#Hayranlarının Şarkı söyleme becerilerinden Çok etkilenen 5 Şarkıcı

İrem Derici - Senin Hastan 02:52

İrem Derici - Senin Hastan

Senin Hastan şarkı sözleri ile Gözün arkada kaldıysa, Önünü göremezsin Aşk dediğin laf değil Deli eder adamı Alev alev yaktıysa Bi’ daha sönemezsin Hancı mı, yancı mı, eski bi’ sancı mı Koyamadım adını Çok canım ac..

Mahlas Muhlis - Hancı 03:31

Mahlas Muhlis - Hancı

Hancı şarkı sözleri ile... Akşamcı Bir sorun var hancı Doğru bildiğim Yanlışa yancı Herkes mi yalancı Çok içer diyorlar Akşamdan akşama Geceyi senmi Efkar ettin hancı Şişede durduğu gibi durmuyor Geceyi sabaha attı..

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar 03:26

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar

On Numara Olaylar şarkı sözleri ile Bir ben miyim oynamayan bu düğünde İki kelime konuşmayan Üç kuruşluk mutluluk uğruna Dört bir yanı kollayan Beş karış suratla çıkan karşınıza Altı üstü bir garip can Yedi bitirdi be..

Irmak Arıcı - Güya 02:59

Irmak Arıcı - Güya

Güya şarkı sözleri ile Bu gecenin sabahı olmayacak Bilirim yerin de dolmayacak Sana neler neler söyleyecekken Suskun dilim daha konuşmayacak Topladım eşyalarımı Kendimden geçesim var Almayın kadehimi dostlar Daha..

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden 02:31

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden

Vazgeçemedimki Senden şarkı sözleri ile Gel güneşim doğsun uyanayım Geriye dönmeni beklediğim gecelerde Madem gidiyorsun Ben de yanayım Beni sevmediğini söyledıgın hecelerde Yaranı dağlamamışlar kalpten yarim ağl..

Songül Özdemir - Kanma 03:51

Songül Özdemir - Kanma

Kanma Şarkı sözleri ile; Gönül kime sitem ediyorsun Aşktan uzak dur uzak dur Sonu hep ayrılık biliyorsun Kanma tuzaktır tuzaktır Önce yüzüme gülenlere Sonra bırakıp gidenlere Kanma yanarsın gönül Çok sevdim diyenlere ..

Burak Girginer - Gelir Geçer 02:58

Burak Girginer - Gelir Geçer

Gelir Geçer şarkı sözleri ile Gelir geçer Bir gün yüzüm gülmedi aşktan Ne çok çekti kalbim iki geri bir ileri hep baştan Bilmem ki neyi nasıl ederim Belki birgün yeniden severim Diye kendimi avutur dururum Su akar ..

Bilal SONSES - Bir Kulum İşte 03:53

Bilal SONSES - Bir Kulum İşte

''Bir Kulum İşte'' şarkı sözleri: Çok çileler çektim, eşi bulunmaz Hep içime attım, sesim duyulmaz Bana acıyana kalbim doğrulmaz, Allah'ın yarattığı bir kulum işte.. Hep yoksul perişan olabilirim, Acılar içinde kalabil..

Semra San - Gözün Aydın 02:43

Semra San - Gözün Aydın

Gözün Aydın şarkı sözleri ile Gözün aydın sana saygım kalmadı Nasıl kalsın yere batsın senin Sevdan anladım büyük yanlıştın Kalan ağlar giden dağlar Sen anlatılmaz da yaşanırsın Seni bana yazan kaderin Dilerim ki adı ..

Suat Akbay - Yaralı 03:05

Suat Akbay - Yaralı

Yaralı şarkı sözleri ile Zor oldu ayrılığı kabullenmem, Bir gül bahçesi gibiydi tenin gel, Desemde boşa beni duymuyosun sen, Canımamı kastın var.. Bende bir kalp var yaralı yaralı, Çok düşündüm yine olmadın, Ne yapsam..

Berzan Doğan - Pişmanım 03:37

Berzan Doğan - Pişmanım

Pişmanım şarkı sözleri ile Pişmanım İnsan sevdiğinden pişman olurmu Ben sevdim sevdiğimden pişmanım Her günüm ızdırap ile geçiyor Onu gördüğüm o günden pişmanım Yaralı gönlüme sözüm geçmedi Çok sevdim ama kıymet bilm..

Onur Demir - Yabancı 04:31

Onur Demir - Yabancı

Yabancı şarkı sözleri ile Gözlerin kederle kahırla dolu Kendine benzettin beni yabancı Belliki görmüşsün sende her yolu Feleğe kahrettim bende yabancı Omuzların düşmüş duygular harpte Çok mu aldatıldın söyle yabancı ..

Kadir Kalkancı - Son Kararım 02:39

Kadir Kalkancı - Son Kararım

Son Kararım şarkı sözleri ile Yüreğimdeki gizli duyguları Kapatamıyorum eski sayfaları Hatırlamak canımı çok yakıyor Atamadim içimden kaygıları Doyamadım aşkına can damarım Bu resmine son diye bakmalarım Yaşadığım her..

Ismvıl - Kaybettim Kendimi 02:30

Ismvıl - Kaybettim Kendimi

Kaybettim Kendimi şarkı sözleri ile Kaybettim hep kendimi bulamadım kendimi X2 Koşturdum durmadım sesimi duymadım Çok yordu hayat Çabalamaya devam Sonunda kazanıcaz Engellere karşı Sığınıyorum sabrıma Susuyorum hatrın..

Arifhan Saraç - Efsun 03:58

Arifhan Saraç - Efsun

Efsun şarkı sözleri ile İstemedim dudağından Öptürmedin yanağından Hançer vurdun yüreğimden Ellerinden tutamadım. O efsunlu bakışların Ateş olup yakışların Kapris yapıp kaçışların Nazlarından doyamadım. Biraz yaşım ..

Aynur Polat - Latif Doğan - Sensiz Olmuyor 04:35

Aynur Polat - Latif Doğan - Sensiz Olmuyor

Sensiz Olmuyor şarkı sözleri ile Adın geçiyor bazen Gözlerim hemen doluyor Kim ne derse desin canım sensizlik çok zor oluyor Her zaman sen aklımdasın Düşlerim sensiz geçmiyor Al canımı kurtulayım Vallahi yaşanılmıyo..

Irmak Arıcı - Kim Haklı 02:54

Irmak Arıcı - Kim Haklı

Kim Haklı şarkı sözleri ile Görmem belki yüzünü bi daha hiç bilinmez Duymam belki sesini ama aklımdan silinmez Şimdi beni soran herkese bitti diyorsun Kimdi ya da var mı yeni biri neden söylemiyorsun Çok geç aydım ..

NARKOZ ETKİSİYLE EZAN OKUDU! 02:19

NARKOZ ETKİSİYLE EZAN OKUDU!

NARKOZ İNSANA HİÇ OLMAYACAK ŞEYLER YAPTIRABİLİYOR, ŞARKI SÖYLEYEN, GÜLEN, ÖFKELENEN ÇOK GÖRDÜK AMA ÇORUM'DA BİR GENÇ NARKOZUN ETKİSİYLE EZAN OKUMAYA BAŞLADI, O ANLARI BİR YAKINI KAYDA ALDI..

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) 02:58

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Do you recall, not long ago We would walk on the sidewalk Innocent, remember? All we did was care for each other Uzun zaman önce değil, hatırlıyor musun Kaldırımda yürüdük. Masum, hatırladın mı? Bütün yaptığımız,..

  • PengoTV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele - Skyfall (Lyric Video) 04:49

Adele - Skyfall (Lyric Video)

This is the end Bu son Hold your breath and count to ten Nefesini tut ve ona kadar say Feel the Earth move and then Dünyanın hareketini hisset ve sonra da Hear my heart burst again Kalbimin yeniden patlamasını duy..

  • PengoTV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 05:59

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı ( Ever since Istanbul is Istanbul ) Lyrics İstanbul İstanbul Olalı Söz-Müzik: Sezen Aksu Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir..

Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maroon 5 - Sugar 05:01

Maroon 5 - Sugar

Sugar I'm hurting baby, I'm broken down I need your loving, loving I need it now When I'm without you I'm something weak You got me begging, begging I'm on my knees I don't wanna be needing your love I just wanna be deep..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım 04:03

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım

Yıldız Tilbe Beste Adı : Yürü Anca Gidersin Şarkı Sözü Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle..

Emre Aydın - Git (Canlı Performans) 03:53

Emre Aydın - Git (Canlı Performans)

Emre Aydın - Fatih çakan-git Şarkı Sözleri Git gideceksen bekleme, farklı değilsin sende Gideceksen bekleme.. Adam olmaz , dedin senden Adam nedir , dedim içimden Farketmezdi , değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim...

  • Cowboy tarafından
  • 1.910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نانسي عجرم - مستنياك 03:24

Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نا

Arapça çok aşk Şarkısı : haydi Seyredelim :-D Bekliyorum Sevgilim Şarkı Sözleri: Sevgilim , Ne kadar gitsen , ne kadar uzaklaşsan Ne kadar kabolsan da Ey ruhum benden... Yakınsan bana. Yolculuğun ne kadar uzarsa uzasın b..

Nara - Ne Olur Gitme 04:15

Nara - Ne Olur Gitme

Ne olur Gitme Lyrics / şarkı sözleri Gitme Ne Olur Gitme Üşüyor Ellerim Gitme Sen Gidince Üşüyor Ellerim Sensizlik Acı Veriyor Boynu Bükük Öksüz Kalbim Sen Gidince Aşka Kısır Sancılar Gözlerimde Yağmur Olur Şarkılar Bu ..

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:43

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmedi bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkmuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok dostum var Hiç dermanım yok ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show) 03:53

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Sen Şarkı Sözleri Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Dertlisine Aş..

  • PengoTV tarafından
  • 7.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6) 04:07

Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6)

Kutsi - Aşk Kitabı Şarkı Sözleri Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert..

  • PITIRCIK tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 8 yıl önce