#Hayatla dolu okyanusun en derin zemini

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle 2:06:27

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle

Barney Ross ve askerlerinin son görevi tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşmek ve elindeki güçlü silahın yanlış kişilere ulaşmasını önlemektir. Ne var ki bu tüccarın, bir zamanlar Barney'nin ortağı olan ve ekibi bir..

22 yıl geçti, acılar dün gibi taze 03:15

22 yıl geçti, acılar dün gibi taze

17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen ve 17 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği depremin üzerinden 22 yıl geçti. Acılar ilk günkü gibi taze kalırken, geriye ise o gece çekilmiş acı dolu görüntüler kaldı...

Hırsızlardan ‘Sürahili’ mesaj! 01:54

Hırsızlardan ‘Sürahili’ mesaj!

Üsküdar'da girdikleri daireden yaklaşık 120 bin liralık ziynet eşyası çalan 2 hırsız kayıplara karıştı. Daireden çıkarken çaldıkları ziynet eşyalarının takı kutularının yanına su dolu sürahi bırakan hırsızlar binaya giri..

Selde hayatını kaybeden genç kızın eşyaları bulundu, komandolar duygulandı 02:50

Selde hayatını kaybeden genç kızın eşyaları bulundu, komandolar duygul

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde markette çalıştığı sırada sele kapılarak hayatını kaybeden genç kıza ait telefonu ve 50 TL parasını enkaz altından çıkaran komandolar, duygu dolu anlar yaşadılar...

Polisten çakar-siren denetimi 02:55

Polisten çakar-siren denetimi

İSTANBUL TRAFİĞİ, HİÇBİR RESMİ GÖREVİ OLMAMASINA RAĞMEN ARAÇLARINA ÇAKAR, SİREN TAKIP GEZEN UYANIK SÜRÜCÜLERLE DOLU... EKİPLER BUGÜN ONLARIN PEŞİNDEYDİ... DENETİME SHOW HABER EKİBİ DE KATILDI... KİMİ BAHANE ÜSTÜNE BAHANE..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

47 yıllık evlilik virüse yenildi 02:35

47 yıllık evlilik virüse yenildi

47 YILDIR EVLİYDİLER... AMA İDDİAYA GÖRE ARALARINA KORONA GİRDİ, YUVALARI ÇATIRDADI, 65 YAŞINDAKİ ADAM HEM EŞİNİ, HEM DE ÇOCUKLARINI ONU HASTA YATAĞINDA YALNIZ BIRAKMAKLA SUÇLADI... OĞLUNA GÖRE İSE BABASI YALANCIYDI.. OR..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Yapın 03:33

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Ya

1 kg kıyma 2 çay kaşığı kadar pul biber Yarım çay kaşığı karabiber Biraz kekik isteye göre kimyon da ilave edebilirsiniz 1 yemek kaşığı dolu tatlı toz kırmızı Ve tuz Evde kolay şiş kebap nasıl yapılır Kıymanın üzerin..

İstanbul’da Bıçaklı Taksici Dehşeti Seni Bıçaklarım Diyerek Çifti Kovaladı 01:07

İstanbul’da Bıçaklı Taksici Dehşeti Seni Bıçaklarım Diyerek Çifti Kova

Çağlayan'da bıçaklı bir taksici, yolculuk ücretini ödemediklerini iddia ettiği yabancı uyruklu çifti önce araçtan çıkarttı ardından da “seni bıçaklarım” diyerek üzerlerine yürüdü. Çifte ağır küfürler ederek tehditler de ..

Onur Demir - Yabancı 04:31

Onur Demir - Yabancı

Yabancı şarkı sözleri ile Gözlerin kederle kahırla dolu Kendine benzettin beni yabancı Belliki görmüşsün sende her yolu Feleğe kahrettim bende yabancı Omuzların düşmüş duygular harpte Çok mu aldatıldın söyle yabancı ..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Deve Tarafından Isırılan Kız 00:08

Deve Tarafından Isırılan Kız

Geziye gittikleri ülkede deveye binen kız devenin huysuzluk yapıp kendisini ısırmasıyla acı dolu anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hastanede dehşete düşüren anlar kamerada 06:17

Hastanede dehşete düşüren anlar kamerada

Gaziantep'te özel bir hastanenin acil servisinde önce kendisiyle gelmek istemeyen kızına, ardından sağlıkçılara saldıran şahıs bıçakla dehşet saçtı. Hastanede yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansırken, öfkel..

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:38

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle

Ray ve Maggie çocuklarını feci bir kazada kaybettikten sonra hayatlarında yeni bir sayfa açmak isterler ve bunun için de daha önce tanımadıkları bir kasabada satışta bulunan bir moteli satın alırlar ve orayı işletmeye ba..

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi  Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Nasıl Yapılır 10:04

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Na

Tart Hamuru için Malzemeler 250 gr tuzsuz tereyağı 3 çorba kasığı pudra sekeri dolu olsun yarim cay kaşığı kabartma tozu Alabildiği kadar (yaklaşık kadar 500 gr un ) iç harcı için 2 su bardagi süt 1 çay bardağı toz s..

Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm 17:55

Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm

Haydi, mutfakta çok sık yaptığımız ve hayatımızı zorlaştıran hataların bazılarına ve bunların üstesinden gelmek için çözüm önerilerine birlikte göz atalım. Meyve ve sebzeleri en kısa sürede soymayı-dilimlemeyi ve pişirme..

Bursa'da dehşete düşüren olay! Çöp evden çocuk çıktı 01:50

Bursa'da dehşete düşüren olay! Çöp evden çocuk çıktı

Bursa'da Aydın S., kirasını ödemediği gerekçesiyle kiracısı Kamuran Pınar A.'yı mahkemeye verdi. Mahkemeden evin tahliyesi kararı çıktı. İcra ekibinin çilingir yardımıyla girdiği evin kilitli ve çöple dolu bir odasından ..

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu. 05:46

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu.

Bursa'da çöple dolu evin tahliyesi sırasında kilitli bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki çocuğun Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A., 3 yıldır çocuğunu aradığını ve kardeşi tarafından kaçırılması nedeniyle ulaşam..

Hayat Sevince Güzel By Tercan Akçay 01:47

Hayat Sevince Güzel By Tercan Akçay

Tercan Akçay içerikleriyle hayat dolu resimleri eşliğinde hayat Sevince güzel ! Hayat Seninle Güzel, Tercan Akçay...

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece 51:09

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Hapishanede Bir Gece Geçirdik 26:35

Paranormal Olaylar Hapishanede Bir Gece Geçirdik

Konya'da bulunan bu hapishane'de çeşitli olaylar yaşanmış. Bir çok mahkum işledikleri suçlar yüzünden buraya mahkum edilmiş.Kimi mahkumlar birbirini katletmiş, kimileri gardiyanlara saldırmış.Zamanın geçmesi, hapishaneni..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 6 yıl önce