#Hayran kaldığı

Acı ile Karışık   Git Kurtar Sevdiğini 05:54

Acı ile Karışık Git Kurtar Sevdiğini

Acı ile Karışık - 1969 Acı ile Karışık filmde, bir sokak şarkıcısı ile sevdiği kızın yaşadıkları anlatılır. Osman, küçük saz arkadaşlarıyla beraber sokak sokak dolaşıp şarkı söyler. Fakat kazandığı para kaldığı evin kir..

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle 1:26:08

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan Sürgünde 1992 Full Tek Parça Sansürsüz - Kadir İnanır, Hayati Hamzaoğlu - Yeşilçam Türk Filmi Filmde, kaldığı hapishanedeki haksızlıklara karşı çıkan bir mahkûmun yaşadıkları anlatılır. Tatar Ramazan bulun..

  • KAPALI SET tarafından
  • 16.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz 01:54

Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Arkadaş grubuyla birlikte yemek yiyen Beşikçioğlu mekan çıkışında, Behzat Ç. dizisinin senaristi Emrah Serbes’in karıştığı trafik kazası sonucu cezaev..

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerika’yı sel aldı! 02:24

Amerika’yı sel aldı!

Amerika'nın New York kentinde 7 kişi New Jersey'de ise 1 kişi sel felaketinde hayatını kaybetti. Tropikal İda fırtınası nedeniyle sağanak yağış ve su baskınlarının yaşandığı iki şehirde OHAL ilan edildi. New York Belediy..

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı 02:09

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Enes Kara, aile baskısıyla kaldığı cemaat yurdunda intihar etti. Kara, canına kıymadan önce yurtta yaşadığ..

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti 03:29

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı..

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu 10:32

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu

İstanbul’un vazgeçilmez eğlence merkezlerinden biri olan Kadıköy’ün yükselen yıldızı Moda semtinde Erkan Ulutaş’ın sahibi olduğu “Moda Sahil Restaurant” ve Moda Kayıkhane eşsiz manzara ve lezzetlerine bir de müzik ziya..

  • BETA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj ) 1:29:34

Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj )

Tür : Komedi Korku Komedi Yapım Yılı : 2006 İMDB Puanı : Yönetmen : David Zucker Oyuncular : Anna Faris (Cindy Campbell) , Regina Hall (Brenda Meeks) , Simon Rex (George) , Leslie Nielsen (Başkan Harris) , Carmen Electra..

  • PengoTV tarafından
  • 7.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla' 02:01

Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla'

KELEBEK LAKAPLI BİR HIRSIZ... 10 ARACIN CAMINI PATLATMIŞ, HEPSİNİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRMİŞTİ... YAKALANDI, AMA İKİ AY YATIP ÇIKINCA İŞİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ... VE 9 ARACI DAHA SOYDU... BAKIN KELEBEK ATİLLA, BU KEZ YA..

O Hamak Sana Göre Değil 00:26

O Hamak Sana Göre Değil

Kaldığı otelin sahilindeki hamaklardan birine yatmak isteyen kadın, kilolarından dolayı zorlanmış ve sonunda yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 2 yıl önce
3 Kadının Öldüğü Trafik Kazasında İnanılmaz Kurtuluş 01:29

3 Kadının Öldüğü Trafik Kazasında İnanılmaz Kurtuluş

Adana'da refüjde turunç toplarken bir otomobilin çarptığı, diğer otomobilin de altına aldığı 3 kadının hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kazada bir kişinin ise inanılmaz bir şekilde ..

Recep İvedik 4 İzle 1:52:53

Recep İvedik 4 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi 00:44

Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Yeni başlayacak dizisiyle PuhuTv’de izleyicisiyle buluşacak olan Cansu Dere, 44. Pantene Altın Kelebek ödüllerin..

  • BETA tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti 00:31

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti

Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın geçtiğimiz günlerde oyuncu Hande Erçel’le aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşüp haftanın en çok konuşulan konusu oldu. Her gün ortaya yeni bir iddia atılırken Murat Dalkılıç, b..

  • BETA tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle 1:26:42

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Yoksulluğun pençesinde sıkışmış bir sanatçının hayatı anlatılır. Bir zamanların meşhur tiyatrocusu Kemal, işsiz kalmıştır. Yoksulluğu eşini ve oğlunu kaybetmesine sebep olur. Sağlığı da bozulunca, hokkabazlığa ..

Hicran 1971 Türk Filmi İzle 1:25:43

Hicran 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran bir gece kulübünde vestiyerlik yapmaktadır. Yoksul ve sıkıntılarla dolu bir yılın geride kaldığı yılbaşı gecesi çapkın bir genç olan Orhan ile karşılaşır. Orhan bu güzel ve tertemiz kızda gerçek aşkı bul..

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü 01:29

Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sürücünün rampaya park ettiği belediye otobüsü kayarak çocuk parkına düştü.Alınan bilgiye göre, Kalkınma Mahallesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi kavşağı mevkisinde Büyükşehir ..

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

Koğuş The Ward Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:55

Koğuş The Ward Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir çiftliği yakan ve ardından yara-bere içerisinde kendine geldiğinde hiçbir şey hatırlamayan Kristen, sadece kadın hastaların kaldığı bir akıl hastanesine kapatılır. Yaşadığı olayı ve dahası geçmişini de hatır..

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı… 00:50

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı…

Çin'de yaşayan bir adam, parası kalmayınca 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Dedenin durumu fark etmesi üzerine bebek talihsiz bebek kurtarıldı. Babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan ..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Mehmed ve Delibaş, Konstantiniyye'den kaçmayı başarabilecekler mi? Mehmed'in Delibaş ile sıkışıp kaldığı Konstantiniyye'den kaçması için Eleni'den yardım istenir. E..

Sarılmanın Cezası Olur Mu 02:28

Sarılmanın Cezası Olur Mu

Sarılmanın cezası olur mu? BAU İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü öğrencileri Cansu Uçar, Narod Avcı ve Dilan Menteş'in, Öğretim Görevlisi Mahmut Çınar'ın verdiği Convergence Journalism dersi için yaptıkları proje, Yo..

  • JET TV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayalet Dayı Full Hd İzle 1:38:12

Hayalet Dayı Full Hd İzle

Hayalet Dayı Full Hd İzle Konusu : Ozan ve Caner, uzun arayışlar sonucunda hayallerindeki gibi bir evi oldukça uygun bir fiyata bulurlar ve yerleşirler. Zamanla evde yalnız olmadıklarını fark ederler ve gülünç olaylar ..

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle 1:43:24

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Kenan, bir gazino şarkıcısının oğludur. Genç kadın yıllar evvel patronuyla aşk yaşamış ve hamile kalmıştır. Ancak adam onu ve oğlunu reddetmiştir. Kenan gerçeği, annesi ölüm döşeğindeyken öğrenir. Küçük çocuğun..

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle 1:22:40

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babasının yarım kalan bestesini tamamlamak isteyen Kenan'ın öyküsünü anlatır. Kenan, besteci bir babanın oğludur. Çocuk yaşta annesini kaybettikten sonra babası Kenan'ı yatılı bir okula yerleştirir. Babas..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..