#Hayranlarının Şarkı söyleme becerilerinden Çok etkilenen 5 Şarkıcı

Aslı Enver Pentinin Yeni Yüzü Oldu 02:16

Aslı Enver Pentinin Yeni Yüzü Oldu

Sevilen oyuncu ve özel hayatıyla 2017 nin en çok konuşulan isimlerinden olan Asli Enver Pentinin Yeni yüzü oldu..

  • ANKA tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşböceği 10. Bölüm 3.Fragman 00:57

Ateşböceği 10. Bölüm 3.Fragman

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Sezen Aksu - Göç 04:53

Sezen Aksu - Göç

Bu görmüş geçirmiş raylar Bu istasyonlar Bu liman Bu boş ya da dolu kalkan vapurlar Kimbilir ne çok şey bilir Anlatamazlar Bitmez umuda yolculuk Bağlayamazlar Ya bayram ya matem her şehre varışları Kadere kısmet bitiş..

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım 05:48

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım

Hiçbiriniz bilmezsiniz Görmezsiniz karanlık yanımı Kaç suçtan, cezadan sanık Saklandığımı Çok eski tarihlerden Bütün insanlık günahlarını İşlemişim, hala işliyorum Kopara kopara canımı Geldim defalarca Gittim defala..

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım 05:09

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım

Özledim koynunda uyanmayı yarı baygın sabahlara Hiçbir şey düşünmeden, konuşmadan Dalıp gitmek uzaklara Sonra düşmek ölüm gibi uçurumlara Nerdesin sesin nerde Kirpiğinden düşen hüzün hala yerde Hepsi boş Kazanmalar baş..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı 03:49

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı

Her canın bahtına musallat olan Şu zalım feleği bir gören varmı Yaşanan kaderdir gerisi yalan Bunları kendine hiç soran varmı Mevlanın işine akıl sır ermez Kimine dert verir kimine vermez Ağlamak gideni geri getirmez Gi..

Tesettür Abiye Elbiseler 2017 01:01

Tesettür Abiye Elbiseler 2017

Tesettür abiye modelleri 2017 modası ile tesettür abiye elbise ve tesettür abiye kıyafetler çoktan mağazalarda ve online satış sitelerinde satışa sunulmakta. Abiye Fransızca kökenli habillé kelimesinden dilimize geçmiş b..

  • Kadınca tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz 00:55

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı siyasi istikrarsızlık risklerine karşı küresel serbest ticaretin artması ve Avrupa iç piyasasının derinleşmesinin yüksek büyüme sağlayabileceğini söyledi. Brüksel’de düzenlen..

Aşk-ı Roman 8. Bölüm Fragmanı 00:35

Aşk-ı Roman 8. Bölüm Fragmanı

Merakla beklenen Aşk-ı Roman TV8 ekranlarında devam ediyor. İlk bölümüyle ilgi odağı haline gelen dizide en çok merak edilen konulardan biri de Solmaz ve Kaan aşkı oldu. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerinde Solmaz ve K..

Mustafa Ceceli'nin Oğlu Arın İlkokula Başladı 02:14

Mustafa Ceceli'nin Oğlu Arın İlkokula Başladı

Bu sene çok sansasyonel bir yılın yaşanmasına neden olan Mustafa Ceceli'nin oğlu Arın ilkokula başladı..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Serttaş'ın Klibindeki Efkarlı Papağan 00:54

Bülent Serttaş'ın Klibindeki Efkarlı Papağan

Bülent Buba'nın dün çıkarmış olduğu klipte kendisinden çok papağanın kendini paralayıp, klibe efkar kazandırdığı o anlar...

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuvalette Kullanılan 5 İlginç Ürünü Test Ettik 06:16

Tuvalette Kullanılan 5 İlginç Ürünü Test Ettik

Bu videoda tuvalet ile ilgili kimi eğlenceli kimi ilginç 5 ürünü test ediyoruz. Bakalım hangi ürünler daha çok ilginizi çekecek?..

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jet Motorlu İHA'lar Yolda 01:06

Jet Motorlu İHA'lar Yolda

Türkiye milli savunma sistemlerinde hedef büyüttü. İHA üreticisi BAYKAR Makina Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar jet motorlu İHA'ların müjdesini verdi. 4.5 ton kalkış ağırlığına sahip, Bayraktar'ın 5-6 kat büyüğü, daha hız..

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge 00:49

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge

Dünyada hızla yayılan Mannequin Challenge (donup kalma) çılgınlığına İstanbul Metrosu çalışanları ve yolcular da dahil oldu. Sarı çizgiye dikkat çekmek için çekilen video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.Dünyada çok s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 74. Bölüm İzle 2:25:11

Diriliş Ertuğrul 74. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

 Nobel Gerçekleri 03:32

Nobel Gerçekleri

Onlar, Nobel ödüllü. Onlar, ödülleriyle bir çok katliama imza atanlar....

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor 01:01

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın yasakladığı 7 ülke arasında bulunan İran, Beyaz Saray’a en sert tepkiyi gösteren ülke oldu. Trump’ın imzası sonrası söz konusu ülke vatandaşları Amerika genelinde birçok hava alanında gözaltı..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

İnstagram Makyajı -  Dumanlı Göz  Bordo Dudak 10:40

İnstagram Makyajı - Dumanlı Göz Bordo Dudak

Özellikle Amerikalı blogger'ların şu sıralar neredeyse tek tip makyajlar yaptığını fark etmişsindir. Biz bu makyajlara Instagram makyajları diyoruz. Instagram makyajlarının çok fazla kadınsı ve çekici durduğunu kabul edi..

  • Kadınca tarafından
  • 2.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaya Geçidini Kullanmayan Adamın Feci Sonu 00:34

Yaya Geçidini Kullanmayan Adamın Feci Sonu

Yaya geçidi yakın olmasına rağmen, arabaların arasından geçmeye çalışan adam çok feci bir şekilde kazaya maruz kalıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşböceği 11. Bölüm Fragman 00:49

Ateşböceği 11. Bölüm Fragman

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Köpek Ve Yavruları 00:27

Köpek Ve Yavruları

Köpeğin Yavrularının Annelerini Çok Sevmeleri..

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpeğin Tuhaf Yemek  Yemesi 00:15

Köpeğin Tuhaf Yemek Yemesi

Aç köpeğin çok tuhaf yemek yemesi seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce