#Hayran kaldığı

Sahaya Giren Köpek Ortalığı Birbirine Kattı 00:35

Sahaya Giren Köpek Ortalığı Birbirine Kattı

Arjantin’de San Lorenzo - Arsenal Sarandi maçında sahaya bir köpek girdi. Topu alarak oynamaya başlayan sevimli hayvan, maçın bir süre duraklamasına neden oldu. Sahaya giren köpeği çıkarmaya çalışan görevlilerin ise zor ..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Acun'un Zor Ve Komik Halleri 01:00

Acun'un Zor Ve Komik Halleri

Acun kaldığı yeri tanıtırken yaşadığı zor anlar ve komik halleri...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı 00:43

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, mahrem abilere gizli bilgileri aktardıkları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında..

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı Çınar, Ferhat ile zorla evlendiriliyor; kaldığı evden kurtulmanın yollarını arıyor!..

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı 03:28

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kaybını kullanamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılar 3. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray'ı..

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'la boşanma kararı alan Meltem, pişman mı oluyor? Haluk ve Meltem'in boşanma kararıyla büyük bir şaşkınlığa uğrayan yakınları, onları yeniden bir araya getirmek için her..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Iphone X'i Çamaşır Makinesinde Yıkadı 02:01

Iphone X'i Çamaşır Makinesinde Yıkadı

Apple iPhone X'in suya karşı dayanıklılığı, çamaşır makinesinde test edildi. Apple'ın 10. yıldönümüne özel olarak üretilen iPhone X'in, sadece tipik su dayanıklılık testinde değil, aynı zamanda daha sert değerlendirmeler..

Köşeyi Dönen Adam Kemal Sunal Türk Filmi 1:12:39

Köşeyi Dönen Adam Kemal Sunal Türk Filmi

ABD'deki amcasından kendisine büyük bir miras kaldığı haberi üzerine fakir odacı Adem (Kemal Sunal) birden mahallesinde ve çalıştığı yerde günün adamı olur.O zamana kadar kızı Şükran 'ı (Meral Orhonsay) vermeye razı olma..

  • PengoTV tarafından
  • 9.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alkollü Şahıs Evini Yaktı 02:17

Alkollü Şahıs Evini Yaktı

Adana’da alkollü şahıs sinir krizi geçirip annesi ve babasıyla kaldığı evi ateşe verdi. Evin balkon kısmında çıkan yangını itfaiye ekipleri kısa sürede söndürdü...

İnna'nın Gazeteyi Türkçe Okuması 02:45

İnna'nın Gazeteyi Türkçe Okuması

İnna'nın İzmir'e konser için geldiği kısa tanıtım görüntüleri eşliğinde kaldığı otelde Türkçe olarak gazeteyi sesli okuması şahsen beni şaşırttı buyurun iyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afgan Ailenin Evinde Yangın 02:22

Afgan Ailenin Evinde Yangın

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Afgan ailenin kaldığı dairede sobadan sıçrayan kıvılcımdan çıkan yangın, itfaiye tarafından diğer dairelere sıçramadan söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen gence ambulansta müdahale edild..

Hawaii Five 0  7.Sezon 18.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 43:33

Hawaii Five 0 7.Sezon 18.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Dizil

Steve McGarrett, deniz subaylığından atrılıp polisliğe geçen bir dedektiftir. Babasının cinayetini araştırmak üzere Oahu'ya döner ve Hawaii valisinin kurulacak yeni ekibin lideri olması için kendisini ikna etmesi üzerine..

  • Tv Series tarafından
  • 2.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Genç Kadına Yapılanlara İnanamayacaksınız 17:08

Genç Kadına Yapılanlara İnanamayacaksınız

Mersin'de 30 yaşındaki kadın, uyuşturucudan hükümlü olduğu için kaldığı yarı açık cezaevinden izinli çıkan kocası tarafından 8 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde elleri ve ayakları bağlanıp üzerine kaynar su dökülerek iş..

  • BETA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Friendzone Nedir 04:17

Friendzone Nedir

Friendzone Nedir? Friendzone, hepimizin zaman zaman belki de her zaman karşı karşıya kaldığı komik hatta trajikomik durum aslında. Sen seversin o seni arkadaş olarak görür, sen arkadaş sanırsın o seninle ne hayaller kur..

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman 01:58

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman

Güçlü Maymun Kral cennet ve dünya arasında özgürce dolaşabilmektir. Ancak günün birinde tanrıları kızdıran güçlü karakterin güçleri elinden alınır ve Beş Element Dağı’nda bir buz kütlesinin içine hapsedilir. 500 yıl boyu..

Fatih Erkoç  Ellerim BomBoş 03:41

Fatih Erkoç Ellerim BomBoş

Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmisin bu hallerde olmama sebep İnanmak gelmiyor içimden Oysaki durmaksızın süren kavga..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı 00:27

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı

Babası ve Derin'le yaşadığı sorunlardan bunalan Ali, maça hazırlanmak için şehir dışında kampa gider. Gülce kendisi dâhil olmak üzere Ali'nin herkesten uzakta, çalışmaya konsantre olmasını istemektedir. Ali, burada yeni ..

Anjiyografiye Hangi Durumlarda İhtiyaç Duyulur 01:35

Anjiyografiye Hangi Durumlarda İhtiyaç Duyulur

Kateter anjiyografiyle damarsal yapıların detaylı görüntüleri elde edilir. MR ve BT anjiyografiyle elde edilen görüntülerin teşhis için yetersiz kaldığı durumlarda kateter anjiyografiye başvurulur...

  • NABIZ tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hunharca Gülen Risitas'ın Sınav Anıları 02:33

Hunharca Gülen Risitas'ın Sınav Anıları

Hepimizin üniversitede toplu kaldığı bir ders mutlaka vardır. Sınıf ortalaması 05'i geçmeyen sınıfın komik hikayesini hunharca gülen adamdan izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gözde Atasoy Ve İrem Derici Arasındaki Anlaşmazlık Ne 03:16

Gözde Atasoy Ve İrem Derici Arasındaki Anlaşmazlık Ne

Beyaz Show'un Bunları Biliyor musunuz? köşesinde Beyaz'ın, Gözde Atasoy ile ilgili verdiği bilgiler herkesi çok şaşırttı. İrem Derici ile ilgili bilgi ise, eğlenceli anlara neden oldu! Gözde Atasoy ve İrem Derici aras..

  • BETA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce