#Hayatını degiş

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman

Kendini karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da resim eğitimi alıp kendini geliştirmek olan Emre, günün birinde hayatının aşkı ile tanışınca planları altüst oluyor. Arkadaş grubuyla gönüllü olarak katıldı..

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor 01:31

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor Hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze namazı öncesi cami avlusu dolup taşarken, ünlü sanatçının eşi Filiz Akgün'ün üzgün ..

  • ANKA tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:50

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev, Bakü Medeniyet Merkezinde son yolculuğuna uğurlandı. Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev için Bakü Medeniyet Merkezinde veda töreni düzenlendi. Tör..

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle 1:25:10

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle

Hızlı ve korkusuz – vehicle 19 full izle - türkçe dublaj izle, full ... Filmin Konusu Michael Woods (Paul Walker) şartlı tahliye ile hapisten çıkan bir adamdır ve sevdiği kadını görebilmek için şartlı tahliye kuralların..

  • Tv Series tarafından
  • 3.315 görüntüleme
  • 7 yıl önce
9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı 04:21

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı

ANKARA - Başkent'te 13 katlı binanın 9. katındaki balkondan düşen 3 buçuk yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde Mamak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hemşire olan Hürriyet Çev..

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı 00:52

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı

Bursa'daki feci kazada aşırı alkol aldıkları iddia edilen sözlü bir çiftten biri hayatını kaybederken, bir diğeri ise ağır yaralandı. Bursa - Mudanya yolu merkez istikametine doğru meydana gelen kazada bir kişi hayatını ..

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi 00:55

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi

Cumartesİ günü Ayn el-Hilve Mülteci Kampı’nda Fetih hareketi ile terör örgütü IŞİD bağlantılı Bilal Bedir grubu arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Lübnan’da Filisti..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı 00:51

Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı

Alınan bilgilere göre, Eskişehir-Ankara karayolu Kaymaz Mahallesi yakınlarında Serdar D.'nin kullandığı 16 NHY 89 plakalı minibüs, tekerleğin patlaması takla atarak, yol kenarında bulunan bir fabrikanın istinat duvarına ..

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü 00:25

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü

Mahalli saatle sabah saat 05.15’de başlayan yangında Darul Kur’an Hafızlık Okulu binası tamamen yandı. Binanın yangın merdiveni olmaması sebebiyle çok sayıda öğrencinin hayatını kaybettiği, öğrencilerin üst üste yığıldığ..

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek 01:52

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek Somali hükümetinin geçen hafta 300'den fazla kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılardan sorumlu tuttuğu terör örgütü El Şebab'a karşı savaş hali ilan edeceği açıklandı. Adının açıkl..

Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle 1:44:40

Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle

Filmin Konusu: Ali'nin kendi halinde bir hayatı vardır. Bir eczanede kalfa olarak çalışan Ali, kapıdan içeri giren bir kadını gördüğü anda her şey altüst olur. Çünkü kadın, Ali'nın çocukken hayallerini süsleyen Azra'dan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 6.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Av Mevsimi İzle 2:18:29

Av Mevsimi İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Bariş Arduç Ve Elçi̇n Sangu’nun Mutluluk Zamanı Görücüye Çıktı 11:35

Bariş Arduç Ve Elçi̇n Sangu’nun Mutluluk Zamanı Görücüye Çıktı

Farklı dünyalardan gelen heykeltıraş Ada (Elçin Sangu) ile mükemmel bir hayata sahip olan Mert'in (Barış Arduç) tutku dolu hikayesini konu alan 'Mutluluk Zamanı'nın romantik afişi büyük beğeni topladı. Filmde Ada'nın ağa..

  • BETA tarafından
  • 1.569 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Robin Hood Hırsızlar Prensi 1991 Kevin Costner Film İzle 34:54

Robin Hood Hırsızlar Prensi 1991 Kevin Costner Film İzle

Robin Hood Hırsızlar Prensi - Robin Hood: Prince of Thieves 1991 Film İzle Locksley'li Robin, Kral Aslan Yürekli Richard ile birlikte haçlı seferine katılmış ve sefer sırasında esir düşmüş Kudüs'te bir zindana kapatılmış..

  • PengoTV tarafından
  • 6.410 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Magdalalı Meryem Altyazılı Fragmanı 02:04

Magdalalı Meryem Altyazılı Fragmanı

Birinci yüzyılda kutsal topraklarda geçen film, yeni bir hayat arayışı içinde olan, esrarengiz kadın Magdalalı Meryem’in hayatını konu ediyor. Küçük bir balıkçı kasabasında, geleneksel yapıdaki ailesiyle yaşayan Meryem, ..

Feride 1971 Türk Filmi İzle 1:38:17

Feride 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Eğlence düşkünü ünlü bir cerrahın zorla evlendiği kasabalı kıza âşık oluşunu anlatır. Kemal, bir gün babasından gelen ani bir haberle kasabaya gider. Babası hayatını düzene sokacağını düşünerek Kemal’i kasabadan ..

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı 02:28

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı

Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir ..

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor 01:03

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor

Toprak kayması nedeniyle 13 kişinin hayatını kaybettiği ABD'nin Kaliforniya eyaletinde evlerinde mahsur kalan aileler helikopterle kurtarılıyor. Kaliforniya eyaletinde aşırı yağmur sonucu meydana gelen toprak kaymasında ..

  • JET TV tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü 03:15

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü

Kolombiya’nın Segovia kenti kırsalında bir askeri helikopter düştü. Kazada 8’i asker 10 kişi hayatını kaybetti. Antioquia yönetim bölgesine bağlı Segovia kenti kırsalında meydana gelen kazanın ardından Kolombiya Devlet B..

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

Hadi Be Oğlum Fragmanı 01:53

Hadi Be Oğlum Fragmanı

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bi..

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle 1:26:45

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : tanımadığı bir adamın yerine geçen taşralı bir gencin maceraları anlatılır. Osman, iş bulmak üzere İstanbul’a gelmiştir. Fakat başvurduğu her yerden eli boş dönmektedir. Nihayet bir gün talihi değişir. Kendisin..

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada 00:50

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada

Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden yayanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da Plevne Caddesi üzerinde bir firmaya ait Mehmet T. idaresindeki 06 ..

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:47

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir geceliğine bütün yasakların serbest bırakıldığı Amerikan geleneği Arınma Gecesi (Purge) 2025 yılında ilk kez kapılarını dünyanın çeşitli yerlerinden sadece bu etkinlik için gelen ziyaretçilere açmıştır. Gece..

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı 08:23

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce