#Hayranlarının Şarkı söyleme becerilerinden Çok etkilenen 5 Şarkıcı

Aydın Kurtoğlu - Söz 03:49

Aydın Kurtoğlu - Söz

Aydın Kurtoğlu - Söz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geliyor haberlerin İhanet zaferlerin O senin günah gözlerin Kimin kalbine değdi Dilimin duaları Tek senin nöbetçindi Gönlümün sevda sancısı Adın elveda şimdi Bir hazin s..

Demet Akalın Feat . Emrah Karaduman - Ses Kes  02:45

Demet Akalın Feat . Emrah Karaduman - Ses Kes

Demet Akalın Feat Emrah Karaduman Ses Kes Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benden nefret ediyormuşsun Benim de buna vaktim olsa Tamam uzaktan kusursuzsun Yakından lüzumsuz oysa İki yüzü vardı, bi kalbi yoktu, Kırıklarımı ..

Ferman Toprak - Hayatı Tespih Yapmışım 04:55

Ferman Toprak - Hayatı Tespih Yapmışım

Ferman Toprak - Hayatı Tespih Yapmışım Aşktan Ölen Tekrar Ölmez Diyorlar Kırılan Kalp Tekrar Sevmez Diyorlar O Gitti Bir Daha Gelmez Diyorlar Söylesene Söyle inanayım Mı Hayatı Tesbih Yapmışım Sallıyormuşum Adını Duy..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alaeddin Sensoy - Nasil Gecti Habersiz (1960 - 1974 Kayitlari) 03:56

Alaeddin Sensoy - Nasil Gecti Habersiz (1960 - 1974 Kayitlari)

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bâzan gözyaşı oldu, bâzan içli bir şarkı Her ânını eksiksiz, dün gibi hatırlarım Dudaklaımda tuzu, içimde durur aşkı Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler Hani o güzel gözlü..

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

Emre Aydın - Buralar Yalan 03:35

Emre Aydın - Buralar Yalan

Emre Aydın - Buralar Yalan Şarkı Sözleri Kapı çaldı sen sandım Gördüm boşluğu aynada Bir şehir düştü tam içimde Özlemişim anladım Biliyor musun Evimdin sen benim Ailemdin nefesim Karanlıkta ellerimdin Kalk gidelim yanı..

  • Breath tarafından
  • 1.881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Aydın - Hoşcakal 03:35

Emre Aydın - Hoşcakal

Emre Aydın - Hoşcakal Şarkı Sözleri Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik Plastik çiçeklere Hiç görmedin Sen hiç görmedin Dans ettik durmadan Kırık camlar üstünde Sen öyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuçlarımda ..

  • Breath tarafından
  • 1.716 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim 04:55

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen uyurken Hasretin dökülür gecelerden sokaklara Gelir yüreğime çöker Her gün başka bir pencerede Sensizliğim yollarına bakar Ve boynunu ..

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden 02:34

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Git dönme yada kal gitme İki çift sözüm sana yeter üzme Zaten yenik düştüm kaldıran yok Sözlerin ağırlaştı, hafifleten yok Kopamıyorum senden ve bunu bil..

Ebru Gündeş - Her Mevsim 02:56

Ebru Gündeş - Her Mevsim

Ebru Gündeş - Her Mevsim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her mevsim içimden gelir geçersin Sen vefasız yolcu, Kalbimi viran edersin Merhaba demeden elveda dersin Sen vefasız yolcu, Kalbimi viran edersin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nostaljik Neşeli Şarkılar 32:48

Nostaljik Neşeli Şarkılar

Şarkı Sözleri Ben karagün dostu sanmıştım seni En acı günlerde terkettin beni Bir derdin üstüne bin derdi kattın Her zaman ağlattın şu gözlerimi Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Sanma ki ..

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri 2:03:40

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri

Şarkı Sözleri e mektup geliyor ne haber senden söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime ..

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video) 03:57

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana bi daha bitanem deme bitanem Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın Gidebilirsin gidebilirsen Ölmem ya kendi sırtımı kendi gönlüme dönmem ya Zaten aşkın hesabı tutulmuyor bi şekil olm..

Hande Yener - Kışkışşş ( Official Video ) 02:52

Hande Yener - Kışkışşş ( Official Video )

Şarkı Sözleri: BANA KARŞI AKLI DÜĞÜMLÜ BEN BİLE UNUTURKEN DÜNÜMÜ NE İŞİN VAR SENİN ORALARDA BULAMADIN Bİ DENGİNİ YÖNÜNÜ BANA KARŞI AKLI DÜĞÜMLÜ BELLİ Kİ KRONİK BU DURUMU BİRİKTİRDİ BENİ BENİ BİRİKTİRDİ KUTLARIM KOLLEKSİY..

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı 04:38

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde albüm tanıtımı için 10 dolar verilince kısa süreli izdiham yaşandı.Yapımcı olduğunu söyleyen Murat Uygur, “Ülkemizde korsana hayır demek içi..

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi  (Akustik) 04:00

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi (Akustik)

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Söndürün kalbimi, gidiyor gönlümün efendisi Durdurun onsuz olamam artık Yaktığın gururumu, uzaktan uzağa dayanamam Hiç kimselere yar olmam artık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.692 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik)

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşanan Dönem Yalan Çağı Yorar herkesi yürek Bağı Yok yere üzdün bilemezsin O canın hiç sevemez Acıdan Bir yola düşmüş Kaderinde Dönemez ! Vurur Yüze, ifad..

Zeynep Bastık Feat. Can Bonomo - Ah Bu Ben  (Akustik) 03:48

Zeynep Bastık Feat. Can Bonomo - Ah Bu Ben (Akustik)

Zeynep Bastık Feat. Can Bonomo - Ah Bu Ben (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Zor olsa da galiba dönüyorum sana Gel dersen hemen Çağırmazsan geçerken Yerle gök arasında bir yerde Sen beni tanımazsın Severim de söyle..

Volkan Konak - İzmir Marşı 02:42

Volkan Konak - İzmir Marşı

Volkan Konak - İzmir Marşı Şarkı Sözleri izmir’in dağlarında çiçekler açar. altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. yaşa mustafa kemal paşa,yaşa; adın yazılacak mücevher taşa. izmir dağla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.963 görüntüleme
  • 8 yıl önce
INNA - INNdiA _ 03:50

INNA - INNdiA _

Inna India Şarkı Sözleri I Hear You Calling India!! Welcome To India You Don'T Need Nobody But India She'S Enough To Make Your Body Go Wild I Can Live My Life Here Right Now. It'S A Little Bit Scandalous But She L..

Metallica - ManUNkind 07:24

Metallica - ManUNkind

Metallica - ManUNkind Şarkı Sözleri Chaos Awaiting for Adam's return Madness Smiling, as we watch it burn I've become hostage to my mind Left myself behind Blind lead blind Quest to find Faith in ManUnKind Garden Of Ed..

  • Cowboy tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilal Sonses - İki Kelime 03:55

Bilal Sonses - İki Kelime

Bilal Sonses - İki Kelime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden daha kıymetlisi var mı bu dünyada? Sen varsan uyandırmasın, kimse bu rüyadan.. Al kalbim senin, dolmaz ki yerin.. Mekanın cehennem olsa, gelirim dönmem ger..

Bilal Sonses - Gel Hayalim  ( Akustik ) 03:09

Bilal Sonses - Gel Hayalim ( Akustik )

Bilal Sonses - Gel Hayalim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen bana demedin mi? Mavi gözlerin gibi gidelim denizlere Sen beni sevmedin mi? Aşkımızın külleri, yakamaz mı bizi yine Sözler yalan oldu bak, geceler her gün kör ..

Aydilge'nin Çantasındaki Kelepçenin Sırrı Ne 03:02

Aydilge'nin Çantasındaki Kelepçenin Sırrı Ne

Aydilge Yılın En Sevilen Şarkı Ödülünü Alacağı Gecede Çantasında Kelepçe Gördü Ve Kelepçenin Sırrını Açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar -  En Güzel Yenilgim 02:48

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim Müzik Dinle Şarkı sözleri O güzel günler daha Ne kadar uzakta acaba? Kanadımı kırdın ya Başkasına gökyüzü olama Duam belli duyan belli Gerisi taktir-i ilahi Eceli..

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Şarkı sözü: Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O umutlar yok artık Kimse arayıp sormaz Kimse kap..

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) 03:49

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos)

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) Şarkı Sözleri Gözler kalbin aynasıymış Kadir kıymet bakışlarda İsteyince bak nasılmış Kader kısmet tavşanlarda Bi öpüşsek çıkacak yangın Tomsuz kalmış jerry gibiyim Ka..

  • Cowboy tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hannah Montana - The Best Of Both Worlds 03:26

Hannah Montana - The Best Of Both Worlds

Hannah Montana - The Best Of Both Worlds Şarkı Sözleri Oh yeah Come on You get the limo out front Hottest styles, every shoe, every color Yeah, when you're famous it can be kinda fun It's really you but no one ever dis..

  • Cowboy tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_ 05:28

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_

Sen Gidiyorsun un şarki sözleri Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim Ama hepsinden önce sen gidiyorsun Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım, sebebim gidiyor Ama hepsinden önce sen gidiyors..

Bağzıları - Hayaletler 04:05

Bağzıları - Hayaletler

Bağzıları - Hayaletler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buharlaşıp uçmuşum, odamın penceresinden Tütmüşsün burnuma kaybolurken Ben artık bir hayaletim Giderken göreyim istedim Gidiyormuşsun sen de Öyle yazıyor kağıtta Bi düş..