#Hayatını degiş

Anadolu'ya 1.Bölüm 51:03

Anadolu'ya 1.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Ziya Durmuş ile düşük yapma nedenleri hakkında yapılan röportaj ve köy hayatını anlatan Altıncı adlı oyun yer almaktadır. Programda ayrıca ODTÜ Halk Bilimi T..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Canim Kardeşi̇m 90.bölüm Kınalı Kuzu 11:16

Canim Kardeşi̇m 90.bölüm Kınalı Kuzu

Galip bey ve Lale hanım çocuklarını alıp köy evine giderler. Bu köy evi Lale hanımın teyzesine aittir. Burada hayvanlar bulunmaktadır. İnekler, koyunlar ve kuzular. Köy hayatını öğrenen Mine ve Müge bir kuzuyu çok severl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Fenomen Gelin Songül'den Süper Canlı Performanslar! 02:51

Fenomen Gelin Songül'den Süper Canlı Performanslar!

Evlilik programlarında fenomenleşen Songül sonunda muradına erdi. Hüseyin Bey'le hayatını birleştiren Songül Renkli Sayfalar'ın konuğu oldu. Songül ve eşi Hüseyin Bey, Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek'i kırmayarak canlı yayın..

  • ANKA tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Yaramış! Prenses Songül'den 'Bu Devirde Kimse Sultan Değil' Performansı 02:51

Evlilik Yaramış! Prenses Songül'den 'Bu Devirde Kimse Sultan Değil' Pe

Prenses Songül, kendisine uygun bir eş bularak hayatını birleştirmiş ve televizyonlara geri dönmüş. Hüseyin beyin de maşallahı var... İkilinin Renkli Sayfalar programında izleyenlere sunduğu o performansı.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.475 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arjantin'de Öfkeli Taraftarların Tribünden Aşağı İttiği Adam Öldü 00:55

Arjantin'de Öfkeli Taraftarların Tribünden Aşağı İttiği Adam Öldü

Arjantin'de Belgrano Cordoba ile Talleres Cordoba arasında oynanan maçta çıkan olaylarda bir grup holigan, bir taraftarı 4 metre yükseklikten aşağı attılar. Hayatını kaybeden 22 yaşındaki Emanuel Balbo'nun tribünden atıl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milletin Adamı Erdoğan 1. Bölüm 49:40

Milletin Adamı Erdoğan 1. Bölüm

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zorluklarla, mücadelelerle dolu hayatını anlatan ‘Milletin Adamı Erdoğan’ belgeseli Ülke TV ve Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Milletin Adamı Erdoğan belgeselinde Erdo..

Milletin Adamı Erdoğan 2. Bölüm 37:56

Milletin Adamı Erdoğan 2. Bölüm

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zorluklarla, mücadelelerle dolu hayatını anlatan ‘Milletin Adamı Erdoğan’ belgeseli Ülke TV ve Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor...

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Gülümsemesiyle Çok Şey Anlatan Suriyeli Küçük Kız 01:07

Gülümsemesiyle Çok Şey Anlatan Suriyeli Küçük Kız

Cips ve kraker dağıtılmasını bekleyen çocukların çok yakınında patlayan bomba hafta sonu 68 çocuğun hayatını kaybetmesine neden oldu. Suriye'de gerçekleşen katliamdan kurtulan küçük bir kızın görüntüsü ise insanın yüreği..

Dünya Haber: Bm Uluslararası Araştırma Komisyonu: 00:57

Dünya Haber: Bm Uluslararası Araştırma Komisyonu: "İdlib'deki Saldırıd

Birleşmiş Milletler Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu İdlib'de düzenlenen kimyasal silahlı saldırıda sarin gazının kullanıldığını ancak birçok sivilin hava bombardımanları sonucu hayatını kaybettiğini açık..

Dünya Haber: Pakistanda Patlama 10 Ölü 00:49

Dünya Haber: Pakistanda Patlama 10 Ölü

Ülkenin kuzeybatısında bir yolcu minibüsünün geçişi sırasında mayının patlatılması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti...

Gece Takibi İzle 1:54:21

Gece Takibi İzle

Uzun süre mafya babası Shawn Maguire’ın en iyi arkadaşı olan tetikçi Jimmy, artık formunda değildir ve yaşlanmıştır ancak mafya babası patronu onu bir göreve daha zorlar. Jimmy, kendisinden uzun zaman önce uzaklaşmış oğl..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

Tayland'da Kızlardan Dayak Yiyen  Adam 00:48

Tayland'da Kızlardan Dayak Yiyen Adam

Pattaya gece hayatı, Güney Asya’nın en ünlü gece hayatını temsil ediyor. Dünyaca meşhur Tayland gece hayatı, Pattaya şehrinde, oldukça kalabalık olan Walking Street’te hayat buluyor ve bu gece hayatında alkol ön planda...

  • JET TV tarafından
  • 1.476 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: 00:33

Dünya Haber: "Türkiye Askerlerimizi Tehlikeye Attı"

ABD Dışişleri Bakanlığı geçici sözcüsü Toner, Türkiye'nin Sincar ve Karaçok harekatını 1 saatten az süre kala bildirmesi nedeniyle ABD askerlerinin hayatını riske attığını savundu...

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Sarıyer’de Lüks Otomobile Silahlı Saldırı- 2 Ölü 04:06

Sarıyer’de Lüks Otomobile Silahlı Saldırı- 2 Ölü

Sarıyer'de seyir halindeki otomobilin önün kesen başka bir araçtaki saldırganların açtığı ateş sonucu lüks araçtaki iki İran uyruklu kişi hayatını kaybetti. Olay Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi Levent istikametinde saat 2..

İslamiyet'i Seçen Hollandalı damada Türk Usulü Düğün 01:34

İslamiyet'i Seçen Hollandalı damada Türk Usulü Düğün

İslamiyet'i seçen Hollandalı Brandon Ravenberg, 10 yıldır arkadaşlık yaptığı Dilara Barış ile Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Türk usulü düğünle hayatını birleştirdi...

Kerimcan Durmaz'ın Hayatı ve Bilinmeyenleri 01:19

Kerimcan Durmaz'ın Hayatı ve Bilinmeyenleri

Merhaba arkadaşlar.bu videodada kerimcan durmazın hayatını,nasıl bu kadar çabuk fenomen oldugunu ve aylık kazancını içeren konuları sizlere sunduk.videoyu beğen.....

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtar Beni Ayten 01:13

Kurtar Beni Ayten

Kurtar Beni , başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Talat Bulut'un paylaştığı Halit Refiğ yönetmenliğinde çekilen 1988 yapımı filmdir. Ayten, fahişelik yaparak hayatını kazanır. Genç kadın, bu bataktan bir türlü kurtulamaz. D..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nuri Alço Ne İstediğini Bilir 00:38

Nuri Alço Ne İstediğini Bilir

Kurtar Beni , başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Talat Bulut'un paylaştığı Halit Refiğ yönetmenliğinde çekilen 1988 yapımı filmdir. Ayten, fahişelik yaparak hayatını kazanır. Genç kadın, bu bataktan bir türlü kurtulamaz..

Şimdi Geçti Buradan Ülkü Ülker 01:03

Şimdi Geçti Buradan Ülkü Ülker

Yeşilçam bir yıldızını, emektar bir karakter oyuncusunu daha kaybetti. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir hafta kalan ve aniden kandaki değerleri düştüğü için yoğun bakıma kaldırılan Ülkü Ülker, 31 Ocak 2016 ..

Sila - Acısa da Öldürmez 03:25

Sila - Acısa da Öldürmez

Bir bir aklımda söylediklerin İşe yaramaz bu bildiklerim Hatırlamak laneti aklımın Acımaz anlatsam hadi buyrun.. Ben birine aşık, o bana vurgun Soranların kuzey yıldızıydık Beraber de yapamadık Kendi dünyamızın y..

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü 04:57

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü Afganistan’ın başkenti Kabil’de bir Şii camisinde düzenlenen intihar saldırısında en az 27 kişi hayatını kaybederken, 35 kişi de yaralandı. Hz Hüseyin efendimizin Kerbel..