#Hayatını degiş

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi 02:40

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi

TSK ve ÖSO'nun Afrin'deki terör örgütlerin yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 48. gününde başarılı bir şekilde devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK, Afrin'in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yol..

Ayten Gülçınar'ın Katil Zanlısı Yakalandı 01:49

Ayten Gülçınar'ın Katil Zanlısı Yakalandı

Sivaslı halk ozanı ve şair Ayten Gülçınar, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Gülçınar'ın katıl zanlısı saklandığı evde yakalandı...

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Challenger Uzay Aracını Düşüren Şeyh 00:58

Challenger Uzay Aracını Düşüren Şeyh

28 Ocak 1986 tarihinde mekiğin kalkışından -tam olarak- 73 saniye sonra patlamasıyla oluşan kazada 7 astronot hayatını kaybetmişti,Bu kazanın sebebi beni diyen şeyhin ilginç açıklamasıdır..

  • JET TV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin Ve Şeyda Coşkun Uçak Kazası İle İlgili Acımasız Yorumları Eleştirdi Magazin D 06:05

Ece Seçkin Ve Şeyda Coşkun Uçak Kazası İle İlgili Acımasız Yorumları E

Magazin D canlı yayınına bağlanan Ece Seçkin ve Şeyda Coşkun, Dubai dönüşü İran'da düşen uçakta hayatını kaybedenler hakkında sosyal medyada yapılan acımasız ve insafsız yorumları eleştirdi..

  • BETA tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasan Celal Güzel Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:48

Hasan Celal Güzel Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hayatını kaybeden eski bakanlardan Hasan Celal Güzel son yolculuğuna uğurlandı...

The Titan Fragman 02:08

The Titan Fragman

Yakın gelecekte, askeri bir ailenin hayatını kökünden sökmesi, insanın genetik evrimini hızlandırmak için çığır açan bir deneyde yer alabilmeleri için. Amaç? İnsanlığı başka bir gezegene yeniden yerleştirmek ve yok olmak..

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi 00:46

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi

TEM Otoyolu'nda Selimpaşa mevkiinde sis nedeniyle meydana geldiği belirtilen trafik kazasında 1 kişi öldü. Kaza sabah saatlerinde TEM Otoyolu Silivri Selimpaşa mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Balık taşıyan Eş..

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..

Soyu Tükendi Sanılan Atların Moğolistan'da Tekrar Görülmsi 03:17

Soyu Tükendi Sanılan Atların Moğolistan'da Tekrar Görülmsi

Moğolistan'da 40 yıl önce soyunun tükendiğine inanılan atlar yeniden sıklıkla görülmeye başladı. Moğolistan'da yaklaşık 40 yıl önce soylarının tükendiğine inanılan ve dünyanın en vahşi atları olduğuna inanılan Takhi yaba..

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kağıt Toplayan Arkadaşına Yardım Eden Simit Satıcısı 00:43

Kağıt Toplayan Arkadaşına Yardım Eden Simit Satıcısı

Ağır yükünden dolayı aracını yere eğmekte zorlanan kağıt toplayıcı çocuğun yardımına hayatını devam ettirebilmek için simit satmak zorunda kalan bir adam yardım ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motorcudan Hayat Kurtaran Refleks 00:20

Motorcudan Hayat Kurtaran Refleks

Efendim görüntüler Hindistan'dan. Motoruyla yoluna devam eden abimiz, sollama yaparken bi anda karşıdan gelen otobüsü farketmesiyle kendi hayatını kurtarmış oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahilde Yaşanan Paraşüt Kazası 00:16

Sahilde Yaşanan Paraşüt Kazası

Meksika’nın Oaxaca şehrinde yapılan etkinlikte iki paraşüt havada çarpıştı. Ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken dehşet anları amatör kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı 00:46

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebekleri konusunda anlaşmazlığa düşüyor; ikiliyi büyük bir yüzleşme bekliyor! Cem'in ölümünden sonra hayatını farklı bir yönde çizmek isteyen Aslı ile Ferhat..

İdlib'de Pazar Yerine Hava Saldırısı 42 Ölü 01:36

İdlib'de Pazar Yerine Hava Saldırısı 42 Ölü

Suriye'nin İdlib ilinde bir pazar yerine düzenlenen hava saldırısında ilk belirlemelere göre 42 sivil hayatını kaybetti, 72 sivil yaralandı...

Dehşet Anı Kamerada: Feci Şekilde Can Verdi 00:31

Dehşet Anı Kamerada: Feci Şekilde Can Verdi

Hindistan'da Chirala İstasyonunda bir üniversiteli genç, tam ayağını attığı sırada dengesini kaybetti ve trenin altına girdi. Olayda talihsiz genç feci şekilde hayatını kaybetti...

Vallahi Hortladı Fragman 02:13

Vallahi Hortladı Fragman

Nam-Sis adında, milattan önce 2600'lü yıllarda yaşayan ve bin yılda bir hortlayan bir kraldır. NamSis ve karsının sonsuza kadar dünyada yaşamasının tek yolu vardır; o da 14 tane özgür ruha sahip olması gekekir. Kral, kar..

İsrail Askerlerinin Öldürdüğü Filistinli Rakab'ın Cenaze Töreni 02:18

İsrail Askerlerinin Öldürdüğü Filistinli Rakab'ın Cenaze Töreni

İsrail askerlerinin, Gazze'de düzenlenen Büyük Dönüş Yürüyüşü ne müdahalesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Filistinli Faris (29), Gazze'nin Han Yunus kentinde düzenlenen cenaze töreniy..

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle 1:29:22

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle

Filmde, nişanlısı tarafından terk edilen bir kadının intikam hırsı anlatılır. Nazım, üniversiteden yeni mezun olmuş stajyer bir savcıdır. Kısa süre sonra eğitimini tamamlamak için Avrupa’ya gidecektir. Nevin’le evlilikle..

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle 1:26:24

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya lideri Erol ile savcı kızı Nevin’in aşkını anlatır. Erol, şartlı salıverilmiş eski bir mahkûmdur. Hapisten çıktıktan sonra dikkat çekmemek için taksici rolüne girer. Nevin, Erol’un hapse girmesine n..

Facia Böyle Başladı 00:23

Facia Böyle Başladı

Rusya'da 64 kişinin öldüğü yangının başladığı anlar ve yaşanan paniğe ait görüntüler ortaya çıktı. Rusya'nın Kemerovo şehrinde 64 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangının başladığı anlar ve yaşanan panik, güvenlik kamerasına..

Tuzdan Kaide Fragman 01:48

Tuzdan Kaide Fragman

Ölümsüz olan genç bir kadın, otuzlu yaşlarındayken hamile olduğunu öğrenir. Hayatını değiştirecek bu haberi öğrendiğinde ölmek üzere olan ikiz kız kardeşini aramaya başlar. Filmin senarist ve yönetmenliğini Burak Çevik ü..

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor! Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne ..

Bağcılar'daki Silahlı Kavga Sırasında Otobüste Yaşanan Panik Anları 00:50

Bağcılar'daki Silahlı Kavga Sırasında Otobüste Yaşanan Panik Anları

Bağcılar'da, bir araçtan otoparka düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Otoparktakilerin de silahla karşılık verdiği çatışmada bir halk otobüsü kurşunların hedefi oldu. Çatışma sırasınd..

Doğu Guta'da Kimyasal Vahşet 01:00

Doğu Guta'da Kimyasal Vahşet

Esed rejimi yine katliam yaptı... Dün gece Doğu Guta'nın Duma beldesine düzenlenen kimyasal silah saldırısında 75 sivil hayatını kaybetti, 1000'den fazla sivil gazdan etkilendi. Bundan tam bir yıl önce, İdlib'te Han Şeyh..

Çocuklar Duymasın 37. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 37. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 37. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem'i yeni bir macera bekliyor; Zeynep ev halkıyla kaynaşıyor! Haluk ve Meltem, nihayet ailelerinin yeni üyesiyle tanışırlar. Evlat edindikleri Zeynep, ev halkıy..

Ölen Şeyhi Ampulde Görüp Direğe Tırmanan İnsanlar 00:37

Ölen Şeyhi Ampulde Görüp Direğe Tırmanan İnsanlar

Senegal'de hayatını kaybeden Şeyh İbrahim Niyas sokak direğindeki ampulde göründü diye bazı insanlar direğe tırmanmaya çalışmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diziyle Makas Atan Trafik Magandası 00:59

Diziyle Makas Atan Trafik Magandası

Otoyolda BMW E39 M5 aracıyla trafikte diziyle makas atan trafik magandası, insanların hayatını hiçe saydığı görüntüleri kaydederek sosyal medya hesabından paylaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eşimle Dinlediğimiz Tek Müzik Solunum Cihazının Alarm Sesi 02:48

Eşimle Dinlediğimiz Tek Müzik Solunum Cihazının Alarm Sesi

İzmir'de 11 yıl önce ALS teşhisi konulan ve solunum cihazıyla hayatını sürdürebilen eşini yaşama bağlamaya çalışan Ayşe Cansaran, yaptığı fedakarlıkla örnek oluyor...

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..