#Haydi gel içelim

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon ) 10:21

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon )

Git sonuna kadar Yok artık bir duyan umursayan Oysa ki aşk ölene kadar Diyordun ya hani yalan dolan Eriyordum sensiz Muma dönmüş kalbi Hiç görmezdin Niye neden neden neden? Ve uzatmak yersiz Nasıl olsa yoldan döndürmezdi..

Ender Balkır - Bunca Gamı Bunca Derdi [ Zümrüdüanka Dizi Müziği © 2020 Z Müzik ] 04:58

Ender Balkır - Bunca Gamı Bunca Derdi [ Zümrüdüanka Dizi Müziği © 2020

Bunca gamı bunca derdi Mevla'm yalnız bana mı verdi Eller muradına erdi Yine cananım gelmedi Erisin dağların karı Geçti ömrümün baharı Ecel kapımı çalmadan Durma gel ömrümün varı Takatım yok yürümeye Gidip cananı görme..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar 03:14

Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar

Tekrar şarkı sözleri ile Hep yalan dolan riyakâr insanlar Yapmacık kokan huzursuz ortamlar Hep bi show hava peşinde koşanlar Hep yalan dolan riyakâr ortamlar Sıkıldım bunaldım nerdesin İlâcım olurdu sohbetin Gel had..

İlyas Yalçıntaş & Enbe Orkestrası - Mecnun 03:14

İlyas Yalçıntaş & Enbe Orkestrası - Mecnun

Söz - Müzik: Elnar Xəlilov Türkçe Söz: Bilal Sonses Düzenleme: Febyo Taşel Mix & Master: Emre Kıral Yönetmen: Emrah Özbilen Kurgu & Düzenleme: Turan Onur & Ercan Küçük Mecnun şarkı sözleri ile Sevgilim senin için Sen..

Ceylan Koynat - Olur mu 03:12

Ceylan Koynat - Olur mu

Söz & Müzik: Sezgi Erciyas Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Olcay Dülger Görüntü Yönetmeni: Ozan Sökmen Mix-Mastering: Hakan Turhal Yaylılar: Kadir Okyay Ve Gündem Yaylı Grubu Styling: Denizcan Kutlu Saç Makyaj :Ensar Ca..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Bilal SONSES - Dön Diyemem (Video Klip) 03:39

Bilal SONSES - Dön Diyemem (Video Klip)

Söz: Bilal Sonses Müzik: Cahit Berkay Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix, Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Ahmet Can Tekin Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Radyo Pr: Emel Yalç..

Burçin Varış - Seni Seviyorum 03:05

Burçin Varış - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum şarkı sözleri ile Seni benden almaya Senin de gücün yetmez Şu yaralı kalbime Benim de sözüm geçmez Seni benden almaya Senin de gücün yetmez Şu yaralı kalbime Benim de sözüm geçmez Anlamasan da beni Dinle..

Reci(Rg) Çek Arabam Şekil ( El Arabası + Pancar Motoru ) 01:55

Reci(Rg) Çek Arabam Şekil ( El Arabası + Pancar Motoru )

Türk İnsanın Yaratıcı Zekası Haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1 den 20 e Kadar Türkçe Sayılar Mini Baykuş İzle 01:24

1 den 20 e Kadar Türkçe Sayılar Mini Baykuş İzle

Haydi Çocuklar gelin hep beraber sayıları saymayı öğrenelim. Bir'den Yirmi'ye kadar sayı saymayı öğrenmek için mutlaka bu videoyu izleyin. Haydi hep beraber sayıları sizde sayın...

Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları  Edis ile Feris 02:24

Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları Edis ile Feris

Canım Arkadaşım çocuk şarkısı sözleri: Canım arkadaşımcanım arkadaşım nasılsın Haydi oynayalım herşeyi paylaşalım arkadaşım Ver elini al sevgimi herşey paylaştıkça güzel Haydi koşalım el ele arkadaşlık çok güzel Arkadaş..

