#Haydar kazanıroğlu dargınım müzik dinle

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Aslan Oğlum Benim 00:58

Aslan Oğlum Benim

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

Seyyit Han (1968) Yılmaz Güney Türk Filmi İzle 1:17:57

Seyyit Han (1968) Yılmaz Güney Türk Filmi İzle

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 - Yılmaz Güney, Hayati Hamzaoğlu, Nebahat Çehre, Danyal Topatan - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Film, sevdiği kız ile evlenmek üzere köyüne dönen Seyyit Han’ın hikâyesin..

  • KAPALI SET tarafından
  • 49.565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Dokuz Nefes 08:27

Diyarbakır'da Dokuz Nefes

Düzenleme: Sait Yıldız Yönetmen: İdris Haydar Yapım: Melodi Müzik Yapımcı: Serdar BATURAY Yönetmen: idris HAYDAR Basın Danışmanı: Ramazan DEMİR Proje Genel Koordinatörü: Celal GÜNER Aranjör: Sait YILDIZ Sanat Danı..

Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek 00:48

Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek

Kayseri'de, ses sanatçısı Ayfer Zenginsöz, yamaç paraşütü pilotu arkadaşı Özlem Bağ ile gerçekleştirdiği uçuşta, gökyüzünde bağlama çalarak 'Şafak söktü Sunam uyanmaz', 'Haydar Haydar' ve Hangimiz Sevmedik' parçalarını s..

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde 01:23

Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde

Esra Erol'un damat adayları Caner, Ferdi, Efkan, Ali Haydar, Nakşibendi tarikatı sohbetine katıldı. Caner'in instagram sayfasından paylaştığı videoda görüldüğü kadarıyla Caner'in yanında Ferdi, Efkan ve Ali Haydar'da bul..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.560 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Studyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin 03:48

Studyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Doğan..

Dodan Özeri Şampiyonluğa Taşıyan 3 Şarkı 06:27

Dodan Özeri Şampiyonluğa Taşıyan 3 Şarkı

DODAN 'HAYDAR HAYDAR' (3. FİNAL PERFORMANSI) DODAN 'HUMA KUŞU' (2. FİNAL PERFORMANSI) DODAN 'BİR AYRILIK, BİR YOKSULLUK, BİR ÖLÜM' (1. FİNAL PERFORMANSI) Dodan özer final türküleri..

  • ANKA tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey) 46:59

RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey)

RUM YANNİNİN MEYHANESİ Fasıl, keyif, hüzün, eğlence hepsi bu meyhanede sevenleriyle buluşuyor. Biribirinden güzel en sevilen fasıl gecelerinin vazgeçilmezi şarkılar, eskimeyen sanat müziği ezgileri keyfinize keyif katara..

Irak Ordusu Telafer'i Işid'ten Geri Aldı 00:47

Irak Ordusu Telafer'i Işid'ten Geri Aldı

Irak hükümeti Telafer ilçe merkezine bağlı tüm semtlerin terör örgütü IŞİD’ten kurtarıldığı açıkladı. Operasyonları yöneten General Abdulamir Yarallah’ın yaptığı açıklamada, “terörle mücadele birimlerinin Telafer kentin..

Ford Otosan Haber Var : İyileşeceğiz 00:59

Ford Otosan Haber Var : İyileşeceğiz

Ford Otosan Genel Müdürü sayın Haydar Yedigün Yükümüz ağır; ama en çok da bu zorlu günlerde dışarıda bizim için çalışan tüm emekçilerimizin. Sorumluluk, cesaret ve azim duygusu ile bu yükü taşıyan herkesin yanındayız ...

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji 00:12

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji

Cemil başarılı bir polis komiseridir. Uyuşturucu kaçakçılarını yakalamak için örgütten dışlanmış Arap Yusuf ile anlaşma yapar. Uyuşturucu alışverişinin yapılacağı yeri öğrenir. Baskın yaparlar ve yer altı örgütünün birço..

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle 01:00

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle

Yıllardır birbirlerini bekleyen Faryalı ile Yıldız, nihayet yeniden bir araya gelmişlerdi. Hemen akabinde Aslı'nın, Maya ile Faryalı'nın kızı olduğunu öğrenmiş; ikili arasına bir duvar daha örülmüştü. Maya'nın Bodrum'a g..

Bodrum Masalı 42.Bölüm - Faryalı Ölecek Mi! 05:22

Bodrum Masalı 42.Bölüm - Faryalı Ölecek Mi!

Haydar Efe ile Üzüm'ün düğününe intikam almak için gelen Evren tarafından vurulan Faryalı, yaşam savaşı veriyor! Evren'in herkesin ortasında sıktığı kurşunla vurulan Faryalı, hastaneye kaldırılır. Hastanede verdiği yaşam..

  • ANKA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım 05:06

Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım

Odalarda ışıksızım Katıksızım, viraneyim Seni sensiz duvarlara Yazan benim, divaneyim Kanım aksın ki Terk etmem seni Peşindeyim yar Ellerimsin gözlerimsin İnanmazsın yar Ben perişan günlerim dar Anlamazsın yar Bir ömü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım 05:28

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım

Kadınım Sana dargınım Kırgınım sana kızgınım Haksızlık, vefasızlık bu Bu herşeyi inkar eden duygu Ne acı, yazık Kadınım söyle sen mutlu oldun mu? Bu deli adamı unuttun mu? Sevdin mi gerçekten ah seviştin mi? Söyle onl..

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

KURDISH MASHUP _ BETÜL BARKIN & ALI KAYIR _ Kürtçe Hareketli _ Halay 04:12

KURDISH MASHUP _ BETÜL BARKIN & ALI KAYIR _ Kürtçe Hareketli _ Halay

BETÜL BARKIN & ALI KAYIR - KURDISH MASHUP 2019 ▶︎ Video & Edit by: Sedigraphy ( Aziz & Seda EROL ) ▶︎ Video & Drone: Foto Plus Vienna ( Ali Haydar AYIK ) ▶︎ Music - Prod.: KyrMusic ▶︎ Mix / Mastering: Ali Kayir & Aziz..

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak) 05:59

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak)

Arzuhalim sana ey kaşı keman, Dara düştüm Kerem eyle al beni, Od düştü sineme aman ha aman, Aşkın ateşine etme kül beni, Neredeysen kömür gözlüm bul beni, Harami de deli gönül harami, O dost açtı şu sineme yaremi, Lokma..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32. Gün-Kuzey Ve Güney Yemen'in Birleşmesi 06:32

32. Gün-Kuzey Ve Güney Yemen'in Birleşmesi

1990 yılında Kuzey ve Güney Yemen'in birleşmesi. Kurulan Yemen Cumhuriyeti'nin Devlet Başkanı Haydar Ebu Bekir El-Attas ve Dışişleri Bakanı Abdul Rahman Al-Eryani ile konu hakkında yapılan röportaj...

Cumhuriyete Kanat Gerenler 81.Bölüm 31:53

Cumhuriyete Kanat Gerenler 81.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 81. bölümünde; Haydar Behramoğlu konu edilmektedir...

Beyzbol Sopası  Nasıl Yapılır? 03:00

Beyzbol Sopası Nasıl Yapılır?

Beyzbol Sopası - Nasıl Yapılır? Bugünkü nasıl yapılır paylaşımlarımızda Beyzbol Sopası var. Halk arasında Haydar olarak bilinen beyzbol sopasının nasıl yapıldığını keyifle izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.373 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 39. Bölüm Fragmanı 00:53

Bodrum Masalı 39. Bölüm Fragmanı

Aslı, Bora'yı polislerdenkurtarırken; Ateş ve Uzay, Haydar Efe'ye kız kaçırma peşine düşer! Ayrılan aşıklar Su ve Kelebek aralarındaki sorunları çözdüler mi? Faryalı'nın planı ne? Kelebek, Faryalı'nın hangi planına ortak..

Bodrum Masalı 41.Bölüm- Sophia Loren Gibi! 02:15

Bodrum Masalı 41.Bölüm- Sophia Loren Gibi!

Kanal D nin sevilen dizisi Bodrum Masalı 41.Bölüm de Üzüm hanımın güzelliğini gören gören Haydar'ın dilinden dökülen o Sophie Loren gibisin sözleri hiç bu kadar anlamlı olmamıştı.:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 42.Bölüm - Düğünde Yaşanan Korkunç Olay! 04:29

Bodrum Masalı 42.Bölüm - Düğünde Yaşanan Korkunç Olay!

Üzüm ile Haydar Efe'nin düğünü nihayet gerçekleşiyor; Evren'in ortaya çıkışı herkesi derinden etkiliyor! Bora, tarafından Çin'e gönderilen Evren bir yolunu bulur ve geri döner. Geri döndüğü zaman karşılaştığı düğün manza..

  • ANKA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce