#Hayranlarının Şarkı söyleme becerilerinden Çok etkilenen 5 Şarkıcı

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz 03:33

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl Geçti Habersiz Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bazen gözyasi oldu, bazen içli bir sarki Her anini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzun Içimde durur askin Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler..

Levent Yuksel - Zalim 04:35

Levent Yuksel - Zalim

Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yan..

Taşkın - Ciğerim Yanıyor 04:38

Taşkın - Ciğerim Yanıyor

Taşkın Ciğerim Yanıyor Şarkı Sözleri Şu zamanda böyle sevda olmaz diyorlar Yarim seni bilmiyorlar ,tanımıyorlar Sevdan bana şu ömrümde tek yadigar Sen bilmezsin sevdiceğim bizi ayıracaklar El sözüne kanıp sakın beni kırm..

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji) 04:13

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji)

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider Trt1 1983 Nostalji Şarkı Sözleri Karanfil deste gider Kokusu dosta gider Üç deste gül kokladım Kendi gülünden güzel Nanay ellerin malı Çürük beylerin malı Gün olur devran döner El..

Katy Perry - Ft. Skip Marley - Chained To The Rhythm 03:55

Katy Perry - Ft. Skip Marley - Chained To The Rhythm

Katy Perry - Ft. Skip Marley - Chained To The Rhythm Şarkı Sözleri Turn it up, it's your favorite song Dance, dance, dance to the distortion If you feel like turnin' up, keep it on repeat Stumbling around like a wasted s..

Funda Arar - Vasiyet 03:19

Funda Arar - Vasiyet

Vasiyet şarkı sözleri ile Ben kederli mumlar gibi Eridim hep içime Ve sabahı bekledim Deli bir sevda Kaybolan kuşlar gibi Yerim, yurdum hasretti Yine de seni sevdim Dilsiz resimlerinle ..

Cem Çınar - Sen Olmayınca (Official Lyric Video) 03:31

Cem Çınar - Sen Olmayınca (Official Lyric Video)

Söz: Cem Çınar Müzik : Deeperise, Cem Çınar Aranje: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Şarkı Sözleri: Ne güzel gözlerinde kaybolmak Ve özel sesinden (sesinde) ismimi duymak Bulutlar ardına kadar kapanır Sen olmayı..

Metin Göç - Yastık İzi 03:38

Metin Göç - Yastık İzi

Yastık İzi şarkı sözleri ile Arada geliyorum sizin oralara Özlediğimi söylüyorum soranlara Geçit yok yüz vermiyor sınırların Külü duruyor kalbimde yaktıklarının Bugün senin tarafında uyudum, uyandım Durup durup sevdim..

Ali Baran - Söyle 02:22

Ali Baran - Söyle

Sözleri: Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha..

Ali Baran - Tutuldum Gözlerune 04:08

Ali Baran - Tutuldum Gözlerune

Bir sevda geçti bu sol yanımdan. Acıttı canumi en acısından. Tutuldum gözlerine sanki güneş orada Bu kara bahtım ile ben beklerim burada. (2X Nakarat) Yeşil yapraklar sararıp soldu. Sensiz bu canım bak ne oldu. Tutuldum ..

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm 04:22

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyumca Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Ba..

Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor 05:11

Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor

Bu şarkı suçu kendinde arayabilenler için.....

Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz 02:45

Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz

Ah Sensiz Olmaz şarkı sözleri ile Gözümde yaş kalmadı Dinmez mi bu ağrı Yar ben hiç sensizliği Bilmez miyim sandın Kimseler el uzatıp Etmez mi bi yardım Nasıl bir ayrılık hiç Sönmez mi bu yangın Ah sensiz olmaz Evim..

TNK - Sirenler 04:50

TNK - Sirenler

Sirenler şarkı sözleri ile Sirenler çalıyor artık şehrimizde Pusu kurmuş sokaklara konuşulmayan her cümle Kandırma kendini biliyorsun bunu sen de Korkma buna çoktan hazırız Sirenler çalıyor bizim şehrimizde Gizli rüz..

Nesrin Arpacı - Yanmam Yakarım 03:43

Nesrin Arpacı - Yanmam Yakarım

Yanmam Yakarım şarkı sözleri ile Kapanmadı yaralar Sen açmıştın ya yüreğimde Nasil tuttun ellerimi O kirlenmiş bedeninle Sanma sende kalacak ahım Çıkar elbet zaman lazim Ben dursam da yerimde öyle Davran dönecek ..

Ali Baran - Mihriban 04:49

Ali Baran - Mihriban

Sözleri: Sarı saçlarını deli gönlüme, Bağlamışım çözülmüyor Mihriban Mihriban. Ayrılıktan zor belleme ölümü ölümü, Görmeyince sezilmiyor Mihriban sevdiğim Mihriban. Yar deyince kalem elden düşüyor, Gözlerim görmüyo..

Ali Baran - Ahirim Sensin 03:31

Ali Baran - Ahirim Sensin

Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna yandım. Seni ilelebet benimsin sandım. Ölürüm sevdiğim zehirim sensin. Evvelim sen oldun ahirim sensin. Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna y..

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen 03:49

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen

Bu Sabah Sensiz Uyandım Öyle İstedin Bu Defa Sen Diye Birşey Yok Aklımda, Alınma Lütfen Bu Sehrin İlk Işıkları Bize Değmez Birdaha Batar Kalbim Kırıkları, Dokunma Lütfen Açlığına Doydu Yürek, Ne İstesen Yarımladım Bens..

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş 03:31

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş

Sanki terk edilmiş bir viraneyim, Her yanım dağılmış yıkılmışım ben, Üstüne basılan taslar misali, Paramparça olmuş dağılmışım ben, Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın, Çile rüzgarında savrulmuşum ben, Dertler derya olmuş b..

Ozan Tanış - Hep sen 03:10

Ozan Tanış - Hep sen

Hep sen şarkı sözleri ile Olsanda yanımda nefesinle kokunla Baharımda yazımda sarsam seni doya doya Hüzün gelir denizden hafif hafif serinden Senden vazgeçemem sebebimsin bu yüzden Dünüm yarınım hep sen gecem sen gündü..

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil 03:34

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil

Yaşamak Bu Değil şarkı sözleri ile Duysun dağlar taşlar duysun sesimi Sensiz geçen günler verdi dersimi Ne olur vermeden son nefesimi Olanları unut affet sevgilim Gözler yol gösterir gönül hükmeder İnsan oğludur ..

Çalışırken söylediği şarkılarla müşterilerini mest ediyor 04:58

Çalışırken söylediği şarkılarla müşterilerini mest ediyor

Ankara’da 27 yıldır şarkı sözü ve şiir yazan bakkal Yaşar Kılıç, dükkanına gelen müşterilerini kendi yazdığı ve bestelediği şarkılarla karşılıyor...

Ceren Cennet - Haspam 01:30

Ceren Cennet - Haspam

Haspam şarkı sözleri ile Sevgi dilinde Aşk sorgu sualde Çıkmazın içine Giriyoruz baştan Off bu halin ne Yine battık en derine Dön bi bak kendine bak Değiyo mu ustam Yanıyo bi zalime Eziyeti kendine Gurur örmüş kalb..

Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..

Zakkum - Sen Hala Benimlesin 04:19

Zakkum - Sen Hala Benimlesin

Bilmezler ki içimdesin Hiç kimse kokunu silemez Göğsümde ta derinde Sakladığım yerini bilemez Sen hala gözümü alan güneş Üşüyüp yaktığım ateş Saatler sende durmuş gibi benimlesin Sen hala kanatları yorulmuş Diğerlerinde..

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..

Chris Tries Samuel Adams' New Beer - Season 1 Ep. 1 - Making History 01:32

Chris Tries Samuel Adams' New Beer - Season 1 Ep. 1 - Making History

Ancak, 18. yüzyılda kendi şarkı sözlerini, filmleri ve ayağa kalkma parçalarını iddia ederek, kesinlikle komiktir - kız alır ve arkadaş olur. Fakat Dan'in geçmişteki eylemleri şimdiyi karıştırıyor. Bulunduğu kadın sadece..

Neşet Ertaş - Aldın Aklım Bir Bakışta [ Ağla Sazım © 2000 Kalan Müzik ] 07:07

Neşet Ertaş - Aldın Aklım Bir Bakışta [ Ağla Sazım © 2000 Kalan Müzik

Şarkı Aldın Aklımı Baştan Sanatçı Neset Ertas Albüm Ağla Sazım..

Fırat Yıldırım - Ahımdır Aşk 04:13

Fırat Yıldırım - Ahımdır Aşk

Ahımdır Aşk şarkı sözleri ile Kim bilir belkide uyumuyor Sensiz zaman hiç geçmiyor x2 Her bir anda gelen zaman da Senimi arıyor Günlerin geçti gözümden Gecelerim yangın Yüreğin anlamıyor Sessiz ve sakin oturmuş b..

Berkay Gülseven - Kanatlardan Çıktım Yola 03:01

Berkay Gülseven - Kanatlardan Çıktım Yola

Kanatlardan Çıktım Yola şarkı sözleri ile Kanatlardan çıktım yola Budaklarda verdim mola Kanatlardan çıktım yola Kızlar dizilmişler yola Ağla benim anneciğim Gelin oldum istanbula •••••• Kanatların yolları taştan S..