#Hayatını degiş

Cloverfield Paradoksu Türkçe Dublaj İzle 1:42:26

Cloverfield Paradoksu Türkçe Dublaj İzle

Bir grup bilim insanı yeni bir enerji kaynağı bulmak adına uzayda çalışmalar yapmaktadır. Uzay istasyonunda tanrı parçacığı olarak da bilinen Higgs bozonunu keşfetmeye çalışan bilim insanları yanlışlıkla çok korkunç bi..

Esed Rejimi İdlib'i Vuruyor 12 Ölü 01:01

Esed Rejimi İdlib'i Vuruyor 12 Ölü

Esed rejiminin İdlib'in bir köyüne düzenlediği hava saldırılarında 12 sivil hayatını kaybetti, 30 sivil yaralandı. Şiddetli saldırılar sürüyor...

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Reyhanlı'da İlk Ders Zili 'Fatmasız' Çaldı 00:57

Reyhanlı'da İlk Ders Zili 'Fatmasız' Çaldı

Hatay'ın Reyhanlı, Hassa, Kırıkhan ve Kumlu ilçelerinde öğrenciler ders başı yaptı. Terör örgütü PYD/PKK'nın saldırısında hayatını kaybeden Fatma Avlar'ın okulunda ise büyük üzüntü yaşandı...

Ahmet Kaya’nın Ailesinden O Videoya Sert Tepki Büyük Saygısızlık 11:46

Ahmet Kaya’nın Ailesinden O Videoya Sert Tepki Büyük Saygısızlık

Fransa’da 18 yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Kaya’nın hayatının 13 şarkı ile anlatıldığı internetteki bir videonun kendilerinden izin almadan yayınladığını iddia eden eşi Gülten Kaya ile kızları Turaç Melis Kaya ve Çiğd..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdal Tosun'un Ölümüne Sebep Olan Davada Karar Çıktı 02:53

Erdal Tosun'un Ölümüne Sebep Olan Davada Karar Çıktı

Trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Erdal Tosun'un ölümüne ilişkin davada tutuksuz yargılanan sürücü Nihat Şaki, Taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı...

  • BETA tarafından
  • 513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nuray Hafiftaş'ın Son Röportajı 03:49

Nuray Hafiftaş'ın Son Röportajı

Dün hayatını kaybeden ünlü sanatçı Nuray Hafiftaş'ın son röportajı ortaya çıktı...

  • BETA tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önce Adama Çarptı Ardından Bahçeye Uçtu 00:37

Önce Adama Çarptı Ardından Bahçeye Uçtu

Karaman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç önce kaldırımda bekleyen adama ardından büfe önündeki üniversite öğrencisine çarptı. Feci kaza kameralara saniye saniye yansırken, aracın altında kalan talih..

Cenazeyi Tabuttan Düşüren Yarım Akıllılar 00:37

Cenazeyi Tabuttan Düşüren Yarım Akıllılar

Meksika'da bir helikopter kazasında hayatını kaybeden adam için cenaze töreni düzenlendi. Cenazeyi gömmek için yola çıkan ekip tabutun kapağının açılmasıyla büyük şok yaşadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otoyolda Film Sahnelerini Aratmayan Kovalamaca 02:07

Otoyolda Film Sahnelerini Aratmayan Kovalamaca

Kınalı-Çorlu otoyolunda meydana gelen ve film sahnelerini aratmayan kovalamaca an be an kameralara yansıdı. Trafikte seyreden bir sürücünün cep telefonu kamerası ile kaydettiği görüntülerde sivil plakalı bir araçla bir m..

  • JET TV tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Doğu Gutalı Adamın Haykırışı Bu Mu Medeniyet 00:59

Doğu Gutalı Adamın Haykırışı Bu Mu Medeniyet

Suriye'nin Doğu Guta bölgesine Esed rejimi tarafından 260'dan fazla saldırı düzenlendi. Varil bombaları başta olmak üzere her türlü silah kullanılan hava ve kara saldırılarında 250'den fazla sivil hayatını kaybetti...

Düğün Hediyesi Olarak Bomba Gönderdiler 01:23

Düğün Hediyesi Olarak Bomba Gönderdiler

Hindistan’ın Odisha eyalentinde 18 Şubat’ta evlenen Soumya Sekhar ve Reema Sahu çifitine korkunç saldırı düzenlendi. Düğünden birkaç hafta sonra çifte gönderilen hediye paketinin patlaması sonucu damat Reema Sahu ve 85 y..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobilin Çarptığı Kadın Metrelerce Havaya Uçtu 00:33

Otomobilin Çarptığı Kadın Metrelerce Havaya Uçtu

Otomobilin çarptığı yaya havaya uçtu. Can alan kaza kameraya böyle yansıdı. Korkunç kaza Rusya'da gerçekleşti. Gaz pedalına basan sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle talihsiz kadın ..

Sibel Can'ın Bakmadığı İddia Edilen Anneannesi Vefat Etti 03:53

Sibel Can'ın Bakmadığı İddia Edilen Anneannesi Vefat Etti

Önceki gün anneannesini kaybeden Sibel Can'ın acı günü! Sibel Can'ın bakmadığı iddia edilen anneanesi önceki gün hayatını kaybetti, dün de toprağa verildi... Öte yandan anneannesine bakmadığı ve anneanesinin oturduğu e..

  • BETA tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor 01:42

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden kurbanlar toprağa verilmeye başladı. İlk cenaze törenleri Meadow Pollack ve Alyssa Alhadeff isimli öğrenciler i..

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canını Hiçe Sayarak Ölümüne Cam Silen Kadın 00:40

Canını Hiçe Sayarak Ölümüne Cam Silen Kadın

Görüntülerde cam temizliği yapan kadının bu işi gerçekleştirirken hayatını nasıl hiçe saydığını izleyeceksiniz. Bunun adı akılsızlık mı? Cesaret mi? Yorum sizin.....

  • JET TV tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron Bebek İşe Devam Fragman 01:25

Patron Bebek İşe Devam Fragman

The Boss Baby: Back in Business Official Trailer Yayınlandı. Filmi Dizi Haline Getirip Yayınlamak İsteyen Netflix Bütün Çekimleri Ve Ayarları Bitti 6 Nisanda Patron Bebek Seri Halinde Yayınlanacak. Boss Baby iş hayatına ..

Tut Yüreğimden Anne Fragman 01:53

Tut Yüreğimden Anne Fragman

Sibel hayatını otistik kızı Hazan, eşi Okan ve büyük oğlu Yaman’a adayan bir kadındır. O, ailesi için her şeyi göze almaya hazır olsa da kocası ve oğlunun Hazan’ı kabullenmediklerini fark eder. Temelleri çatırdamakta ola..

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu 04:09

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu

Suriye'nin Mera kasabasında halı sahada top oynayan sivillere saldıran YPG'lilerin bulunduğu bölge, fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roketatarlar (ÇNRA) ile vuruldu. Suriye'nin Halep kentine bağlı Mera kasabasında halı sa..

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı 02:32

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı, içinde bulunduğu yaşamda kendini bir yabancı gibi görmeye başlıyor! Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm fragmanında, Ferhat'la karşılaştığı günden beri silah sesleri kulağından gi..

Londra'da Öldürülen Türk Gencinin Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor 01:41

Londra'da Öldürülen Türk Gencinin Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor

Londra'da uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden 19 yaşındaki Hasan Özcan'ın ailesi, memleketleri Gaziantep'te taziyeleri kabul ediyor...

'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Diye Başladı 7 Yılda Kurtuldu 02:14

'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Diye Başladı 7 Yılda Kurtuldu

Kırklareli'de, kötü alışkanlıkları olan kişilerle arkadaşlık kurması sonucu uyuşturucuya başlayan M.F, hayatını altüst eden uyuşturucu illetinden kararlılığı sayesinde 7 yıl sonra kurtuldu...

Aşırı Fanatik Trabzonlu Dayının Gözyaşları 07:24

Aşırı Fanatik Trabzonlu Dayının Gözyaşları

Bütün hayatını futbola endekslemiş bir vatandaşın , futbol sırasında düştüğü acınası halleri izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ypg Pkk Mayını Sivilleri Hedef Aldı 01:05

Ypg Pkk Mayını Sivilleri Hedef Aldı

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Şaran köyünde, teröristlerce evinin bahçesine tuzaklanan mayına basan kişi hayatını kaybetti...