#Hayatını degiş

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü 00:32

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü Mardin’in Nusaybin ilçesinde yasaklı mahallelerden getirilen molozların döküldüğü alanda demir arayan 1’i çocuk 2 kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan patlamada hayatını kaybetti. Ol..

İlk Yardım Bilgisi Hayat Kurtardı- Gözyaşlarıyla İzleyeceksiniz 01:02

İlk Yardım Bilgisi Hayat Kurtardı- Gözyaşlarıyla İzleyeceksiniz

İlk Yardım Bilgisi Hayat Kurtardı- Gözyaşlarıyla İzleyeceksiniz Polis memurunun ilk yardım bilgisi, 3 yaşındaki çocuğun hayatını kurtardı. ABD’nin Teksas eyaletinde 911’e 3 yaşındaki çocuğunun nefesinin durduğunu söyle..

Pakistan'da Terör Saldırısı- 59 Ölü, 117 Yaralı 01:05

Pakistan'da Terör Saldırısı- 59 Ölü, 117 Yaralı

Pakistan'da Terör Saldırısı- 59 Ölü, 117 Yaralı Pakistan'ın güneybatısındaki Belucistan eyaletinde, silahlı saldırganların bir polis eğitim merkezine sızması sonucu yaşanan olayda 59 kişinin hayatını kaybettiği, 117 ki..

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu 01:10

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu İEdinilen bilgiye göre, Güzelhisar Çayı yakınlarında deniz kenarında ceset olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağl..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Diyarbakırlı Esnaf Pkk'ya İsyan Etti 01:08

Diyarbakırlı Esnaf Pkk'ya İsyan Etti

Diyarbakırlı Esnaf Pkk'ya İsyan Etti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde esnaf PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıya isyan etti. Merkez Bağlar ilçesinde sabah Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına yakın bir noktada, PKK'l..

Diyarbakır'daki facianın büyümesini böyle engelledi 00:38

Diyarbakır'daki facianın büyümesini böyle engelledi

DİYARBAKIR merkez Bağlar ilçesinde, Emniyet müdürlüğü ek binasına düzenlenen ve 2'si Polis 11 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan bombalı araçlı saldırısı sırasında bomba yüklü minibüsün önünü keserek gidip içindeki ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Meksikalı Futbolcu Hakemi Öldürdü 01:01

Meksikalı Futbolcu Hakemi Öldürdü

Meksikalı Futbolcu Hakemi Öldürdü Meksika'daki amatör küme maçında hakem Viktor Tejo'nun çaldığı faule Canarios-Rojo Gomez takımı oyuncusu Ruben Vasquez itiraz etti. Futbolcu, itiraz sırasında küfür de edince hakem kırm..

Fıtığa Neştersiz Çözüm 04:21

Fıtığa Neştersiz Çözüm

Fıtığa Neştersiz Çözüm Günlük hayatta insan hayatını zorlaştıran bel ve boyun fıtıkları artık neştersiz de tedavi edilebiliyor. Epiduroskopi yöntemiyle hastaların iki saat içinde günlük yaşamlarına döndüklerini belirte..

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik 00:50

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik 12 Kasım 1999 Cuma günü saat 18.57’de Düzce, 7.2 büyüklüğündeki depremle sarsılmıştı. Yaklaşık 30 saniye süren depremde 980 insan ölmüş, yaklaşık 5 bin kişi de yaralanmıştı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı 00:37

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı Adana Valiliği otoparkında bir araçta patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı...

Afrika'da Farelerle Mayın Temizliği 02:37

Afrika'da Farelerle Mayın Temizliği

Mayının ağırlıkla patlama riskinden dolayı köpek kullanamayan Tanzanyalılar, yöreye özgü ve uzun ömürlü olduğu içinde ekonomik olan kemirgenler sayesinde mayınları tespit ederek, imha ediyorlar. Afrikada kahraman bir far..

  • Cowboy tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında 00:39

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında Adana’da valilik otoparkında gelen patlama iş yeri kameralarına an be an yansıdı. Adana’da valilik otoparkında bombalı araçla yapılan saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ..

Görme Engelli İnsanlar İçin Çevreyi Anlatan Kişisel Asistan: Horus 04:01

Görme Engelli İnsanlar İçin Çevreyi Anlatan Kişisel Asistan: Horus

İsveç merkezli Eyra isimli şirket tarafından geliştirilen Horus, çevresini iki farklı kamerası ile algılayarak görme engelli kullanıcısına işitsel olarak aktarıyor. Algıladığı görüntüyü inceleyen, analiz eden ve tanımlay..

  • Cowboy tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fidel Castro'dan duygusal veda konuşması 00:33

Fidel Castro'dan duygusal veda konuşması

Küba'nın efsanevi lideri Fidel Castro hayatını kaybetti. Castro, Küba Komünist Parti Kongresi'nden halka son kez seslenmişti...

Trafikte Neden Telefonla İlgilenmemelisiniz? 11:38

Trafikte Neden Telefonla İlgilenmemelisiniz?

Motorlu araç kullanmak aşırı dikkat gerektiren bir iş. Bunda hem fikiriz. Ancak gel gelelim ki buna pek de uymuyoruz. Akılı telefon hastalığının insanın hayatını tehlikeye attığı en ciddi anlardan birisi de araç kullanır..

  • Cowboy tarafından
  • 539 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde 00:50

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde

Türkiye ile İsrail ile arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından, İsrail'in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh pazartesi günü resmen görevine başladı. Naeh, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen kabul töreninde Cumhu..

Çalgı Çengi İkimiz - Çıldır Çıldır (Klip) 02:38

Çalgı Çengi İkimiz - Çıldır Çıldır (Klip)

6 Ocak'ta vizyona girecek Çalgı Çengi İkimiz filminden Ahmet Kural ve Murat Cemcir'li klip geldi. Salih ve Gürkan isimli iki müzisyenin hayatını anlatan film, dünya starı olmak için Tarkan'ı örnek alıp düğün şarkıcılığın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolombiya'da Kargo Uçağı Kalkıştan 3 Dakika Sonra Böyle Düştü! 01:27

Kolombiya'da Kargo Uçağı Kalkıştan 3 Dakika Sonra Böyle Düştü!

Kolombiya'nın Puerto Carreno kentinde bir nakliye uçağının kalkıştan hemen sonra düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. Kolombiya Sivil Havacılık Kurumundan yapılan yazılı açıklamada, Puerto Carreno kentinden Bogota'ya..

  • PengoTV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyükelçi Karlov’a veda 01:05

Büyükelçi Karlov’a veda

Ankara’da gittiği fotoğraf sergisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Rus Büyükelçi Andrey Karlov Moskova'da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı...

Tarih Öğretmeni Fidel Castro Sorusunu Bilemedi 00:58

Tarih Öğretmeni Fidel Castro Sorusunu Bilemedi

ATV'de yayınlanan Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programının son yayınlanan bölümünde tarih öğretmeni kadın Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ve 1976'dan 2008'e kadar devlet başkanı olan Latin Amer..

  • PengoTV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Star Wars'un Prenses Leia'sı Carrie Fisher'ın Oyuncu Seçmelerindeki Görüntüleri 03:29

Star Wars'un Prenses Leia'sı Carrie Fisher'ın Oyuncu Seçmelerindeki Gö

Yıldız Savaşları filminin (Star Wars) ünlü oyuncusu Carrie Fisher Londra'dan Los Angeles'a seyehat ederken uçakta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapmış olan 60 yaşındaki oyuncu ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Yaşlı Erkek Pandası 'Pan Pan' 31 Yaşında Öldü 00:23

Dünyanın En Yaşlı Erkek Pandası 'Pan Pan' 31 Yaşında Öldü

Çin'de yaşayan Pan Pan, 31 yaşında hayatını kaybetti. Dünyanın en yaşlı pandası olan Pan Pan'ın ölüm sebebini tespit etmek için otopsi yapılacak. Pandanın yaşı insan ömrüyle kıyaslandığında yaklaşık 100'e tekabül ediyor...

  • PengoTV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Endonezya'daki tekne yangınında 23 kişi yaşamını yitirdi 00:59

Endonezya'daki tekne yangınında 23 kişi yaşamını yitirdi

Endonezya'da bir yolcu teknesinde çıkan yangın sebebiyle en az 23 kişi hayatını kaybetti. Başkent Jakarta'nın Muara Angke Limanı açıklarında yaşanan kazada onlarca kişi de yaralanırken 17 kişinin de kayıp olduğu belirt..

Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun Versiyon 11:23

Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun

Türkiye İstanbul Ortaköy Reina Reina Ortaköy Silahlı, Bombalı Saldırı Daha Önce Fetö Samanyolu'nda Verilmişti Nizama Adanmış Ruhlar 1'i Polis 35 Kişi Hayatını Kaybetti 40 Yaralı Var Istanbul Governor:35 Peole Killed in N..