#Hayatını degiş

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..

Yol Ayrımı Fragmanı 02:05

Yol Ayrımı Fragmanı

Bir ormanda yol ikiye ayrıldı ve ben. Ben gittim daha az geçilmişinden ve bütün farkı yaratan bu oldu işte. Şener Şen'in 7 yıl aradan sonra başrolünü üstlendiği filmde, acımasız bir iş adamı olan Mazhar Kozanlı’nın yaşa..

Güvenlik Ekipleri, Göçmeni Dev Dalgalardan Böyle Kurtardı 00:35

Güvenlik Ekipleri, Göçmeni Dev Dalgalardan Böyle Kurtardı

Sahil Güvenlik Komutanlığından, Kocaeli/Kefken açıklarında içerisinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiği, arama faaliyetlerinde 40 göçmenin kurtarıldığı, 13-15 dola..

Savaş Uçağının Denize Çakılma Anı Kamerada! 00:44

Savaş Uçağının Denize Çakılma Anı Kamerada!

İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü. Terracina'da gösteri yapan Eurofighter Typhoon savaş uçağının pilotu hayatını kaybederken uçağın denize düşme an..

Aşırı Hız Felaket Getirdi 00:54

Aşırı Hız Felaket Getirdi

Suudi Arabistan'da meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Aşırı süratli bir otomobilin önündeki otomobile çarpmasıyla başlayan kazada, kontrolden çıkan araçlar park halindeki kamyonete çarptı. Feci k..

Karaman’da Trafik Kazası  2 Ölü 01:12

Karaman’da Trafik Kazası 2 Ölü

Karaman'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletteki 2 kişi, kaldırıldıkları hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti...

Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı 01:04

Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonetin yoldan çıkarak tarlaya devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 6 işçi de yaralandı. Kaza sonrası kamyonette bulunan üzümler yola saç..

Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu 01:43

Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu

Adana’da, 27 yaşındaki genç kadın yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç kadına çarpan, kadın sürücü yanında bulunduğu kişiyle yer değiştirerek olay yerinden otomobille hızla k..

Emrah Serbes Cezaevine Böyle Götürüldü 00:52

Emrah Serbes Cezaevine Böyle Götürüldü

Behzat Ç. kitaplarının yazarı, senarist Emrah Serbes, 2 Eylül'de gerçekleşen bir baba ve kızının hayatını kaybettiği trafik kazayı kendisinin yaptığını açıkladı, savcılığa teslim oldu. Serbes, Torbalı Adliyesi'nde sevk e..

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

Sevdanın Bahçesi- Sevdanın Hayatının Değiştiği An! 05:10

Sevdanın Bahçesi- Sevdanın Hayatının Değiştiği An!

Sevda, Levent'in onu terk etmesiyle birlikte 18 yıl boyunca yaşadıklarını acısıyla tatlısıyla anlatıyor. Sevda, hayatının dönüm noktalarından biri olan hamilelik haberiyle sevinirken, Levent'ten gelen hamle her şeyin akı..

  • ANKA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Facia Gibi İzdiham 15 Ölü, 30 Yaralı 00:56

Facia Gibi İzdiham 15 Ölü, 30 Yaralı

Hindistan'da bir tren istasyonunun üst geçidinde kalabalık nedeniyle meydana gelen izdihamda en az 15 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin ise yaralandığı belirtildi...

Ölmeden Dakikalar Önce Canlı Yayın Yapmış 00:30

Ölmeden Dakikalar Önce Canlı Yayın Yapmış

Konya'da 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de ağır yaralandığı kazada, araç sürücüsünün kazadan dakikalar önce kaza yaptığı yolda çektiği videosunu sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. Sürücü Mehmet Büyükuyanık..

Cesur Köpek 00:55

Cesur Köpek

Ailesinin Hayatını Kurtaran Cesur Köpek.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mutlulukları Yarım Kaldı 07:17

Mutlulukları Yarım Kaldı

Ordu'nun Ulubey ilçesinde düğünün ardından İstanbul'a dönmek üzere yola çıktıktan sonra Çankırı’da geçirdikleri kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün ile ağır yaralanan gelin Özge Akgün’ün mutlulukları yarım kaldı...

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü! 03:30

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü!

Bursa’da gece yarısı tartıştığı ağabeyini yol ortasında bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Mudanya ilçesi İpar Caddesi’nde gece yarısı Ram..

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü 00:52

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü

Suriye'nin başkenti Şam'da polis karakoluna yönelik gerçekleştirilen çifte intihar saldırısında 17 kişinin öldüğü açıklandı. Başkent Şam'da gerçekleştirilen çifte bombalı intihar saldırısında siviller ve polislerden oluş..

Sokak Ortasında Öldürülen Kadın Toprağa Verildi 02:13

Sokak Ortasında Öldürülen Kadın Toprağa Verildi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde iş dönüşü servisten indikten sonra silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden evli ve 4 çocuk annesi Arzu Dikal toprağa verildi...

Düşen Motorcu Otobüsün Altında Ezilerek Can Verdi 00:17

Düşen Motorcu Otobüsün Altında Ezilerek Can Verdi

Rusya'da karşı şeritten gelen otobüsün altında kalan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti...

Bir Kova Çimentoya Hayatı Teslim Etmek 00:24

Bir Kova Çimentoya Hayatı Teslim Etmek

İş kazasına kombine bilet çıkartan işçi kardeşimiz, hayatını bir kova çimentoya emanet ediyor. İyi mi yapmış kötü mü bilemedim.....

  • JET TV tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Kadın Merdivenleri Çıkarken Öldü 01:44

Yaşlı Kadın Merdivenleri Çıkarken Öldü

Niğde’de 80 yaşındaki kadın, merdivenleri çıktığı esnada fenalaşarak hayatını kaybetti...

Ölümüne Cam Silen Ukraynalı Kadın 01:16

Ölümüne Cam Silen Ukraynalı Kadın

Ukrayna'da çekilen görüntülerde cam temizliği yapan kızın bu işi gerçekleştirirken hayatını nasıl hiçe saydığını göreceksiniz...

  • JET TV tarafından
  • 1.759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Celal Talabani Yaşamını Yitirdi 02:50

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi

6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, komaya girdikten saatler sonra hayatını kaybetti.Almanya'da tedavi gören Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri ve 6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, yaşamını yitird..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Afyonkarahisar’da Feci Kaza 4 Ölü 01:17

Afyonkarahisar’da Feci Kaza 4 Ölü

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında 3’ü aynı aileden olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti...

ATV ile Atlayış Ölümle Bitti! 00:30

ATV ile Atlayış Ölümle Bitti!

Bolivya'da bir rallide ATV aracı ile takla atan kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası yerde yatan yaralı adama yapılan karga tulumba müdahale ise tepkiyle karşılandı...

Düğün Oyununda Damadı Böyle Öldürdüler! 00:39

Düğün Oyununda Damadı Böyle Öldürdüler!

Çin'de bir düğünde yapılan eğlence damadın ölümüyle bitti. Arkadaşları tarafından havaya atılan damat yere düşerken büyük bir şiddetle kafasını yere vurdu. Hastaneye kaldırılan talihsiz adamın hayatını kaybettiği bildiri..