#Hayranlarının Şarkı söyleme becerilerinden Çok etkilenen 5 Şarkıcı

Astrid S - Breathe 03:33

Astrid S - Breathe

Astrid S - Breathe Şarkı Sözleri [Intro] I forget to [Verse 1] It's been a week since you hit my bed And since then you've started living in my head (eh) Seven days and I'm nearly dead Never thought that I'd reboot, but..

Jamala-1944(Türkçe Çeviri)Eurovision 2016 Ukrayna 03:01

Jamala-1944(Türkçe Çeviri)Eurovision 2016 Ukrayna

Şarkı Sözleri When strangers are coming... They come to your house, They kill you all and say, We’re not guilty ot guilty. Where is your mind? Humanity cries. You think you are gods. But everyone dies. Don't swallow my ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 11.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sunstroke Project - Hey Mamma (Moldova 2017 Eurovision Şarkısı) 02:51

Sunstroke Project - Hey Mamma (Moldova 2017 Eurovision Şarkısı)

Şarkı Sözleri Sunstroke Project Song title: Hey Mamma Music by: Alina Galetcaia Lyrics by: Alina Galetcaia Hey, hey you You will never hide what you think of me I see your clue Know, you worry, but it don`t meant to be ..

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez 03:07

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez

Buralardan Geçmez şarkı sözleri ile; Sen gideli aylar belki de yıllar oldu Herkese gülen yüzün bir bana gülmez oldu Sordum gelenden gidenden kimse bilmez oldu Buralardan geçmez geçse de geri gelmez Gözüm bir daha onu g..

Odalarında ünlü oldular! 02:22

Odalarında ünlü oldular!

EN KÜÇÜĞÜ 10 YAŞINDA, ALANYALI 3 KARDEŞ... EVLERİNİN ODASINDA BİR ŞARKI SÖYLEYİP VİDEO ÇEKTİLER... O VİDEO, 3 GÜNDE 1,5 MİLYON İZLENİNCE YAPIMCILAR PEŞLERİNE DÜŞTÜ... EVDEN DIŞARI ADIM ATMADAN ŞÖHRET OLDULAR...

Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak 04:13

Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak

Kara Toprak şarkı sözleri ile Dost dost diye nicesine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır Beyhude dolandım boşa yoruldum Benim sadık yarim kara topraktır Nice güzellere bağlandım kaldım Ne bir vefa gördüm, ne f..

 Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı 02:32

Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı

Hırsızlık çetelerinin suç mahalinden kaçışını sağlayan yetenekli genç bir sürücü olan Baby (Ansel Elgort), yaptığı işte en iyi olabilmek için kişisel “şarkı listesi”nden güç almaktadır. Rüyalarının kızına (Lily James) ra..

Sertab Erener Sakin Ol 03:27

Sertab Erener Sakin Ol

Of, bu ne sinir, bu ne öfke! Aman bir telaş, bir acele, Herkes birbirini boğacak. Bu gidişle sonumuz ne olacak? Kimi takmış alaturkaya, Kimi batıdan şikâyetçi. Ne var sanki bunda kızacak, Dünya hali bu gelip geçi..

Ladonnis - Hallelujah 03:52

Ladonnis - Hallelujah

Şarkı Sözleri All praises due to me and not you All praises due (brrrr) I don’t see harm in askin The lord for a bad bitch I don’t need Zoey Kravitz I just don’t need no more ratchets Most my prayers don’t get answered ..

Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mola Saatinde Rahatsız Edilmekten Hoşlanmayan İşçi 00:12

Mola Saatinde Rahatsız Edilmekten Hoşlanmayan İşçi

Mesai arkadaşı ile molada alan adam, arkadaşı uyurken şarkı söyleyip biraz eğlenmek istemiş. Ancak arkadaşı bu duruma oldukça kızmış...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ayrılık acısına deva şarkılar! 02:45

Ayrılık acısına deva şarkılar!

POPÜLER BİLİM KİTAPLARIYLA TANINAN TARİHÇİ YAZAR HARARİ, SEVGİLİSİNDEN AYRILIP YAS TUTANLAR İÇİN İLAÇ GİBİ 5 TÜRKÇE ŞARKI ÖNERDİ... BAKIN O ŞARKILAR NELER.....

Junglepussy - Somebody 03:47

Junglepussy - Somebody

Şarkı Sözleri [Chorus] Do you want somebody? Are you often dreaming of somebody? Visions of my body Dancing in the party, feeling naughty I'm callin somebody I'm gettin closer to your body Do you feel my heartbeat? Chemi..

Lil Debbie - Push Ft. Moksi 03:01

Lil Debbie - Push Ft. Moksi

Lil Debbie - Push Ft. Moksi Şarkı Sözleri [Intro] Work that pussy, bitch [Hook] Work that pussy, bitch, I move it Let me show you how we do it [Drop] [Verse 1] Now it's poppin' in its place Kill that crowd, my [?] cas..

Starley - Call On Me (Ryan Riback Remix) 03:17

Starley - Call On Me (Ryan Riback Remix)

Şarkı Sözleri You know you can call on me When you need somebody You know you can call on me When you can't stop the tears from falling down (Down) You know you can call on me Call on me darlin' You know you can call on ..

Buray - Nefessiz Kaldım (LYRİCS-SÖZLERİ) 04:43

Buray - Nefessiz Kaldım (LYRİCS-SÖZLERİ)

Şarkı Sözleri/Lyrics gitmez canımın peşinde bitmeyen acın almadan rahat vermeyecek artık anladım kaçar gündüzlerden sığınacak yer ararım olmaz gecelerden de ben zaten korkarım tenhalarda boşluklarda yüreğim gün mü d..

Aysel Aydoğan- Dert Ağlar Dertler Ağlar 04:00

Aysel Aydoğan- Dert Ağlar Dertler Ağlar

Şarkı: Dert Ağlar Dertler Ağlar Sanatçı: Aysel Aydoğan..

İrem Derici & Genco Ecer - Konu O Olunca 03:34

İrem Derici & Genco Ecer - Konu O Olunca

Konu O Olunca şarkı sözleri ile Geçmiyor ne yapsam da vazgeçmiyor Kalbim hasarlı sarsam da iyileşmiyor Ondan ibaret sanki Koskoca dünya Gözlerim görmüyor Ondan başkısını,ondan başkasını Kalbime söz dinletemiyorum Kon..

Kodak Black ft. PNB Rock - Too Many Years 03:16

Kodak Black ft. PNB Rock - Too Many Years

Şarkı Sözleri [Hook: PnB Rock] I done gave the jails too many years Years that I won’t get back And I swear I done shed too many tears For niggas that I won’t get back Yeah I got niggas in the graveyard Niggas in the sta..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sam Feldt & Hook N Sling - Open Your Eyes (Club Mix) 03:19

Sam Feldt & Hook N Sling - Open Your Eyes (Club Mix)

Şarkı Sözleri [Verse] Hard to house, let them go Two turntables and a microphone It's the only way that I know, baby Could be dug down, but let it out Don't be scared to hit the crown Remember, you are never alone [Pre-..

Manu Chao ~ Denia Denia 04:39

Manu Chao ~ Denia Denia

Şarkı Denia Sanatçı Manu Chao..

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan 04:28

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan

Senden Kalan şarkı sözleri ile Gidişinle umutlarım Derya’ya daldı. Sendin tek muradım oda gözümde kaldı. Benden alacağın bir canım kaldı. Oda benim sana hediyem olsun. Senden bana arta kalan dert keder olsun. Birde ba..

İbrahim Bakır - Hasretim 02:30

İbrahim Bakır - Hasretim

Hasretim şarkı sözleri ile Yüreğim ölü gibi Bak kalbim serseri Yüreğime değme demedi Gel yine sev beni Gün ağardı delirdim Ben sana hep biterdim Görmedin Zalim beni Ben sana hep hasretim..

ALEGORİ - Mutlu Musun 03:31

ALEGORİ - Mutlu Musun

Mutlu Musun? şarkı sözleri ile Ne kadar ararsan ara bulamazsın kendini bu dünyada Zaman hep bir adım önünde kaptırmışsın kendini peri masallarına Aşk desen aşk değil İş desen iş değil ..

Seda İnan Bi Çare 03:16

Seda İnan Bi Çare

Bi Çare şarkı sözleri ile Tüm yaşananlar yine kalbimi terk ediyor, beni zorluyor Anlamam, hiç anlamam Tutmayalım hiç içimizde biçare zaman akıyor Bize sormadan, hiç sormadan Sabrım kalmadı dayanmaya İçimde yok olanlar ..

Skillet - Back From The Dead 05:34

Skillet - Back From The Dead

Skillet - Back From The Dead Şarkı Sözleri [Intro] B-ba-b-b-b-ba-ba-back B-ba-b-b-b-ba-ba-back B-ba-b-b-b-ba-ba-back B-ba-b-b-b-ba-ba-back [Verse 1] Cold and black inside this coffin Cause you all try to keep me down Ho..

Lady Gaga - Million Reasons 04:01

Lady Gaga - Million Reasons

Lady Gaga - Million Reasons Şarkı Sözleri [Verse 1] You're giving me a million reasons to let you go You're giving me a million reasons to quit the show You're givin' me a million reasons Give me a million reasons Givin'..

Ömer Bahar  Havalısın 04:26

Ömer Bahar Havalısın

Havalısın şarkı sözleri ile Nazlarından usandım bezdiriyorsun beni Çocuk gibi peşinden gezdiriyorsun beni Havalısın havalı ben seninle uğraşamam Benden buraya kadar hep peşinden koşamam Adam gibi seveni aradım bulama..

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi 03:47

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi

Meşk Ateşi şarkı sözleri ile Artık sevemem burayı Sevecek hiçbir şey kalmadı bırakmadılar Tırmanamam bu dağlara Taş taş üstünde kalmadı Artık dönemem ki kollarına Rüzgar taş döktü yollarıma Artık öpemem ki seni Rüzgar..

Nicki Minaj, Lil Wayne - Changed It 04:54

Nicki Minaj, Lil Wayne - Changed It

Şarkı Sözleri Lil Wayne] I did it for everybody out here on their own I did it for the ones who walk a mile in them cages And never tell me no Come get me when I fall, and tell me when I'm wrong But you should know I bou..