#Hayatım senle anlamlı

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu 04:02

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu

Senle beraber olsamda sevgilim Ayrılsakta, ölsek de bu yolda Hep yalnızlık yavrum Yalnızlık ömür boyu Yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsamda sevgilim Hiç görmesek birbirimizi, özlesek Ömür boyu bağlansakta Se..

Evrencan Gündüz - Sen Beni Yine 04:20

Evrencan Gündüz - Sen Beni Yine

Evrencan Gündüz Sen Beni Yine Şarkı Sözü İlk başta çok tatlıydı beşinci aya kadar Sonra gerçek yüzünü gördüm Melek sandığım şeytanın maskesi düşünce Şaşkına dödüm Lan? N’oldu bunaaaa Yapma kardeş, yapma Sen beni y..

Yaşar Gaga - Ceylan (feat. Tarkan & Sezen Aksu) 03:59

Yaşar Gaga - Ceylan (feat. Tarkan & Sezen Aksu)

AH YÜREĞİMDE DÖRTNALA ATLAR ATLARIN SAĞRISINDA KANATLAR SAĞ YANIM BOYDAN BOYA MEZOPOTAMYA SOL YANIMDA RUMELİ AĞITLARI PATLAR SAĞ YANIM BOYDAN BOYA MEZOPOTAMYA SOL YANIMDA RUMELİ AĞITLARI PATLAR GÖZLERİME ASTILAR SENİ ..

  • Ömer tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl - El Ele 03:34

Sinan Akçıl - El Ele

ELELE O tatlı dillerinden beni hiç alıkoyma Yalancılar bozar bu aşkı Sen onları duyma Güneş tepemden vurur yüzüne gel ayrı durma Bir kaç yıla sığmaz aşkım Ömür boyunca o mutsuz günler geçti Biz aşkla çok anlaştık. Uzun d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben - Çakmak 03:32

Kalben - Çakmak

Cebimdeydi onca zamandır çakmak Kendime sorup durdum Nasıl olur yakmak Yıllardır biriktirdiğim Her şeyi Pof diye Cebimdeydi onca zamandır çakmak Kendime sorup durdum Nasıl olur yakmak Yıllardır biriktirdiğim Her şeyi G..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez 04:28

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez

Simdi burda olsaydin... keske! Simsiki sarilsaydin... Gülüslerimi bir bir saysaydin... Varsin hic uyumasaydik, Dertlesseydik Sabaha kadar senle... Bir ömür kalabilirmisin benle? Birakip gidermisin sende? Sevgilim Kalb..

Kalbim Beşiktaş  - Beşiktaş Marşı 03:27

Kalbim Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

KALBİM BEŞİKTAŞ Her köşende zaferler şampiyonluklar, Her taşında Şeref Bey hatıramız var, Uçurumlardan derin kalbimizde yerin, Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar. Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik Tarihi bir dah..

  • OFSAYT tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin 04:09

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin

Her günün ardından senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin içimde bir duygu gözümde bir hayal sanki sevecekmiş gibisin sevmek acı dolu sevmek çile dolu çektirecekmiş gibisin aklımı başımdan beni şu canımdan sanki edec..

Selami Şahin  Özledim Her Şeyini 05:15

Selami Şahin Özledim Her Şeyini

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özledim sı..

Zerrin Özer Ayrılmalıyız 04:14

Zerrin Özer Ayrılmalıyız

Bu son bulusmamız Bu son görüsmemiz Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü..

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Müslüm Gürses - Anlasana 03:14

Müslüm Gürses - Anlasana

Müslüm Gürses - Anlasana Dinle Şarkı Sözleri : NEDEN GELDİM BU DÜNYAYA HAKKIM YOKMU YAŞAMAYA HALİMDEN SEN ANLASANA ANLASANA DERTLİ ÖTEN BÜLBÜL GİBİ BOYNU BÜKÜK BİR GÜL GİBİ AŞKA DÜŞEN MECNUN GİBİ KAHROLMUŞUM AN..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar 04:39

Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar

Gözlerin Yanar şarkı sözleri ile Gözlerin yanar Tuzlu kıyılarda Belki bir damla Yaş gelir Bir gözünün köşesinden Yokluğumuzda Silinmiş anılarda Bir varmış bir yokmuş Sanki biz yokmuşuz da Gelmişiz gaipten hiçt..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Bilal SONSES - Çat Kapı 02:18

Bilal SONSES - Çat Kapı

Söz, Müzik: Hakan Gülbiten(Harfe), Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Bağlama: Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan Çat Kapı Şarkı Sözleri; Sen tek kalanım, geçti yine..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Çeled uşagları -  Antep avradı kaza yaparsa 06:24

Çeled uşagları - Antep avradı kaza yaparsa

hayatım gözümün önünden geçti nakıp ali sineması gibi :) :) :)..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.721 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Erkeklerin Kabusu Kadınları Anlamak 01:00

Erkeklerin Kabusu Kadınları Anlamak

Bi olay bu kadar mı güzel anlatılır.. :) Arkadaşlar kimdir bilmiyorum ancak çok güzel bir video çekmişler.. Geberdim geberdim ???????????????? allahım nasıl bi imtihaan erkeklerin kadınlarla imtihanı ???????? ulann cenne..

Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil 04:50

Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil

Kolay değil, sevgin varsa zor değil aslında.. Yaşamak aşkı seninle bir daha. Kolay değil, yeniden dokunmak sahip olmak, Zor gelir sensiz geçen hayat sesleri, En zor karar bu hayatta.. Korkuyla aşkın arasında.. Seçim yapm..

Ailecek Helyum İçmek 05:46

Ailecek Helyum İçmek

Hayatım da çektiğim en garip videolardan biriydi, sonunda baya saykodelik şeyler oldu...

  • JET TV tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Kurt - Senden Başka 04:33

Halil Kurt - Senden Başka

Aldım aşkımı düştüm yollara Deli gibi keyfim yok…tesellim yok…yoruldum… Geçecek gibi değil bu perişan halim Anılarım yakamı bırakmıyor Elimden gelen tek şey anılarla avunmak O güzel yıllar artık yaşanmayacak Senden başka..

Enbe Orkestrası - Hikaye 03:24

Enbe Orkestrası - Hikaye

Ben bir yarayım, öp ve geçeyim Tanıştığımız an mecnun oldum diyeyim Günlerden bir gün bir dudak okudum Bütün hayatım değişti diyeyim Hiç durmadan Hikayeler anlat bana Uydur uydur güzel hayaller kur Dünya dönsün he..

 Gamze Özçelik: Artık Bambaşka Bir Yoldayım 00:59

Gamze Özçelik: Artık Bambaşka Bir Yoldayım

Gamze Özçelik, 2008'de evlenip 2012'de boşandığı Uğur Pektaş ve oğulları Murathan ile Bodrum'da Instagram hesabından sürekli dini paylaşımlar yapan Gamze Özçelik “Artık hayatım başka bir yol üzerine kurulu. İlgi alanımda..

  • ANKA tarafından
  • 1.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce