#Haydi gel içelim

Deniz Toprak - Hazan Nedir 03:32

Deniz Toprak - Hazan Nedir

Dört yönden es seher yeli Göz göz olsun nar çatlasın Üşümesin hanımeli Yere düşen kar çatlasın Söyler misin hazan nedir Yaprak düşer yere bir bir Usul usul gönlüme gir Yüreğimi sar çatlasın Söyler misin hazan n..

Fulya Ünal - Küt 03:20

Fulya Ünal - Küt

Küt şarkı sözleri ile; Hadi gel de sevme şimdi Gel de görme şimdi Gel de özleme şimdi sevme sırası bende Başıma bela mısın Kalbe zarar mısın Be insaf sızım söyle bana yarar mısın Öldüm öldüm küt öldüm Ben kalbimi san..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Sancak - Darmaduman Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal d..

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal 04:23

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal

gözlerini çekip alma benden bi kenarda dururum rahatsız etmem sözlerin susmasın aman ha gizli öznen olurum kötü söylese de cümlen geeell geeell sevdiğin yemeği ısıttım yendikçe çıkar ayrılığın tadı asıl acı nası..

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen 03:02

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen

Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim öm..

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı 03:11

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı

Bir elmanın yarısı Biri sensin biri ben İki ceylan yavrusu Biri sensin biri ben Gel bir dünya kuralım Başka kimse olmasın Biri kız, biri oğlan İki çocuk oynasın Açan her güzel gülün Biri sensin biri ben Kafes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babam Yanımda Olsaydı 04:59

Babam Yanımda Olsaydı

BU VİDEO BENİ COK DERİNDEN EKİLİYOR AKCİYER KANSERİ OLUPDA TADAVİ GÖREN BABAM İCİN HAZIRLADIM ALLAHIM ȘİFASINI VERSİN BİZLERİ BABASIZ BIRAKMASIN ALLAHDAN UMUT KESİLMEZ AMA YİNEDE COK ZOR BABAMIN GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE ERİME..

  • PengoTV tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm 04:24

Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm

seni çok özledim gece gözlüm benim gemilere bin gel yine gidersin sonbahar rüzgarı kırarken dalları ayrı düşen yaprak yaşar mı söyle olsaydım olsaydım ben yağmur olsaydım düşseydim bulutlardan kirpikte dursaydım olsayd..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güler Duman - Ayaz Yarim Türkü 04:37

Güler Duman - Ayaz Yarim Türkü

Dünyayı yakarım senin uğruna Yeterki sen benden yüzün çevirme Eller ne derse gitmez zoruma Sen benim yönümü terse çevirme Yar benim yönümü terse çevirme Ayaz yarim boran yarim kar yarim Üşütür yokluğun gelde sar yarim S..

Demir Demirkan - Ask Var Ya 04:01

Demir Demirkan - Ask Var Ya

Seni ilk günü gördüğüm varya İçimi içimden duyan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Gözümü gözümden bilen varya Elimi elimden tutan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Geçen yılların ardından değ..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ Tokat Yolları Taşlı (Turkish Oriental Music) 01:44

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ Tokat Yolları Taşlı (Turkish Orien

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ (Turkish Oriental Music) dinle izle Hey On Beşli Tokat-Hamdi Tüfekçi-Nida Tüfekçi Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Onbeşliler Gidiyor Kızların Gözü Yaşlı Aslan Yâr..

  • PengoTV tarafından
  • 2.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı 05:02

Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı

Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Hey On Beşli Tokat-Hamdi Tüfekçi-Nida Tüfekçi Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Onbeşliler Gidiyor Kızların Gözü Yaşlı Aslan Yârim Kız Senin Adın Hediye Ben Dola..

  • PengoTV tarafından
  • 1.909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.567 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin 04:59

Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin

Beklediğim Ne Varsa Sensin şarkı sözleri ile Tünemiş kuşlar gibiyim enkaz gemilerde Bırakıp gitmişsin beni bomboş şehirlerde Kış ısırır zorlu geçer ıssız sahillerde Tek parçayken de eksiktim malum nedenlerle Önümde ku..

Fıratcan - Sansürsüz 02:50

Fıratcan - Sansürsüz

Sansürsüz Şarkı Sözleri İle Öyle bi' kokuyorsun ki Güllere şamar atıyorsun Özlemin hayli dikenli Kalbime batıyorsun Zor bülbüllerin hali Konuşmuyorsun şakıyorsun Niye şaşırıyorsun sanki Kendini biliyorsun Aman aman ama..

Mia And Me - 1. Sezon 16. Bölüm - Unicorn Tuzağı 23:00

Mia And Me - 1. Sezon 16. Bölüm - Unicorn Tuzağı

Su kenarına bakan kaybolan seyi bulsun. Onçao'yu güvende tut, ne pahasına olursa olsun. Uçarım Sen Tobiya'nın göklerinde sihirli atımla. Yürürüm adım adım bu cennet kösesinde zamanı bilmeden. Bu bir rüya mı? Bir çesit fa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 273 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ece Mumay - Galaksi 02:50

Ece Mumay - Galaksi

Galaksi şarkı sözleri ile Şimdi ne farkeder Pazartesi, Cumartesi Yanımda yoksun iyi mi böylesi aklım almıyo geldiğin yer neresi nası’ bi galaksi Eline beline dokunamaz oldum, Su gibi tenine sarılamaz oldum, Sensiz bi’..

Ece Seçkin - Acayip İyi 02:40

Ece Seçkin - Acayip İyi

Acayip İyi şarkı sözleri ile Anladım ki böylesiyle uğraşılmaz beni aşar (Gel otur da bir zahmet sor sorun ne diye) En sonunda bak ne oldu aşkımı da ettin yalan (Ne umdun buldun yani kimi koydun yerime) Bile bile göre g..

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım 03:40

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım

yolun neresinde olduğumu bilmiyorum. bu yolun daha ne kadar süreceğini de Bu gün 10/10/2020 Ve ben doğduğum günden öleceğim güne kadar insanım iyi ki doğdum ve sizinle tanıştım.. karşılaştığım ve karşılaşamadığım her ..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım 03:40

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım

yolun neresinde olduğumu bilmiyorum. bu yolun daha ne kadar süreceğini de Bu gün 10/10/2020 Ve ben doğduğum günden öleceğim güne kadar insanım iyi ki doğdum ve sizinle tanıştım.. karşılaştığım ve karşılaşamadığım her ..