#Hayatını degiş

Evlilik Teklifine Evet Cevabını Duyunca Öldü 02:49

Evlilik Teklifine Evet Cevabını Duyunca Öldü

Japonya'da bir köprüde kız arkadaşına evlenme teklif etmek isteyen adam, 'evet' yanıtı alınca köprüden düşerek hayatını kaybetti...

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rodeocun Feci Sonu 00:39

Rodeocun Feci Sonu

Brezilya’da düzenlenen rodeo müsabakasında herkesi yasa boğan bir olay yaşandı. Luciano Lima adlı yarışmacı, boğanın darbesi sonucu hayatını kaybetti. Boğanın üzerinden düştükten sonra öfkeli hayvanın ayak darbesine maru..

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rodeocun Feci Sonu Kamerada 00:39

Rodeocun Feci Sonu Kamerada

Brezilya'da düzenlenen rodeo müsabakasında herkesi yasa boğan bir olay yaşandı. Luciano Lima adlı yarışmacı, boğanın darbesi sonucu hayatını kaybetti...

Florida’da Timsahlar Sokaklara İndi 00:26

Florida’da Timsahlar Sokaklara İndi

ABD'nin Florida eyaletini vuran Irma Kasırgası etkisini sürdürüyor. 4 milyon evin elektriksiz kalmasına neden olan kasırga nedeniyle timsahlar sokaklara indi. Pazar günü 4. kategoride olan kasırga, Karayipler'de 38 kişin..

İsrail  Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

Bu Da Motosikletli Maganda 00:24

Bu Da Motosikletli Maganda

Bostancı sahil yolunda motosiklet sürücüsü yolda seyir halindeyken tek tekerlek üzerinde şov yaptı. Yaptığı şovla hem kendi, hemde diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan motorcu, yolda seyir halinde olan başka bir sür..

Bir Ablanın En Acı Anları Kameraya Yansıdı 00:42

Bir Ablanın En Acı Anları Kameraya Yansıdı

Eskişehir'de meydana gelen kazada hayatını kaybeden 38 yaşındaki sürücünün kaza yerine gelen ablasının hayatının en zor anları, an ve an kameraya yansıdı...

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü 00:43

Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü

Mynmar'ın Magway kentindeki Pakokku bölgesinde bulunan Thiri Yadana Pyilone Chantha Pagodaisimli Budist tapınağı sular altında kaldı. Aşırı yağışların etkisiyle suların yükselmesinin ardından tapınak yavaş yavaş sulara g..

Araç Kullanırken Telefondan Okey Oynayan Taksici 00:27

Araç Kullanırken Telefondan Okey Oynayan Taksici

Tehlikeli araba kullanan bu taksici kendi hayatını düşünmüyor ama karşıdaki hayatlarında pek umrunda olmadığı belli...

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 9. Bölüm Fragmanı 01:01

Rüya 9. Bölüm Fragmanı

Rüya 9.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. engin bir ailenin veliahtı olan Bulut annesinin cemiyet hayatından çocukluk arkadaşı Şahika ile evlenmesini istemesine rağmen Elif'le evlenmekte kararlıdır. İki aşığın zorlukları aşmasın..

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Michael Jackson'a Taş Çıkaran Manakin Kuşu 00:48

Michael Jackson'a Taş Çıkaran Manakin Kuşu

Manakin kuşunun dişisini etkilemek için yaptığı ilginç dans izleyenleri hayrete düşürmüş. 2009 yılında hayatını kaybeden şarkıcı Michael Jackson'ın kendisiyle özdeşleşen moonwalk dansına benzetilen bu dans sosyal medya..

  • JET TV tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevimli Çocuğun Annesine Öğütler Vermesi 01:59

Sevimli Çocuğun Annesine Öğütler Vermesi

Sevimli çocuğun annesiyle sohbeti sosyal medya gündem olmuş. Hayatın güzel olmasını, rahat olmasını kimsenin sıkılmamasını insanların istediği şekilde hayatını yaşamasını isteyen sevimli kardeşimizin güzel duygularını iz..

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malezya'da Okul Yangını  25 Ölü 00:26

Malezya'da Okul Yangını 25 Ölü

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da bir dini okulda çıkan yangında çoğu öğrenci en az 25 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi...

Washington’da Liseye Silahlı Saldırı 00:27

Washington’da Liseye Silahlı Saldırı

ABD'nin başkenti Washington’da liseye düzenlenen silahlı saldırıda 1 öğrencinin hayatını kaybettiği, 5 öğrencinin yaralandığı belirtildi...

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu 03:06

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede ölen 50 yaşındaki Halil Aslan'ın cenazesini bekleyen yakınlarına hiç tanımadıkları birisinin cenazesi verildi. Cenazenin tam olarak nerede karıştığını bilemeyen ailesi, bir an önce cenaz..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

40 Günlük Bebeğini Kaybeden Arakanlı Annenin Feryadı 00:57

40 Günlük Bebeğini Kaybeden Arakanlı Annenin Feryadı

Çocuk, genç, yaşlı yüz binlerce Arakanlı engebeli yolları, dağlık alanları ve nehirleri geçerek hayata tutunmaya çalışıyor. Katliamdan kaçmak için teknelerle kaçmaya çalışan bir annenin 40 günlük bebeği hayatını kaybetti..

Bir Okul Servisi Skandalı Daha 00:23

Bir Okul Servisi Skandalı Daha

2017-2018 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte gözler yine okul servislerine çevrildi. Her geçen gün okul servisleriyle ilgili çıkan görüntülere bir yenisi daha eklendi. Son olarak içinde öğrenci olduğu iddia edi..

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı 01:52

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı

Irak'ın Kerkük kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısı sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kerkük kent merkezinin Aden Mahallesi'nde ..

Dev Vinç Böyle Devrildi 00:21

Dev Vinç Böyle Devrildi

Polonya'nın Lodz şehrinde inşaat sahasındaki vinç devrildi, operatör hayatını kaybetti. Tüm yaşananlarsa amatör kameraya böyle yansıdı...

Gizem Karacanin Düğününden Muhteşem Fotolar 01:57

Gizem Karacanin Düğününden Muhteşem Fotolar

Dün akşam hayatını işadamı sevgilisiyle birleştiren güzel oyuncu Gizem Karaca'nın düğününden çok özel fotoğraflar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobille Halk Otobüsünün Kafa Kafaya Çarpıştığı An Kamerada 00:32

Otomobille Halk Otobüsünün Kafa Kafaya Çarpıştığı An Kamerada

Kadıköy'de otomobille halk otobüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası saniye saniye araç kamerasına yansıdı...

Çanakkale'de Otomobil Şarampole Yuvarlandı 2 Ölü 01:14

Çanakkale'de Otomobil Şarampole Yuvarlandı 2 Ölü

Çanakkale'nin Çan İlçesi’ne bağlı Kızılelma-Zeybekçayır köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında baba ile kızı hayatını kaybederken anne ağır yaralandı...

Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü 02:58

Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü

Jean Grey'in ölümünün ardından büyük bir depresyona sürüklenen ve kimliğinden kurtulmak isteyen Wolverine, yıllar önce hayatını kurtarmış olan bir arkadaşının ortaya çıkıp kendisinden yardım istemesi sonucu Japonya'ya gi..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
​Huzurevinin İçinde Açılan Anaokulu 00:44

​Huzurevinin İçinde Açılan Anaokulu

Seattle'da bir anaokulu huzurevinin bulunduğu binaya taşındı ve huzurevi sakinlerinin hayatını değişti. Küçük çocukların yaşlılarla iletişimi ve yaşlıların deneyimi koşulsuz sevgiyi aşılıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araç Kullanırken Selfie Çeken Otobüs Şoförü 01:25

Araç Kullanırken Selfie Çeken Otobüs Şoförü

İstanbul'dan Zonguldak'a giden özel bir otobüs firması şoförü seyahat halindeyken önce sigara içmiş daha sonra ise cep telefonuyla selfie çekerek yolcuların hayatını riske atmış,..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avda, Kalbine Yenik Düştü 01:25

Avda, Kalbine Yenik Düştü

Elazığ’da arkadaşıyla ava çıkan bir kişi , geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...