı su 1 çorba kaşığı tuz 200 gr tereyağı 250 gr çift çekim dana döş kıyma 200 gr beyaz peynir 10-12 dal maydanoz *Kavanoz 660 ml lik • Geniş bir kaseye 8 yumurta kı..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motorcuya Saldıran Çılgın Teyze 00:29

Motorcuya Saldıran Çılgın Teyze

Arabadan kaçarken teyzeye tutulmak adlı bir video. Karşıya geçerken sağa sola değilde kulağında telefonla karşıya bakan teyze ve sonrasında yaşanan şiddet dolu anlar...

  • PengoTV tarafından
  • 133 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hong Kong Kaza Sonucu yanan personele bir yakıt dolusu akaryakıt döken iş arkadaşı 00:44

Hong Kong Kaza Sonucu yanan personele bir yakıt dolusu akaryakıt döken

Hong Kong asfalt çalması yapan belediye personelleri kaza sonucu ateş çıkması sonucu personelin elin yanmaya başladı. arkadaşı dolu benzini su sanıp üstüne döktükten sonra iş işten geçmiş oldu. Mağdur insanı , Etraftaki ..

cesur çocuk babasını ölümden kurtardı 05:05

cesur çocuk babasını ölümden kurtardı

Mazlumun ahı zalimin ateşi olsun . Heyecan dolu,Dramatik bir film...

  • PengoTV tarafından
  • 1.754 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Başlat Dreamer Fragmanı 02:22

Başlat Dreamer Fragmanı

Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde..

Dip - Fragman 00:59

Dip - Fragman

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

İşini Severek Yapan Maraş Dondurmacısı 00:03

İşini Severek Yapan Maraş Dondurmacısı

Maraş dondurmacısı ve TikTok kullanıcısı olan Mehmet isimli adam müşterileri ile birlikte karşılıklı dans ediyor. Hemen hemen her müzikte dans eden ve müşterilerine keyif dolu anlar yaşatan adamın o anlarını izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı 00:55

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada 03:13

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlama anında oluşan ses yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki merkez ilçe Adapazarı'ndan duyuldu. Şehir merkezinde bulunan bir esnaf korku dolu o anları anlatırken, pat..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Su Savaşını Abartan Baba 00:50

Su Savaşını Abartan Baba

Çocuğu ile birlikte su savaşı yapan baba işi abartıp elindeki su dolu kova ile çatıya çıkmış. Baba aşağıda kendini bekleyen oğlunu bir kova su ile ıslatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Otoyol Kenarına Atılan Sigara İzmariti Yangına Neden Oldu 05:11

Otoyol Kenarına Atılan Sigara İzmariti Yangına Neden Oldu

Bursa-İstanbul-İzmir Otoyolu'nda yol kenarındaki ağaçlık alanda sönmemiş sigara izmariti yüzünden çıkan yangın yoldan geçen araçlara korku dolu anlar yaşattı. Yangının ağaçlık bölgeye sıçramasıyla alevler otoyola kadar u..

Ünlü Cerrah Balkondan Dehşet Saçtı 02:30

Ünlü Cerrah Balkondan Dehşet Saçtı

Ünlü cerrah Profesör Doktor Semih Aydıntuğ, Ankara'daki evinin balkonundan etrafa ateş açtı. Aydıntuğ 7 saat boyunca komşularına korku dolu anlar yaşattı. Yaşanan olayın ardından aile dramı çıktı. Aydıntuğ’un kızı Başak ..

Kadının Şortuna Kafayı Takan Maymun 00:15

Kadının Şortuna Kafayı Takan Maymun

Maymunlarla dolu olan yeri ziyarete giden turistlerden biri olan kadının şortuna , bir maymun kafayı takmış...

  • PengoTV tarafından
  • 200 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Atv'yi Şaha Kaldıran Şişman Genç 00:03

Atv'yi Şaha Kaldıran Şişman Genç

Orman gezisi için atv kiralayan gençler eğlence dolu anlara erken başlamışlar. Şişman genç atv kullanan arkadaşının arkasına binince olanlar olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı 00:46

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebekleri konusunda anlaşmazlığa düşüyor; ikiliyi büyük bir yüzleşme bekliyor! Cem'in ölümünden sonra hayatını farklı bir yönde çizmek isteyen Aslı ile Ferhat..

Impulse Orijinal Teaser 01:59

Impulse Orijinal Teaser

Steven Gould’un roman serisinden ekrana uyarlanan Impulse ilk teaser videosuyla görücüye çıktı. YouTube’un yeni dizi platformu YouTube Red’de yayınlanacak olan aksiyon dizisinin yönetmen ve yapımcı koltuğunda ünlü yönetm..

Uçan Bisikletliye Çarpan Sürücü 00:14

Uçan Bisikletliye Çarpan Sürücü

Sakin ve huzur dolu bir güne uyanmış ve aracınızla sakince gidiyorsunuz. Bir anda çimlerin arasından çıkan bisikletli resmen uçarak aracınıza çarpıyor. Gelin bu hikayenin gerçeğini izleyelim...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çöp eşyaların olduğu alanda çıkan yangın korkuttu 01:36

Çöp eşyaların olduğu alanda çıkan yangın korkuttu

Antalya’da çöp eşyalarla dolu çalılık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu söndürüldü...

Müslüm Gürses - İtirazım Var -1981 05:17

Müslüm Gürses - İtirazım Var -1981

Müslüm Gürses - İtirazım Var dinle İtirazım var bu zalim kadare İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin cilcesine Hayatın silvesine Dertlerin cümlesine İtirazım var Yarım kalan sevgiye Şu emanet gülmeye YAşamadan ölmeye..

Dip - 2. Fragmanı 00:59

Dip - 2. Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Çikolatalı Kirazlı Güllaç 08:46

Çikolatalı Kirazlı Güllaç

3 litre süt 650 gr toz şeker- 3 bardak 4 çorba kaşığı Hindistan cevizi 160 gram sütlü çikolata-2 paket kare çikolata 4 tepeleme çorba kaşığı kakao 200 gr boziç 500 gr kiraz 12 yaprak güllaç 3 litre süte, 650 gr toz şe..

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi 09:02

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 dilim (30 gr) sucuk 1 parça dil peyniri(85 gr) 3 tane kıl biber 1 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı su 1 çay kaşığı kekik Elektrikli ocağı açın. Elektrikli ocak benim de öğrenciliğimde çok kez ha..

Gençliğim Eyvah 16. Bölüm Fragmanı 00:40

Gençliğim Eyvah 16. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yaşlı kadına domuz saldırısı! 01:32

Yaşlı kadına domuz saldırısı!

TARLAYA DALAN DOMUZ İŞÇİLERE DEHŞET DOLU ANLAR YAŞATTI. 77 YAŞINDAKİ BİR KADINI, DOMUZUN ELİNDEN AVCILAR KURTARDI. BACAĞINDAN YARALANAN MÜZEYYEN TEYZE KİRLETİRİM ENDİŞESİYLE AMBULANSA BİNMEK İSTEMEDİ...