#Hayatı uçlarda yaşamayı seven kadın angela nikolau

Ezel 11. Bölüm İzle 1:42:56

Ezel 11. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..

Kayıkla Eski İstanbul'da Gezinti 02:20

Kayıkla Eski İstanbul'da Gezinti

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Hayatın Anlamını Çözmüş Bebek 00:39

Hayatın Anlamını Çözmüş Bebek

Görüntüde babası tarafından havada sallandırılılan sevimli bebek gurunun sanki hayatı çözmüş sevimli bakışını izliyoruz...

Shots Fired Season 1 Ep. 6 00:50

Shots Fired Season 1 Ep. 6

Küçük bir Güney kasabasında ırk yüklü atışların tehlikeli sonuçlarını inceleyen SHOTS FIRED, neden bitti ve kim yapmış? Olan dramatik bir yeni olay serisidir. Gina Prince-Bythewood'dan ( Işıkların Ötesinde Arılar'ı..

Eve Giren Timsaha Kelepçe Takılması 04:40

Eve Giren Timsaha Kelepçe Takılması

Abd'de bir evin garajına giren 2.5 metrelik bir timsahın, Lousiana Yaban Hayatı ve Balıkçılık Departmanı görevlileri tarafından ağzı bantlanıp kelepçeleniyor..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Abd'de Eve Giren Timsaha Kelepçe Takılması 00:59

Abd'de Eve Giren Timsaha Kelepçe Takılması

ABD, Louisiana eyaletinde bir evin garajına 2.5 metrelik bir timsah giriyor. Lousiana Yaban Hayatı ve Balıkçılık Departmanı görevlileri timsahın ağzını bantlayıp kelepçe takıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizemli Gerçek Film İzle 1:51:39

Gizemli Gerçek Film İzle

Bölge Savcılığı dedektifi Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan kendi alanlarının yükselen isimleridir ve tümü 11 Eylül saldırıları sonrası Los Angeles merkezli terörle mücadele tim..

Perestü Valide Sultan Kimdir? 02:00

Perestü Valide Sultan Kimdir?

Rahîme Perestû Valide Sultan'ın Hayatı. Payitaht “Abdülhamid”..

  • ANKA tarafından
  • 1.352 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı 00:59

İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin çocukları olan Suna ve Hasan evlenmeye karar verirler; fakat Hasan sürekli olarak parasızlıktan yakınmaktadır. Demir Bey'in oğulları Murat Karacabey ve Ferhat Karacabey aile şirketini yönetmektedirler. Murat ..

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Artık Masken Düştü Baba 01:26

Artık Masken Düştü Baba

Bir toplantıdan çıkan suç dünyasından bir adam (Hayati Hamzaoğlu) arabası ile durduğu benzincide, diğeri de (Kenan Pars) sauna havuzunda motosikletli bir genç, Halil (Cüneyt Arkın) tarafından öldürülür...

Basketbol Havası 15. Bölüm Haftanın Panoraması 01:01

Basketbol Havası 15. Bölüm Haftanın Panoraması

Türk basketboluna yön veren oyuncu, koç ve yöneticilerin evlerine konuk olan ve onlarla çok özel sohbetler gerçekleştiren Basketbol Havası , bu hafta Vladimir Micov'u ağırlayacak. Galatasaray Odeabank'ın Sırp oyuncusu V..

Basketbol Havası 15. Bölüm Sosyal Medya Analizi 01:06

Basketbol Havası 15. Bölüm Sosyal Medya Analizi

Türk basketboluna yön veren oyuncu, koç ve yöneticilerin evlerine konuk olan ve onlarla çok özel sohbetler gerçekleştiren Basketbol Havası , bu hafta Vladimir Micov'u ağırlayacak. Galatasaray Odeabank'ın Sırp oyuncusu V..

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı 00:42

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı yayında! Hakan'ın annesinin hayati tehlikesi sürüyor! Hakan ve Aylin'in düğününden sonra gelin arabasına ateş açan silaha ulaşılıyor! Hakan ve Aylin'in en mutlu gününe karanlık bir bulut..

2-22 Fragmanı 02:25

2-22 Fragmanı

Bir adamın hayatı, uğursuz bir olay örneği her gün aynı şekilde tekrarlayıp tam olarak saat 22: 22'de sona erdiğinde raydan çıkarılır...

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Hünkarın Büyük Sırrı Ortaya Çıkacak mı? 04:54

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Hünkarın Büyük Sırrı Ortaya Çıkacak mı?

Serdar'ın öğrendiği gerçek karşısında neye uğradığını şaşıran Hünkar, bu olayın ortaya çıkmaması için öyle bir şey yapıyor ki... Hayatı boyunca herkesten sakladığı bu sırrın ortaya çıkması Hünkar'ı çıldırtıyor. Evlat Kok..

  • ANKA tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu  Yeni ve Yeni Kalanlar 03:45

Sezen Aksu Yeni ve Yeni Kalanlar

Gelenlere gidenlere Gönülden sevenlere Ümidi yeşertenlere Bir şiirden süzerek Ekmeği bölüşerek Hayatı yüceltenlere Kavganın barışmanın Zamanla yarışmanın Değerini bilenlere Doğanın düşüncenin Hayatın hakikatin Önünde di..

Vedat Özkaya  Doruklara Sevdalandım 05:29

Vedat Özkaya Doruklara Sevdalandım

Filiz filiz harelendim dağlara uymak için Kan gölünde kurulandım hayatı duymak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için. Kekik kokusu duydum Kekik kokusu koynunda huysuz gece..

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor! 05:16

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor!

Rıza Bey, Meclis-i Mebusan'da Misak-Milli kararlarını oylamaya sunuyor; herkes tarafından kabul ediliyor! Mebus Rıza Bey, İstanbul'a Meclis-Mebusan'da Misak-ı Milli kararlarını kabul etmek için gidecekti. Kara Fatma, Cev..

  • ANKA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Cumhuriyet 04:26

Yalın - Cumhuriyet

Yalın - Cumhuriyet Aşktanadam misali bu acıdan nefes alamazken Önümde günler geçiyor sen hala aynı yerde Sarılmak anlamlanmıştı Seninle hayat oyalanmıştı Ne gündüzün gecenin farkında Şimdi hepsini geri verin bana K..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayatını Boyunca Unutamayacağı Dehşeti Yaşayan Dağcı 00:28

Hayatını Boyunca Unutamayacağı Dehşeti Yaşayan Dağcı

İsviçre'de bir buz sarkıtına tırmanan dağcı, buzun kopmasıyla hayatı boyunca unutamayacağı bir korku yaşadı. Sporcu, bağlı olduğu ip sayesinde kurtulmayı başardı..

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamera Arkası 6.Bölüm İzle 59:46

Kamera Arkası 6.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Dick Tracy film seti, Orhan Günşiray'ın sinema hayatı ve Berdel filmi ile ilgili röportajlar yer almaktadır...

Kamera Arkası 7.Bölüm İzle 44:13

Kamera Arkası 7.Bölüm İzle

Sunuculuğunu Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un yaptığı programın 7. bölümünde; Piano Piano Bacaksız film seti ve film ekibi, Charlie Chaplin’in hayatı ve filmleri, Gerçeğe Çağrı filmi kamera arkası görüntü..

Görkem Yenilmez - Doğum Günün 04:22

Görkem Yenilmez - Doğum Günün

Doğum Günün şarkı sözü Kadehlere sığdırdım şu hayatı Her seferinden baştan sayıyor zaman Anılarla yaşamak bazen ağır geliyor ya insana Can yakıyor, can acıyor, olmuyor O günleri unutmak öyle imkansız Hani girmiştin ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı 00:37

Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Y..

Nuray Hafiftaş'tan Çok Özel Açıklamalar! 08:03

Nuray Hafiftaş'tan Çok Özel Açıklamalar!

Nuray Hafiftaş'tan Çok Özel Açıklamalar sizlerle... Ani Bir Kararla Çatalcaya Yerleştim, köy hayatı yaşıyorum...

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pastel ve Sulu Boya Nasıl Üretilir? 05:45

Pastel ve Sulu Boya Nasıl Üretilir?

Resim, hayatı ya da hayalleri anlatmak isteyen insanoğlunun başvurduğu araçlardan biri. Resmin vazgeçilmez unsurunu ise boya oluşturuyor. Boya ilkel dönemlerden beri kullanılan bir araç. İnsanın mağara resimleri ile başl..

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce