#Hayranlarının Şarkı söyleme becerilerinden Çok etkilenen 5 Şarkıcı

Modern Talking  You're My Heart, You're My Soul 03:14

Modern Talking You're My Heart, You're My Soul

Deep in my heart - there's a fire - a burning heart Deep in my heart - there's desire - for a start I'm dying in emotion It's my world in fantasy I'm living in my, living in my dreams You're my heart, you're my soul I'l..

Survivor Eye Of The Tiger 04:10

Survivor Eye Of The Tiger

Rising up, back on the street Did my time, took my chances Went the distance, now I'm back on my feet Just a man and his will to survive So many times it happens too fast You trade your passion for glory Don't lose your..

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra Potpuri Nostalji 1982 05:43

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra Potpuri Nostalji 1982

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra grubunun gerçekleştiği 80'lerin tüm unsurlarını barındıran heyecan verici bir kesit... Çekimler 1982 yılında Marmaris Turban'da 16mm'lik kamerayla çekilmiş. Yapımcı - Yönetmen: Yılmaz Çoğulu San..

Cumhur  Sen Aslıdan da Güzelsin 02:58

Cumhur Sen Aslıdan da Güzelsin

Güzel sana bir sözüm var Beni bir yol dinler misin Beni çölden çöle sürdün Sen leyla dan da güzelsin Ağlıyorum için için Beklerim yar gelmez Kerem yandı aslı Sen aslı dan da güzelsin Sana aşık oluverdim Sen aşk nedi..

 Boşu Boşuna Aydın Sarman 07:54

Boşu Boşuna Aydın Sarman

Mevlam bana ömür vermiş Boşu boşuna boşu boşuna Vücuduma bir can girmiş Boşu boşuna boşu boşuna Su akar deryaya varır Deryadan mayi çıkarır Gökyüzünde yağmur olur Boşu boşuna boşu boşuna İsa Meryem'e mi kaldı Musa asad..

Mithat Körler Güneşimi Kaybettim 04:40

Mithat Körler Güneşimi Kaybettim

ün akşam yüreğimden çıkarttım anıları Yaşadım bir yangın gibi içimde acıları (x 2) Ben benden geçtim ama bir senden vazgeçemem Dokunulmazımsın benim yüreğime hükmedemem (x 2) Güneşimi kaybettim, gözlerini görmem ..

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya 03:54

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bi bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime Ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yine de dayana..

Alişah 11 Yaşında Sahnedeki Görüntüleri! 02:38

Alişah 11 Yaşında Sahnedeki Görüntüleri!

Alişah 11 yaşında sahnede şarkı söylediği görüntüler ortaya çıktı...

  • ANKA tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Turan Engin Yine Seni Seven Ben Oldum 03:59

Turan Engin Yine Seni Seven Ben Oldum

Muhteşem bir türkü.Mutlaka dinleyin...

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 03:55

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Gez b..

90 'larda Azeriler 02:17

90 'larda Azeriler

Özlemini çektiğimiz 90lar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.534 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz Sesiyle Büyüledi! 14:24

Kerimcan Durmaz Sesiyle Büyüledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Kemal Doğulu, Neslihan Doğrusöz'den Gönlümün Efendisi şarkısını söylemesini isteyince Neslihan başka bir şarkı söyledi. Kerimcan Durmaz ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankaralı Turgut Tokmakla 02:28

Ankaralı Turgut Tokmakla

Ben bir bina yaptırdım sincan ustalarına Seni doktur yapsınlar kerpiç hastalarına Arabaya bin tokmakla, Arabadan in tokmakla Taksiye bin tokmakla Tokmala hacı tokmakla Tokmakla bidenem tokmakla, Gıdıkla hacı gıdıkla,..

Cengiz Coşkuner  Rüyalarda Buluşuruz 05:16

Cengiz Coşkuner Rüyalarda Buluşuruz

Yıllar var ki biz seninle Bakışarak konuşuruz Sevdalanmış kalbimizle Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyla kavuşuruz Aşk gülümüz solsa bile Gözümüz yaş dolsa bile Zaman geçmiş olsa bile Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyl..

Cengiz Coşkuner Yaralı 02:05

Cengiz Coşkuner Yaralı

Yeter yarab yeter bitsin bu hasret Ümit yollarının hepsi kapalı Kimsesiz yanlızım tükendim ben artık Hep böyle dertliyim hep böyle yaralı Yaralı yaralı şu gönlüm yaralı Benim ki kahrolmak yaşamak değil ki Her fery..

Cengiz Coşkuner Acırım Sana 03:06

Cengiz Coşkuner Acırım Sana

kalbine gömüp de dinmez acını mutluym” deme hiç acırım sana boş yere gizleyi gözyaşlarını yanımda gülme hiç acırım sana bir nehir olup da taşamadın ki aşkının peşinden koşamadın ki sen doğdun ama yaşamadın ki yaşa..

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Cengiz Coşkuner Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım 03:10

Cengiz Coşkuner Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım

Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbul' un Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Canım doya doya sarhoş olmak istiyordu Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde..

Catherine Zeta Jones Kimdir? 01:12

Catherine Zeta Jones Kimdir?

25 Eylül 1969 tarihinde İngiltere'de Galler'in bir balıkçı köyünde doğmuştur. iki erkek kardeşi vardır. 4 yaşında Katolik kilisenin düzenlediği toplantılarda şarkı söyleyip dans eden küçük yıldız, 11 yaşına gelince sahne..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Asya  Beni Aldattın 03:44

Asya Beni Aldattın

Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki baş..

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah 04:28

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah

Denize açıldım sevmeye, sevilmeye, Anladım sevmek gibisi yok. Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok. Yokluğun varlığın bir, Dünüm yok, yarınım sır Nasıl inanırım sana? Bu yürek ağı..

Candan Erçetin  Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Gülşen  Be Adam 1996 03:32

Gülşen Be Adam 1996

Gizleme benden, çekinme söyle Yollarıma çık, yürekli ol. Saklanma benden, derdini söyle Sen karşıma çık, yürekli ol. Kaçırma gözlerini Dinle kalp sesini Söyle, seviyorsan yürekli ol. İçine ata ata ne hale düştün..

Kerim Tekin Cici Baba 04:08

Kerim Tekin Cici Baba

İstedim ama vermedi ki baban Dengi dengine vurur dedi bana Yıkıldı dünyam kader mi bu ceza Şimdi gelde sen ağlama Ele güne ne derim benim kızımsın Biliyor bunu bütün mahalle Kendini bana sakladın oysa Değmezmiş s..

Mustafa Sandal Araba 03:53

Mustafa Sandal Araba

Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun ar..

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm 04:02

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm

Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar. Aldırma deli gönlüm, Giden gitsin. Sen şarkılar söyle içinden, boş ver. Yalanlarl..

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin 05:10

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin

Sanki billur bir pınar Kahverengi gözlerin Ruhuma neşe sunar Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Rüzgarlar kadar serin Ufuklar kadar derin Senin en güzel yerin Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Mehtapta benzer aya ..

Nihal Sandıkcı Ft. Mansur Ark - Alavere Dalavere (2017 Yepyeni) 02:57

Nihal Sandıkcı Ft. Mansur Ark - Alavere Dalavere (2017 Yepyeni)

Şarkı Sözleri Ellere yakın benden uzak Sözlerin hep keder ve tuzak Konuşalım anlaşalım ora yerde buluşsak Bunca zaman bunu ben başaramadım Ne huyuna ne suyuna alışamadım..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tedi Aleksandrova - Podgryavashti Zvezdichki feat. Azis & Nasi 05:26

Tedi Aleksandrova - Podgryavashti Zvezdichki feat. Azis & Nasi

Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “Zack Knight ft Rami Beatz - Ya Baba” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are just ot subm..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.714 görüntüleme
  • 7 yıl önce