#Hayranlarının Şarkı söyleme becerilerinden Çok etkilenen 5 Şarkıcı

Berkay - Sen Varsın 03:35

Berkay - Sen Varsın

İçimde bitecek gibi durmayan Adını koyamadığım sen varsın Aklıma geldiği an kahreden İçimi acıtan sen varsın Nereden bilirim Kısmet olmayacak Tutunurum sandığım dala Başkası konacak x2 Sanki yıllar önce rastlamış gibiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seni Gidi Vurdumduymaz  Sezen Aksu 1977 02:35

Seni Gidi Vurdumduymaz Sezen Aksu 1977

Sezen Aksu'nun 1977 çıkışlı ilk stüdyo albümü Allahasmarladık ın 4. şarkıdır Seni Gidi Vurdumduymaz ...

Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984 04:21

Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984

Ne böyle senle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı olmak imkansiz hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim şimdi sensizim sen de bensiz Bir a..

Sezen Aksu Vazgeçtim 05:07

Sezen Aksu Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..

Sezen Aksu  Seni Kimler Aldı 03:27

Sezen Aksu Seni Kimler Aldı

Yürüyorum hasretin, acının üstüne Sığmıyorum dünyaya, dar geliyor Geceler mi uzadı, bu karanlık ne Gönlümün bayramları, şenliği söndü Seni kimler aldı, kimler öpüyor seni Dudağında, dilinde Ellerin izi var Deli ..

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun 04:55

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun

hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer… saf..

Sıla - Duydum Ki Unutmuşsun 03:09

Sıla - Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmus o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz hayalin..

Aşık Mahsuni Şerif - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım 03:50

Aşık Mahsuni Şerif - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım

Aşık Mahsuni Şerif – Çeşm-i Siyahım Şarkı Sözü : İşte gidiyorum çeşmi siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir hey hey sevetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni bır..

Ed Sheeran'ın 'Shape of You' Şarkısına Muhteşem Keman Cover'ı 03:59

Ed Sheeran'ın 'Shape of You' Şarkısına Muhteşem Keman Cover'ı

Keman tutkusuyla çektiği vidoları ile büyük beğeni toplayan Amadeea'dan muhteşem cover geldi. Ed Sheeran'ın son şarkısı Shape of You için bir cover hazırlayan Amadeea'nın o çalışması.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var 03:20

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var

Zehir Gibi Aşkın Var laylalalalalalaaa Bir de içen şaşkın var laylalalalalalaa Aşk der geçerdin Gel de şimdi gör Boş der gülerdin Sev de neymiş gör Tövbe yaradanıma Kul oldum sanki sana Öylesine girdin kanıma ..

Semiramis Pekkan  Bana Yalan Söylediler 03:57

Semiramis Pekkan Bana Yalan Söylediler

Bir aleme indim yalnız, Yerde toprak, gökte yıldız. Bir yan susuz bir yan deniz. İki el, bir baş verdiler, Bir çift göz ağlar da güler. Dört bir yanda benim gibiler. Doğru söz içinmiş diller, İşte kalbin sev dedil..

Ebru Gündeş  Demir Attım Yalnızlığa 1993 04:58

Ebru Gündeş Demir Attım Yalnızlığa 1993

Sessiz bir köşede, her şeyden uzak; Meçhul yarınlara terk edilmisim Dostluklar yalanmış, sevgiler tuzakmış Tuzak Hayret yanılmışım, yalnızım simdi Oysa mutluluğu hayal etmiştim Gidenler unutmuş, aşkları yalanmış Y..

Ebru Gündeş  Gel Diyemem 1993 03:51

Ebru Gündeş Gel Diyemem 1993

Yazamıyorum tek bir satır Senin hatıran yok ki bende Bir iki saat beraber olmak Ask için yeter mi sence Ne olacak bilemiyorum Bir düğüm ki çözemiyorum Sevmiyorum seni sevemiyorum Sana hayır diyemiyorum Gel diye..

Ebru Gündeş  İki Gözüm İki Bulut 1995 04:20

Ebru Gündeş İki Gözüm İki Bulut 1995

Akşamı getiren sesler susunca Gönül rıhtımına bir gemi yanaşır Döker hüzünleri gider sessizce Gözlerimde geçen yüzün ıslanır Saatler yorulur sabaha doğru Geceler yorulur hasretin yorulmaz Bırakmaz peşimi nereye gitsem Ço..

Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988 02:50

Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988

Aglamışım, gülmuşüm, kırılıp dökülmuşüm Aşkın için olmusum, senin umunda mı Deryalara dalmısım, el acıp yalvarmışım Gunlerce ağlamışım, senin umurunda mı Yolunu beklemişim, gonulden özlemişim Sevilmeden sevmisim, senin..

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak 04:09

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak

Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum Lodos fırtınaları kopacak yine Ta derinlerde bir yerde Varsın olsun varsın olsun Sevdim bir kere Sen benim canım Sen kara sevdalım Bir şeyler söylemek o kadar zor Sensiz geçen uzun ..

O İkinci Kez Bakacağız Dans 02:23

O İkinci Kez Bakacağız Dans

Aklını darbeleyecek Dans..

  • PITIRCIK tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal 03:51

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal

Sana öyle hasretimki, Bir çabam yok varam diye Yandım amma susuzluktan İçmiyorum haram diye Bana cansın gönlüme yâr Nasıl tatlı nasıl tatlı özlemin yâr Dolaştırsan diyar diyar Bir gün demem aman diye Gözüm sende g..

Ahmet Özhan  Biraz Kül Biraz Duman 04:40

Ahmet Özhan Biraz Kül Biraz Duman

biraz kül biraz duman o benim işte kerem misali yanan o benim işte inanma gözlerine ben ben değilim beni sevdiğin zaman o benim işte..

Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbul'un 04:54

Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbul'un

Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbul un Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Canım doya doya sarhoş olmak istiyordu Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Se..

Bahar Candandan Murat Başoğluna ŞOK Cevap! 15:07

Bahar Candandan Murat Başoğluna ŞOK Cevap!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candanın kötü giyindiğini söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Emine Aydın ise Bahar'ın podyuma saygı duymasını ve..

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
LiTek feat. Grace Davies - Drop That 02:52

LiTek feat. Grace Davies - Drop That

Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “LiTek - Drop That ft. Grace Davies” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are just ot submi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
LiTek & Tom Zanetti feat. Curtis Clacey - Uber 02:46

LiTek & Tom Zanetti feat. Curtis Clacey - Uber

Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “LiTek & Tom Zanetti - Uber ft. Curtis Clacey” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are jus..

Şevval Sam  Kazim Koyuncu Gelevera Deresi 04:36

Şevval Sam Kazim Koyuncu Gelevera Deresi

Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun ..

Bak Şu Feleğin İşine 05:07

Bak Şu Feleğin İşine

Bak su felegin isine oy Neler getirdi basima 2x Avular katti asima oy... Ne istedin benden felek Hain felek zalim felek 2x Fidan ektim dal vermedin oy Bagban oldum gül vermedin 2x Ari oldum bal vermedin oy... ..

Erdal Erzincan Güle Yel Değdi 03:16

Erdal Erzincan Güle Yel Değdi

Güle Yel Değdi Güneş Olursa Cana Ten Değdi Ateş Olursa Oy Beni Beni Beni Kanlar Otağı Oy Beni Beni Beni Dertler Ortagı Toprak Bir Bak Şu Göğe Umut Doludur Bulandı Kanar Zulüm Yoludur..

Oğuz Aksaç Adıyaman 04:57

Oğuz Aksaç Adıyaman

düz dara yar düz dara yar zülfün düz dara doksandokuz yarem var sen açtırdın yüz yara uyy aman aman aman burası adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman düzdedir yar düzdedir yar zülfüm düzdedir ice güzeller sevd..

Edip Akbayram  Sen Benden Gittin Gideli 03:37

Edip Akbayram Sen Benden Gittin Gideli

Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin..

Kerimcan Durmaz  Bahar Candan Taklidiyle Yıktı Geçti! 15:07

Kerimcan Durmaz Bahar Candan Taklidiyle Yıktı Geçti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candanın kötü giyindiğini söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Emine Aydın ise Bahar'ın podyuma saygı duymasını ve..

  • ANKA tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Modern Talking  Cheri Cheri Lady 03:17

Modern Talking Cheri Cheri Lady

Oh I cannot explain Every time it's the same Oh I feel that it's real Take my heart I've been lonely too long Oh I can't be so strong Take a chance for romance Take my heart I need you so There's no time I'll ever go Ch..