#Hayatı uçlarda yaşamayı seven kadın angela nikolau

İşte İnsanlığın Bittiği An 00:40

İşte İnsanlığın Bittiği An

Çin'de otobüsün çarptığı kadına aldırmayan otomobilin sürücüsü, kadının başına çarpa çarpa yoluna devam etti. Yaralı kadın olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı belirtil..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman 02:25

İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman

İçeride (Shut In) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Dul bir çocuk psikoloğu Amerika’nın kuzeydoğu kırsalında sakin bir yaşam sürmektedir. Kendini izole etmiş olan kadın bir araba kazası sonucu beyin hasarı alan..

  • PengoTV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akciğer Nakli Sonrası İlk Defa Nefes Alan Kadının O Anları 01:35

Akciğer Nakli Sonrası İlk Defa Nefes Alan Kadının O Anları

Hayatı boyunca Kistik Fibros hastalığı ile uğraşan Jennifer isimli kadın artık çok daha rahat nefes alabilecek. Akciğer nakli geçiren Jennifer ameliyat sonrası doktorlarının kontrolünde ciğerine giden hortumdan kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle 1:30:40

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Genç bir ressam olan Seda’nın hayatı, ardarda yaşadığı travmatik olaylar ile sarsılır. Ruh hali gitgide bozulur. Bu esnada öteki aleme yönelir, karanlık güçlerin etkisi altına girer. Kendi iradesi dışında bağlan..

Kaşlarını Tecrübesiz Sanatçıya Yaptıran Kızın Dramı! 01:15

Kaşlarını Tecrübesiz Sanatçıya Yaptıran Kızın Dramı!

Tayland'da yaşayan 26 yaşındaki Kanyarat Chaichan, Daha dolgun kaş isteği yüzünden hayatı kararan kadın, daha ucuz bulduğu bir dövme sanatçısından kaşlarına dövme yapmasını istedi. Ancak hayal ettiği ile gerçekleşen aras..

  • JET TV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçimdeki Hazine Fragman 02:25

İçimdeki Hazine Fragman

Ayda ailesinin son ferdi olan Sema, babasının ölümü üzerine yıkılır. Cenaze için İstanbul’a dönen genç kadın merasimden sonra aile konağına yerleşir. Sema’nın hayatı kendisine gönderilen bir belgeden sonra bambaşka bir h..

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Yazı 5.Bölüm Bu Senin Babalık Sınavın! 07:35

Kara Yazı 5.Bölüm Bu Senin Babalık Sınavın!

Halil, torunu Ali ile ilgili kararını vermiştir. Derya'nın günahı olarak gördüğü küçük Ali'yi cami avlusunda bırakır. Yüreği güzel Yaren ise, Derya'dan emanet yeğenini bırakma niyetinde değildir. Halil, Yaren'i Ali'yi bı..

  • ANKA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı 00:58

Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı

İzmir'in Bornova ilçesinde özel güvenlik görevlisi, boşandığı eşini sokakta bıçaklayarak ağır yaraladı, olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Alınan bilgiye göre, bir şirkette özel güvenlik olarak çalışan E.Ç, Çamdib..

Fotokapana taş attı! 01:09

Fotokapana taş attı!

SONUNDA BU DA OLDU, BİR KADIN AYDIN BEŞPARMAK DAĞLARINDA YABAN HAYATI GÖZLEMLEMEK İÇİN KURULAN FOTOKAPANI VURDU. GÖRÜNTÜLERİ İZLEYEN EKİPLER MAKSADINI ANLAMASA DA HER YERDE TAŞLI SALDIRGANI ARAMAYA BAŞLADI...

Eşini silahla yaralayıp kendini vurdu 01:14

Eşini silahla yaralayıp kendini vurdu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir şahıs, silahla eşini yaraladıktan sonra kendini vurdu. Olayda kadın hafif şekilde yaralanırken, şahsın hayati tehlikesi sürüyor...

