#Haydar haydar

Diyarbakır'da Dokuz Nefes 08:27

Diyarbakır'da Dokuz Nefes

Düzenleme: Sait Yıldız Yönetmen: İdris Haydar Yapım: Melodi Müzik Yapımcı: Serdar BATURAY Yönetmen: idris HAYDAR Basın Danışmanı: Ramazan DEMİR Proje Genel Koordinatörü: Celal GÜNER Aranjör: Sait YILDIZ Sanat Danı..

32. Gün-Kuzey Ve Güney Yemen'in Birleşmesi 06:32

32. Gün-Kuzey Ve Güney Yemen'in Birleşmesi

1990 yılında Kuzey ve Güney Yemen'in birleşmesi. Kurulan Yemen Cumhuriyeti'nin Devlet Başkanı Haydar Ebu Bekir El-Attas ve Dışişleri Bakanı Abdul Rahman Al-Eryani ile konu hakkında yapılan röportaj...

Cumhuriyete Kanat Gerenler 81.Bölüm 31:53

Cumhuriyete Kanat Gerenler 81.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 81. bölümünde; Haydar Behramoğlu konu edilmektedir...

Beyzbol Sopası  Nasıl Yapılır? 03:00

Beyzbol Sopası Nasıl Yapılır?

Beyzbol Sopası - Nasıl Yapılır? Bugünkü nasıl yapılır paylaşımlarımızda Beyzbol Sopası var. Halk arasında Haydar olarak bilinen beyzbol sopasının nasıl yapıldığını keyifle izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 39. Bölüm Fragmanı 00:53

Bodrum Masalı 39. Bölüm Fragmanı

Aslı, Bora'yı polislerdenkurtarırken; Ateş ve Uzay, Haydar Efe'ye kız kaçırma peşine düşer! Ayrılan aşıklar Su ve Kelebek aralarındaki sorunları çözdüler mi? Faryalı'nın planı ne? Kelebek, Faryalı'nın hangi planına ortak..

Bodrum Masalı 41.Bölüm- Sophia Loren Gibi! 02:15

Bodrum Masalı 41.Bölüm- Sophia Loren Gibi!

Kanal D nin sevilen dizisi Bodrum Masalı 41.Bölüm de Üzüm hanımın güzelliğini gören gören Haydar'ın dilinden dökülen o Sophie Loren gibisin sözleri hiç bu kadar anlamlı olmamıştı.:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 42.Bölüm - Düğünde Yaşanan Korkunç Olay! 04:29

Bodrum Masalı 42.Bölüm - Düğünde Yaşanan Korkunç Olay!

Üzüm ile Haydar Efe'nin düğünü nihayet gerçekleşiyor; Evren'in ortaya çıkışı herkesi derinden etkiliyor! Bora, tarafından Çin'e gönderilen Evren bir yolunu bulur ve geri döner. Geri döndüğü zaman karşılaştığı düğün manza..

  • ANKA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Kayserili ile Karadenizli Atışması  Sevgili Halam Aytaç Arman & Meral Zeren 05:45

Kayserili ile Karadenizli Atışması Sevgili Halam Aytaç Arman & Meral

Sevgili Halam Filmi Konusu; Kayserili ve Karedenizli iki ailenin öyküsü.. Sevgili Halam Filmi Oyuncuları; Aytaç Arman, Meral Zeren, Mete İnselel, Adile Naşit, Pekcan Koşar, Hulusi Kentmen, Seden Kızıltunç, Meral Küçüker..

Vatanım Sensin - Bir Ölür Bin Geliriz! 03:07

Vatanım Sensin - Bir Ölür Bin Geliriz!

Başbakan Venizelos'un yardımcısını dev Türk Bayrağı ile karşılanır; bayrağın yere düşmesini engellemek için canını feda eden Haydar'ın ölümü sonrası halk bir araya gelir...

  • ANKA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Test Toyota Hilux 21:09

Test Toyota Hilux

Toyota Hilux tamamen yenilendi. Sapanca'da gerçekleşen lansmanda Toyota modelin gelişen arazi kabiliyetine dikkat çekmek için özel olarak hazırlanan Offroad parkurunda bu otomobili bizlere test ettirdi. Yeni ve eski Hilu..

  • BETA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yol Kenarı Fragman 02:03

Yol Kenarı Fragman

Tayfun Pirselimoglu'nun senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Yol Kenarı filminin oyuncu kadrosunda Ercan Kesal, Tansu Biçer, Nalan Kuruçim, Taner Birsel, Rıza Akın, Haydar Şişman, İsrafil Köse gibi isimler yer a..

KURDISH MASHUP _ BETÜL BARKIN & ALI KAYIR _ Kürtçe Hareketli _ Halay 04:12

KURDISH MASHUP _ BETÜL BARKIN & ALI KAYIR _ Kürtçe Hareketli _ Halay

BETÜL BARKIN & ALI KAYIR - KURDISH MASHUP 2019 ▶︎ Video & Edit by: Sedigraphy ( Aziz & Seda EROL ) ▶︎ Video & Drone: Foto Plus Vienna ( Ali Haydar AYIK ) ▶︎ Music - Prod.: KyrMusic ▶︎ Mix / Mastering: Ali Kayir & Aziz..

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak) 05:59

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak)

Arzuhalim sana ey kaşı keman, Dara düştüm Kerem eyle al beni, Od düştü sineme aman ha aman, Aşkın ateşine etme kül beni, Neredeysen kömür gözlüm bul beni, Harami de deli gönül harami, O dost açtı şu sineme yaremi, Lokma..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telafer'de Kara Operasyonu Başladı 00:59

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı

Irak ordusu, IŞİD örgütünün kontrolündeki son kentlerden Telafer’i geri almak için operasyona başladı. Kenti kuşatan birliklerin kara harekatından önce örgütün mevzilerine hava saldırıları düzenlendi. Havadan dağıtılan ..

Şehit uzman onbaşı son yolculuğuna uğurlanıyor 01:31

Şehit uzman onbaşı son yolculuğuna uğurlanıyor

Suriye'de terör saldırısı sonucu kaldırıldığı hastanede 6 gün sonra şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Haydar Şenel son yolculuğuna uğurlanıyor...

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Tillerson  İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin 01:19

Tillerson İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin

Suudi Arabistan’ı ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İran’ın bölgedeki etkisine dair endişelerini dile getirdi. Tillerson Irak’ın yeniden inşasında Suudi Arabistan’ın desteğinden övg..

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu 1970  İlker İnanoğlu  Cüneyt Arkın Filiz Akın Türk Filmi İzle 1:23:16

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu 1970 İlker İnanoğlu Cüneyt Arkın Filiz Akı

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu - İlker İnanoğlu _ Cüneyt Arkın _ Filiz Akın (1970 - 83 Dk) Filmde, ailesinin başına talihsiz olaylar gelen bir çocuğun mücadelesi anlatılır. Nihat, taksi şoförüdür. Eşi Selma ve iki çocuğuyla m..

  • PengoTV tarafından
  • 9.942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Nahçıvan’da 02:59

Başbakan Yıldırım Nahçıvan’da

Başbakan Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Bangladeş'teki temaslarını tamamladıktan sonra Azerbaycan'a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne gel..

Hasretim 1986 Türk Filmi izle 1:28:49

Hasretim 1986 Türk Filmi izle

Konusu : Bir baba ve oğlu arasında yaşananlar konu edilir. Annesi, İsmail’i doğururken hayatını kaybeder. Bu yüzden babası Haydar, karısının ölümünden oğlunu sorumlu tutar. Diğer iki oğluna İsmail’den daha iyi davranır. ..