#Hayranlarının Şarkı söyleme becerilerinden Çok etkilenen 5 Şarkıcı

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY 01:06

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY

DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ), küçük bir Massachusetts kolejindeki bilgisayar bilimi profesörü kısa süre önce zaman yolculuğu keşfetti ve düşen sömürge kadınla vakit geçirmek için kendisini ..

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun 04:08

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun

Köşedeki çiçekçi seni sordu bu sabah Burada yok dedim selam söyledi tazeymiş gülleri Yokluğun gibi... Yürüdüm biraz seni düşledim, umudumu senle süsledim Ne dar sokaklar ne boş duraklar seni unutmama yardım etti Senin ..

Ezo - Çocuklar Gibi 03:16

Ezo - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım, bir gün g..

Metin Çanak - Aşk 00:37

Metin Çanak - Aşk

Aşk şarkı sözleri ile Kaçamak bir bakışma Neler açtı başıma Yandım yanacak kadar aşık oldum ben ona Üç harfli bir kelime aşk aşk aşk taktı beni peşine dün gece tam 24 saattir bir hoşum Başım dönüyor başım Sarhoşum..

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda 03:21

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda

Yoruldum Yokluğunda şarkı sözleri ile Yalnız kaldı hislerim hayatın ıssız uzağında Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm tuzağında Hatırlamaktan yoruldum maziyi sensiz uçurumda Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm ..

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir 03:46

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir

İçimde Bir şarkı sözleri ile İçimde bir sızı var Söylemem Kimse bilmez, bilemez Diyemem Bir şey oluyor, duruyor, gidiyor Zaman akıyor, geçiyor, bitiyor. Bir şey diyemem Susarım sana ben Sonsuz derine düşerim Yeniden..

Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle 04:18

Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle

Ne Yapayım Tabiatım Böyle şarkı sözleri ile Kapıları kaparım Ardıma bakarım Hayatım böyledir Bir yol ararım Yanarım bir sigara gibi Küllerim dağılır Sönerim çünkü ateşim İzmarite dayanır N'apim, tabiatım böyle Vura ..

Artık Sevmeyeceğim  Yunanca Türkçe 05:20

Artık Sevmeyeceğim Yunanca Türkçe

Şarkı Sözleri artik sevmeyecegim butun kabahat benim e kadar yalvarsan bos e kadar aglasan bos sana donmeyecegim bitsin artik bu cile cekemem bile bile sen ne soylersen soyle bu hayat gecmez boyle sana donmeyecegim umi..

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun 04:08

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Bir zamanlar sevginle, ateşlenen başımı Dizlerini..

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selena Gomez - Ft. Ariana Grande - Greedy Like A Love Song 2017 02:39

Selena Gomez - Ft. Ariana Grande - Greedy Like A Love Song 2017

[Verse 1] It's been said and done Every beautiful thought's been already sung And I guess right now here's another one So your melody will play on and on, with the best of 'em You are beautiful, like a dream come alive, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 8 yıl önce
kim bu reyhan - Kibrit 02:43

kim bu reyhan - Kibrit

Kibrit şarkı sözleri ile Senden uzakta bi yerde Yanıyorum askı görünce Soruyorum kimde kabahat Susuyorsun haklı görünce Çaldığın Kalbi sakla bi yerde Yanıyorum aşkı görünce , Bugünüme kısmet , olmasan bile görüşü..

Devdas - Maar Dalak 04:24

Devdas - Maar Dalak

Chandramukhi​ Yeh Kiski Hai Aahat, Yeh Kiska Hai Saaya​ Kimin ayak sesleri bunlar, bu kimin gölgesi?​ Hui Dil Mein Dastak Yahan Kaun Aaya​ Kalbimi böyle çarptıran, kim geldi?​ Hum Pe Yeh Kisne Hara Rang Daala​ Bu p..

Mesut Yegane - Gel Kafayı Bulalım 03:42

Mesut Yegane - Gel Kafayı Bulalım

Gel Kafayı Bulalım şarkı sözleri ile Bu rüzgarda üşütme Bu dünyanın bir oyunu Yıllardır ağaç oldun Tatilken dünya koş gel Gel kafayı bulalım Yükseklerde uçalım Güzellik tavus etti Gözlere bağlı kaldın Kuş oldun uçamadı..

Erkan Aksoy - Girdap 03:13

Erkan Aksoy - Girdap

Girdap şarkı sözleri ile Bilirmisin ne sancılıdır gelmeyişin İki damla gözyaşına sığar bazen Kimi görürsen gör dinmez ağrın kederin Hep aynı yerde dönüp durmak sensiz çaresiz Girdap hasretin işte her gece içine çeken..

Pınar Dikmen - Boş Odalar 02:24

Pınar Dikmen - Boş Odalar

Boş Odalar şarkı sözleri ile... Ne kırgınım ne kızgınım Ağladım kurudu göz pınarlarım Topladım bavulumu deli yüreğinden Senden firardayım Boş odalara attım kendimi Gecelerime yazdım matemi Anılarıma sardım kefeni Seb..

Gökhan Kuş - Yalan 04:36

Gökhan Kuş - Yalan

Yalan şarkı sözleri ile Yalan gözlerin, yalan sözlerin Yalanmış herşeyin kahretsin sana aldandım Verdiğimiz emekler neler için çektik çile Hani biz ömür boyu tutacaktık el ele Nasıl severdim söyle yoluna döktüğüm gül..

Mere Haath Mein - Fanaak 04:11

Mere Haath Mein - Fanaak

Ellerin Benim Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Bana yakın olduğunda, dünya kimin umurunda , Aşkınla perşanım ,zaferler kazansamda. Ellerin..

3 İdiots - Aal İzz Well 03:53

3 İdiots - Aal İzz Well

Jab Life Ho Out Of Control, Honto Ko Karke Gol Honto Ko Karke Gol, Siti Bajaake Bol... (2) Aal Izz Well Murgi Ka Jaane Ande Ka Kya Hoga Are Life Milegi Ya Tave Pe Fry Hoga Koyi Na Jaane Apana Future Kya Hoga Hont Ghuma ..

Madhubala Ek Ishq Ek Junoon Hum Hain Deewane Lyics1 04:39

Madhubala Ek Ishq Ek Junoon Hum Hain Deewane Lyics1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (80 votes, average: 4.23 out of 5) Kaisa ishq ye kaisa Junoon hai maahi Beqaraari mai Tu hi qaraar Door reh ki tu Mujh mai hai rabba Jaane ye kaisa pyar Hum hai deewane Tere deewane Hu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bora Serbülent - Delirirsin Dememiştin 03:55

Bora Serbülent - Delirirsin Dememiştin

Delirirsin Dememiştin şarkı sözleri ile Görmeseydim duymasaydım Tutmasaydım beyaz ellerini Anlamazdım gidişini Görmeseydim güzel gözlerini Olmuyor gülüm sensiz olmuyor Bu can bedende durmuyor Olmuyor aşkım bir tanem..

Salman Khan & Katrina Kaif - Banjaarak 02:05

Salman Khan & Katrina Kaif - Banjaarak

LYRICS OF BANJAARA SONG FULL AUDIO - BANJAARA Tweet Banjaara banjaara Dil mera banjaara Dekha jabse usko Dil mera dil mera banjaara Naa jaga naa soya Dil mera dil mera banjaara Jo muskaraaye woh Sab kuch bhulaaye who D..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duaa Arnav Khushi Türkçe   Altyazılı 03:28

Duaa Arnav Khushi Türkçe Altyazılı

Dua Kime sorayım ki neden böyle Dilsiz bu Dünya sanki O mutlu anıları nerelerden bulsam İzi olmayan bir zaman var sanki Kim bilir kaç tane insan feryat figan Hayatın birçok felsefesi var Gözlerde düşler niye? Nasipt..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Costi - Good People 01:56

Costi - Good People

[Verse 1] Sometimes it's hard to pray Sometimes it's hard to stay grateful It's painful, hurts so bad Sometimes it's hard to breathe Gets hard to keep goin' We keep holdin' on to what could have been [Hook] But we'll ge..

 Otomatik Introducing 'soothe' By Intuitive Guitarist Shambhu 02:19

Otomatik Introducing 'soothe' By Intuitive Guitarist Shambhu

Shambhu is A BREATH OF FRESH AIR who brings with him music to soothe the soul and the mind. ~ThisIsTheLatest.com BRILLIANT! ~Songwriting Magazine SOOTHE overflows with inspired compositions and exquisite performanc..

Can Aydıner - Zamanın İzleri 04:10

Can Aydıner - Zamanın İzleri

Zamanın İzleri şarkı sözleri ile Deniz öyle güzel bakıyor ki Unutuyorsun yaşantıları etkisinde gözlerinin Işıklar yansıyor sonsuz denizden Başımı döndürüyor bu güzellik Sanki her an ağlayacak bir çocuk Bir tarafıysa..

Aamir Khan & Katrina Kaif - Malangk 05:40

Aamir Khan & Katrina Kaif - Malangk

Ishq labon pe Ishq duaa mein Jism mein, rooh mein Ishq rava, rava rawa ravaa Ishq nazar mein Ishq bashar mein Aks mein, raks mein Ishqe nishaan Nishan nishan nishan Dum malang malang dum Dum malang malang Malang malang..

Rojda - Ah Huseyin Kürtçe 05:54

Rojda - Ah Huseyin Kürtçe

“ Bugün matem günü geldi Ah Hüseynim vah Hüseynim Senin derdin bağrım deldi Ah Hüseynim vah Hüseynim Şehit düşmüş Şah-ı Merdan Şah Hüseynim can Hüseynim Kerbela'nın önü düzdür Geceler bana gündüzdür Şah Kerbela'da yal..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burhan Berken - Keçe 04:13

Burhan Berken - Keçe

Kürtçe Sözleri Keçê gulîyen te sê ne Berxêm gulîyen te sê ne Her sê bi hev re radizênê Dilê min xem jê têne Keçê xulamê te me Evdalê ez kolê te me Hay lo dilo hay lo dilo dilka min Agir berda mala min, Şewitand goştê ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 8 yıl önce