Kayınpeder Gelinini Vurdu 01:44

Kayınpeder Gelinini Vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kocası ile tartışan kadın, kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Olay, 22.30 sıralarında İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde meydana geldi. Eşi Remz..

Sezercik Fıstık Sıpa Vuycam Kıybacı 02:04

Sezercik Fıstık Sıpa Vuycam Kıybacı

Varlıklı ve ünlü bir işadamı olan Sedat, kendi fabrikasında işçi olarak çalışan güzel Sevim'le dünya evine girer. Bu evliliği başta Sedat'ın ailesi olmak üzere birlikte yaşadığı kuzenleri de kabullenemezler. Uzun yıllard..

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu 04:15

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu

Komediyle karışık üç perdelik bir trajedi… Verdi’nin Maskeli Balo operası sanatçının en önemli eserlerinden biri olarak kabul ediliyor. Polonyalı tenor Piotr Beczala, oyunun ana karakteri Boston Valisi Riccardo’yu canlan..

Meryem 13. Bölüm 2.Fragmanı 00:40

Meryem 13. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 13. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Oktay gözünü karartıyor; Savaş'ın hayatı büyük bir tehlikeye giriyor! Meryem'in babası Arif'i öldürdükten sonra gözünü iyice karartan Oktay'ın yeni hedefi Savaş olur. Savaş ile Merye..

Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle 1:44:40

Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle

Filmin Konusu: Ali'nin kendi halinde bir hayatı vardır. Bir eczanede kalfa olarak çalışan Ali, kapıdan içeri giren bir kadını gördüğü anda her şey altüst olur. Çünkü kadın, Ali'nın çocukken hayallerini süsleyen Azra'dan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 6.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
I, Tonya Orijinal Fragmanı 02:23

I, Tonya Orijinal Fragmanı

Film, İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan buz pateni sporcusu Tonya Harding'in kariyerini ve 1994 yılında ceza aldığı komplo skandalını anlatıyor. Tonya Harding 1991 yılında Dünya Buz..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Fragman 02:28

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Fragman

Yakın arkadaş olan Diane, Vivian, Sharon ve Carol aşka tövbe etmiştir. Diane 40 yıllık evliliğin ardından dul kalmıştır. Vivian, sadece erkeklerle takılmayı tercih eder. Sharon, uzatmalı bir boşanma sürecindedir. Carol’u..

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Teaser 00:26

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Teaser

Yakın arkadaş olan Diane, Vivian, Sharon ve Carol aşka tövbe etmiştir. Diane 40 yıllık evliliğin ardından dul kalmıştır. Vivian, sadece erkeklerle takılmayı tercih eder. Sharon, uzatmalı bir boşanma sürecindedir. Carol’u..

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman 02:05

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman

Cin Çıkarması, kardeşinin ölümünün ardından onunla farklı bir bağ kurmaya çalışan genç bir kızın hikayesini anlatıyor. On bir yaşında otistik bir kız olan Hannah, kız kardeşi Angel’ın ölümünden sonra tamamen yıkılır. Yaş..

Captain Marvel Orijinal Fragman 02:18

Captain Marvel Orijinal Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman 02:21

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

Yıldız Tilbe - O Kız 05:24

Yıldız Tilbe - O Kız

O Kız Bir kız vardı Çok güzeldi Gümüştendi kısa saçı Birisine aşık oldu Fakat o onu sevmedi Derken başka biri geldi Ona teselli vermedi Çünkü aklı onda kaldı Ona derin bağlanmıştı Onun sesi onun sözü Kulakların daa çı..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Europe - The Final Countdown 04:55

Europe - The Final Countdown

Europe's official music video for 'The Final Countdown'. Şarkı Sözleri Lyrics: (ten, nine, eight, seven, six, five, four, three, two, one) We're leaving together, But still it's farewell. And maybe we'll come back To ..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..