#Hayatını degiş

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Celebrity Nedir 03:43

Celebrity Nedir

Ünlü, özellikle eğlence sektöründe şöhret sahibi insan. Türkçenin suyu çıktığı için celebrity nedir diyoruz. Bu değil. (Hilal Şefkatli) bu dabbe’tül arz. Rüyama girdi. Tövbe tövbe. Ayrıca youtube celebrity olmak için 1..

Kamyondan Fırlayan Lastiğin Motosikletli Kadına Çarpması 00:40

Kamyondan Fırlayan Lastiğin Motosikletli Kadına Çarpması

Tayland'da yolda ilerleyen kadına kamyondan fırlayan lastik çarpıyor ve kadın hayatını kaybediyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dabbe 1 İzle 1:50:35

Dabbe 1 İzle

Konusu : Filmde üç harfli ve cinlerden uğraşan Tarık'ın hayatını anlatmaktadır. Tarık ölmeden önce böle işlerin içine girmesi arkadaşları arasından uzaklaştırmaya başlanır. Tarık ölmeden önce arkadaşlarına mail atar ara..

İdlib'e Hava Saldırısı: En Az 5 Ölü 01:09

İdlib'e Hava Saldırısı: En Az 5 Ölü

Suriye'nin İdlib ve Hama illerine rejim güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısında en az 5 kişi hayatını kaybetti...

Yoğun Sis Kazaya Sebep Oldu: 2 Ölü 00:38

Yoğun Sis Kazaya Sebep Oldu: 2 Ölü

Yoğun sisten dolayı zincirleme kaza meydana geldi bu kazada iki kişi hayatını kaybetti....

Kabil'de Daeş İntihar Saldırısı 28.12.2017 01:28

Kabil'de Daeş İntihar Saldırısı 28.12.2017

Afganistan'daki Kabil'deki bir Deaş intiharı bombalamasında en az 41 kişi hayatını kaybetti .Bir muhabirin öldürüldüğünü ve ikisinin de yaralandığını söyledi. TV görüntüleri, aynı zamanda bir Şia kültür merkezi bulunan s..

Parkinson Nasıl Bir Hastalıktır 00:53

Parkinson Nasıl Bir Hastalıktır

Parkinson hareketlerde yavaşlama, ayak sürüme ve titreme ile kendini gösteren bir hareket bozukluğu hastalığıdır. İleri yaşlarda ve ailede varsa daha sık rastlanabilir. Hastalık kendini farklı şekillerde gösterebilir. Er..

  • NABIZ tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Obsesyon Nedir 03:06

Obsesyon Nedir

Obsesif kompulsif bozukluk, kısaca okb, kaygı bozukluğu, saplantı, takıntı. Beynindeki cızırtı, içindeki bağırtı, ruhunun derinliklerinden gelen fısıltı. Obsesif aklından atamadığın takıntılı fikirlere, kompulsifse bu ta..

Neden İşe Girince Herkes Bi' Havaya Girer 02:55

Neden İşe Girince Herkes Bi' Havaya Girer

Şık bir plaza, minimal ofisler, herkesin kıyafeti jilet, toplantılar, mailler, dedikodular, şakalaşmalar, komiklikler, happy hourlar, tekrar toplantılar, mobbingler, çekişmeler, bilgisayarlar, dosyalar, kaybolan veriler,..

Parkinson Kimlerde Daha Sık Görülür 00:50

Parkinson Kimlerde Daha Sık Görülür

Parkinson hastalığı 60-65 yaş üzeri erkeklerde daha sık görülür. 65 yaş üzeri 100 hastadan birine Parkinson tanısı konulur, kırsal kesimlerde tanı konulmadan sadece hareketleri yavaşlayarak hayatını sürdüren birçok hafif..

  • NABIZ tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017'de Kaybettiklerimiz 01:00

2017'de Kaybettiklerimiz

Bu sene sanat ve medya dünyasından birçok isim aramızdan ayrıldı. 2017'de hayatını kaybedenleri saygıyla ve rahmetle anıyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Gece Kulüplerinin Olduğu Bölgede Polis Kuş Uçurtmuyor 02:13

Ünlü Gece Kulüplerinin Olduğu Bölgede Polis Kuş Uçurtmuyor

Geçtiğimiz yıl 39 kişinin hayatını kaybettiği Reina katliamının ardından bu yıl ünlü gece kulüplerinin olduğu caddede polis kuş uçurtmuyor...