Boş Kaleye Gol Atamayan 10 Sporcu 05:00

Boş Kaleye Gol Atamayan 10 Sporcu

Bugün biz sizinle TOP 10 BOŞ KALEYE GOL ATAMAYAN EN FENA OLAYLAR ve FUTBOLCULAR hakkında video izliyicez... Bazen En İyileri de Hata yapıyorlar. Haydi Onları izliyelim..BAZILARI KALİTELİ DEĞİL DA, ONUN İÇİN ÖZÜR DİLERİZ ..

  • OFSAYT tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA? 09:20

HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA?

Kanalımızın ilk videosu yayında! Çıktığımız bu zorlu yolda bize destek olarak bize bir yararınız olmaz Türkiye'ye, yabancı şirketlere değil Türk şirketlere kazandırırsınız,ülkemize ufak da olsa bir yararınız olur.... HA..

Zaz - Je Veux 03:35

Zaz - Je Veux

( HEM YABANCI SÖZLERİ HEM TÜRKÇE SÖZLERİ ) Donnez-moi une suite au Ritz, je n'en veux pas Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas Donnez-moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez-moi du personnel, j'en ferais ..

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri  03:37

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri

Sümer Ezgü Cemilem Şarkı Sözleri Cemile’min gezdiği dağlar meşeli imanım Haydi üç gün oldu cemilem ben bu derde düşeli Gaydiri gubbak cemile’m Nasıl nasıl edelim biz bu işe Nikamızı kıysın Ünnen gelin hoca memiş’e Cemil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Tabii ki Evet (Orjinal) 02:21

Tabii ki Evet (Orjinal)

Büyük bir millet güçlü bir devlet Son güne kadar biz varız elbet Haydi büyük ülkem haydi tam gayret Gelecek nesiller için tabii ki evet Tek millet tek vatan için toprağında yatan için Tüm ecdanın vatan için tabii ki..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şekiller Şarkısı  Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar 03:58

Şekiller Şarkısı Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar

Üçgendir benim adım, tın tın tın tın tınlarım Üç kenarım vardır benim 1 2 3 Karedir benim adım her yerde ben de varım Dört eşit kenarım var 1 2 3 4 Bak bak bak bak etrafına bak, şekiller her tarafta ara tara kurcala Bak..

Gökben Aşk Dediğin Laftır 02:16

Gökben Aşk Dediğin Laftır

Aşk dediğin laftır derler sakın kanma onlara Yalnız sevilmekle kalma birde sevmeyi ara Çok çabuk geçer bu günler çevren boşalır sona Aşk dediğin laftır diyen güler karşında Güzelliğin gençliğin henüz bitmeden Etra..

Yonca Evcimik   Abone 04:03

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Gülşen   Bangır Bangır 2018 04:03

Gülşen Bangır Bangır 2018

Yanım çok kalabalık sesin gelmiyor bağır Müzik son ses bangır bangır Ağzı bozuk şarkılar tuttum sana biraz ağır Haydi, haydi saldır saldır Gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın Garanti bildin beni, havalandın Yürek yemiş sa..

  • Osama ayad tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak 02:31

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tam hayallerimin gibisin Sevmek çok kolay olacak Sen de beni bir seversen Aşkımız olay olacak Akacak. coşkun sellerde Esecek deli yellerde Dolaşıp bütün dil..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Cem Yılmaz - Cinsellik ve Manganez Vs Müjde Ar 10:33

Cem Yılmaz - Cinsellik ve Manganez Vs Müjde Ar

Haydi geL BizimLe oL Programının Konuğu Cem yıLmaz izle..

  • PengoTV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 04:26

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

sözler Bekle beni dedin bekledim durdum Bekleme beni dedin hala bekliyorum Daha mavi gökyüzü dedin seviyorsun sandım Bir baktım etrafıma kimse yok yalnızım Gidişi bile güzel bir kadın sevdim Gülüşü ömre bedel sakladım su..

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer 04:30

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer Albüm Adı : Yüksek Sadakat Gönderen : ^^ChaTLaKK^^ Düzelten : felucia Gül renginde gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar,gökyüzü..

  • PengoTV tarafından
  • 1.915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce