#Hayatını degiş

Tabiki her canlıya yardım etmek insanlık görevidir, fakat hayatını tehlikeye atmadan....! 00:41

Tabiki her canlıya yardım etmek insanlık görevidir, fakat hayatını teh

Ne desem bilemedim. Duygulandım ve çok da eleştirel sözler var dilimde!..

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Öğretmeni hayatını kararttı 02:51

Öğretmeni hayatını kararttı

İSTANBUL'DA 2 YIL ÖNCE OKUL ÇIKIŞINDA OTOMOBİL ÇARPMIŞTI SEZER ŞEKER'E... ÜSTELİK DİREKSİYON BAŞINDA ÖĞRETMENİ VARDI... İDDİAYA GÖRE; O KORKUNÇ KAZADAN SONRA, ÖĞRETMENİ SEZER'İ HİÇ ZİYARET ETMEDİ... SEZER ŞİMDİ, TEKERLEK..

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti 01:57

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti

EN BÜYÜK ŞABAN'DA KEMAL SUNAL'A KÖPRÜYÜ SATAN DOLANDIRICI,,, BİZİMKİLER'İN ÇAYCI ABBAS IYDI... OYUNCU-RESSAM HİKMET KARAGÖZ BU SABAHA KARŞI HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU. ACI HABERİ KIZI ZEYNEP KARAGÖZ SOSYAL MEDYA HESABINDAN ..

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi 04:00

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi

Tokat’ta teyzesinde içtiği bir tabak çorba sonrasında hayatı değişen ev hanımı Sevda Gürler, tarhana ticaretine başladı, tarhana siparişlerine yetişebilmek için işini büyütmeye hazırlanıyor. Tokat’ta evli ve 3 çocuk anne..

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti 01:31

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti

DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇALI HENÜZ İKİ GÜN OLDU… 32 HAFTALIK DOĞAN KIZ BEBEK, KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN ANNESİNİ DAHA DOĞDUĞU GÜN KAYBETTİ... TALİHSİZ ANNE, BEBEĞİNİN KOKUSUNU İÇİNE BİR KEZ BİLE ÇEKEMEDİ.....

Hüner Çoşkuner hayatını kaybetti! 02:07

Hüner Çoşkuner hayatını kaybetti!

TÜRK SANAT MÜZİĞİ SANATÇISI HÜNER COŞKUNER, BİR SÜREDİR AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDEYDİ... DÜN AKŞAM FENALAŞTI, YOĞUN BAKIMA ALINDI... ANCAK NE YAZIK Kİ, TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN KÖTÜ HABER GELDİ... HÜNER COŞKUNER,..

İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi! 02:20

İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi!

KEMİK ERİMESİ HASTALIĞINI İLİKLİ KEMİK SUYUYLA YENDİ. İLİKLİ KEMİK SUYUYLA ÇORBA ÜRETİP, BULDUĞU ŞİFAYI BÜYÜK ZİNCİR MARKETLERE DE TAŞIDI. HEM KENDİ ÇALIŞTI HEM KADINLARI ÇALIŞTIRDI. İŞTE KADIN GİRİŞİMCİNİN MUTFAĞINDAN T..

6. kattan düşerek hayatını kaybeden akademisyene son görev 01:38

6. kattan düşerek hayatını kaybeden akademisyene son görev

İzmir’de ikamet ettiği apartmanın 6. katından düşerek yaşamını yitiren Doç. Dr. İbrahim Gündoğan, Buca ilçesinde cenaze namazının ardından defnedildi...

Derede can pazarı! 2 kişiden biri hayatını kaybetti, biri yaralı olarak kurtarıldı 02:15

Derede can pazarı! 2 kişiden biri hayatını kaybetti, biri yaralı olara

Giresun merkeze bağlı Duroğlu beldesinde bugün Aksu Deresinin bölgedeki HES kapaklarının açılması ile debisinin yükselmesi sonucu suya kapılan 2 işçiden biri öldü, diğeri hastanede tedavi altına alındı...

Yüksek sesle müzik dinleme kavgası- Tabanca ile başından vurulan şahıs hayatını kaybetti 01:03

Yüksek sesle müzik dinleme kavgası- Tabanca ile başından vurulan şahıs

İzmir’in Konak ilçesinde, motosiklet ile yüksek sesle müzik dinlediği ileri sürülen husumetlisine bıçakla saldıran şahıs, başından tabanca ile vurulması neticesinde yaşamını yitirdi...

TALİHSİZ KADIN HAYATINI KAYBETTİ 00:44

TALİHSİZ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEYE ÇALIŞAN KADINA ÇARPAN SÜRÜCÜ GÖZ ALTINA ALINDI..

Cimilli İbo hayatını kaybetti! 02:47

Cimilli İbo hayatını kaybetti!

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Cimilli İbo (İbrahim Özer), yaşamını yitirdi. Böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören ünlü şarkıcıya bir ay önce de kardeşinin böbreğinin nakledildiği ortaya çıktı. Ancak sanatçı tüm müd..

Baba ve üç çocuğu hayatını kaybetti! 02:20

Baba ve üç çocuğu hayatını kaybetti!

BAĞ EVİNDE BİR FACİA; BİR AİLE YOK OLDU...

Bu acıya yürek dayanmaz! Ukrayna'da 18 aylık bir bebek hayatını kaybetti! 01:24

Bu acıya yürek dayanmaz! Ukrayna'da 18 aylık bir bebek hayatını kaybet

Ukrayna'nın Mariupol kentinde Rusya’nın topçu saldırılarında 18 aylık bir bebek de ağır yaralandı. Ailesi onu hastaneye yetiştirebilmek için büyük bir mücadele verdi. Ancak doktorların müdahalesine rağmen bebek kurtarıla..

Kaybettiği kimliği hayatını kararttı 06:00

Kaybettiği kimliği hayatını kararttı

Kocaeli'de 28 yaşındaki zihinsel engelli Uğur Dektaş'ın evine, kaybettiği kimliği kullanılarak kendisi adına açılan şirketin borcu geldi. Yaklaşık 7 buçuk milyon lira borcu gören Denktaş'ın hayatı karardı...

Amerika'yı yasa boğan olay! İlkokuldaki katliamda 21 kişi hayatını kaybetti 01:41

Amerika'yı yasa boğan olay! İlkokuldaki katliamda 21 kişi hayatını kay

ABD'nin Teksas eyaletindeki okul saldırısı dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Ajanslar konuyla ilgili son dakika haberlerini peş peşe geçti. Okul saldırısında 18'i çocuk toplam 21 kişi yaşamını yitirdi. Saldırıyla ilgi..

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para demiyor 06:18

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para dem

Antalya'da turizm sektöründe şoför olarak çalışırken pandemiyle birlikte işsiz kalan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (35), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor, paray..

Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Eski Hırsızın İbretlik Hikayesi (Stv İçerir) 02:29

Eski Hırsızın İbretlik Hikayesi (Stv İçerir)

Eski bir hırsız olan Mustafa arkadaşının ölümü ve gördüğü rüyalardan sonra tövbe etmiş, denetimli serbestlikten de yararlanarak hayatını baştan sona değiştirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriyede Tahliye Konvoyuna Saldırı Anı 02:09

Suriyede Tahliye Konvoyuna Saldırı Anı

Suriye Otobüs Patlama Anı : Suriye'de kuşatma altındaki yerleşim bölgelerinden tahliye edilenlere yönelik düzenlenen bir bombalı saldırıda en az 100 kişi yaşamını yitirdi. Raşidin bölgesindeki bir kontrol noktasında gerç..

Mantığını Çalıştıramayan İnşaatçılar 00:10

Mantığını Çalıştıramayan İnşaatçılar

Ulan insan bi düşünür acaba ben bunu tutabilir miyim tutamaz mıyım? çok değiş azıcık düşününce kavramak hiç de güç değil...

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arkadaşını Fırçalayan Eşek 00:29

Arkadaşını Fırçalayan Eşek

Yardımsever olmak tek insanlara öz değiş bakınız bu eşek kardeşte arkadaşının fırçalanmasına yardım ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yağlı Ekmek Tarifi 11:07

Yağlı Ekmek Tarifi

300 gr beyaz un- 1 kavanoz 200 ml su- ⅓ kavanoz 6 gr instant maya – 1 silme tatlı kaşığı 12 gr tuz- 2 dolu çay kaşığı 1 tutam toz şeker 100 gr tereyağı Kullanığım kavanoz evlerimizdeki standart 660 ml olanlardan. Büy..

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hande Yener - Deli Bile 03:50

Hande Yener - Deli Bile

Hande Yener - Deli Bile Müzik Dinle Şarkı Sözleri ANLAMAM DİNLEMEM BEN DEĞİŞMEM SEN DEĞİŞ BAŞKA LAF BİLMEDİN BÖYLE GİTMEZ Kİ BU İŞ BELLİ Kİ SONDAYIZ TARİH OLMAN ÇOK YAKIN TEK YÖNE BİR BİLET AL VE GİT DÖNME SAKIN SEN ..

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı 02:05

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı Bitlis’in Tatvan ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre kaza, Tatvan-Ahlat..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı 01:50

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı Edinilen bilgiye göre, Van'dan Hakkari'ye giden Oktay Yusuf'un kullandığı 63 ZS 007 plakalı otomobil, Gürpınar ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen Furkan İpek idaresindeki 30 YH 750..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..