İran'daki Protestolarda Olay Çıktı: 1 Ölü 3 Yaralı 01:16

İran'daki Protestolarda Olay Çıktı: 1 Ölü 3 Yaralı

İran'ın İsfihan eyaletine bağlı Necefabad kentinde devam eden hükümet karşıtı protesto gösterilerinde 1 polis hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı...

Kocaeli'de Ölüm Yolunda Yine Kaza: 2 Ölü 01:48

Kocaeli'de Ölüm Yolunda Yine Kaza: 2 Ölü

Kocaeli ile Kandıra ilçesini birbirine bağlayan ve sık sık ölümlü kazaların yaşandığı yolda iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü hayatını kaybetti...

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı 01:01

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Sobadan Zehirlenen 91 Yaşındaki Kadın Ve Oğlu Öldü 02:35

Sobadan Zehirlenen 91 Yaşındaki Kadın Ve Oğlu Öldü

Kayseri’de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 91 yaşındaki kadın ve oğlu hayatını kaybetti...

Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu Ne Gibi Sorunlara Yol Açar 01:52

Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu Ne Gibi Sorunlara Yol Açar

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, çocuklarda ve erişkinlerde farklı belirtilerle kendini gösterir. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite eksikliği olan çocukların akademik anlamda hedeflerine ulaşmaları zordur. Çü..

  • NABIZ tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenler'de Kuyumcu Önünde Yaşanan Çatışma Kamerada 01:30

Esenler'de Kuyumcu Önünde Yaşanan Çatışma Kamerada

Esenler'de soygunun hemen ardından yaşananları amatör bir kamera kaydetti. Geçtiğimiz cuma günü yaşanan kuyumcu soygununda çıkan çatışmada bir soyguncu ve kuyumcunun sahibi hayatını kaybetmiş bir soyguncu da yaralı olara..

İran Teyakkuzda 01:04

İran Teyakkuzda

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü İran'ın Meşhed kentinde başlayarak birçok şehre yayılan gösterilerde kan akmaya devam ediyor. Şu ana kadar 29 kişinin hayatını kaybettiği protesto gösterilerine karşı İran hükümetini savuna..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kas Hastası Abdülsamet Gündüz'ün Cenazesine Katıldı 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kas Hastası Abdülsamet Gündüz'ün Cenazesine Katı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart ayında evinde ziyaret ettiği kas hastası Abdullah Samet Demir için Sultanbeyli Abdurahman Gazi Cami'inde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Tarabya Köşkü'nden çıkan Cumhurbaşkanı..

Kalede Selfie Çeken Adamın Düşme Anı Kamerada 01:20

Kalede Selfie Çeken Adamın Düşme Anı Kamerada

Şanlıurfa'da tarihi kalede doğum günü selfiesi çekmek isteyen şahsın düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Doğum gününde arkadaşlarıyla birlikte tarihi Şanlıurfa kalesine çıkıp selfie çekmek isterken düşerek hayatını ka..

TVNET İran'dan Son Gelişmeleri Aktardı 00:57

TVNET İran'dan Son Gelişmeleri Aktardı

İran'da son bir hafta içinde yaşanan protesto gösterilerinde 29 kişi hayatını kaybetti. TVNET Güngör Yavuzarslan, bölgeden son gelişmeleri aktardı...

Binadan Düşen Adamın Ölüm Anı Kameralara Böyle Yansıdı 00:26

Binadan Düşen Adamın Ölüm Anı Kameralara Böyle Yansıdı

Korkuluğa oturmak isterken dengesini kaybedip aşağı düşen adam hayatını kaybetti....

PKK'nın Dershane Katliamının Acısı İlk Günkü Gibi Taze 05:14

PKK'nın Dershane Katliamının Acısı İlk Günkü Gibi Taze

Bölücü terör örgütü PKK'nın, Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde dershane önünde 3 Ocak 2008'de düzenlediği, 6'sı öğrenci 7 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının acısı hafızalardan silinmedi...

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

Dağıtım İznindeki Asker Göçük Altında Can Verdi 02:45

Dağıtım İznindeki Asker Göçük Altında Can Verdi

Aksaray’da 20 gün önce gittiği askerlik görevinden dağıtım iznine gelen ve dedesine ait kerpiç evi yıkmak için çalışma yapan asker, yıkım sırasında tavanın üzerine çökmesi sonucu kalasların ve toprağın altında kalarak ha..

İdlib'te Bombalı Saldırı: 25 Ölü 80'den Fazla Yaralı 03:15

İdlib'te Bombalı Saldırı: 25 Ölü 80'den Fazla Yaralı

Suriye'nin İdlib kentinde iki bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 25 kişi hayatını kaybederken, 80'den fazla kişi yaralandı...