#Hayranlıkla Şarkı söyleyen kızı dinleyen serçe

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan 02:58

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan

Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndüm seni görünce Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılama..

Gökben  Şiribim Şiribom 1974 01:56

Gökben Şiribim Şiribom 1974

Şiribim şiribom şiribim bom bom bom bobobom şiribim şiribom şiribim bom bom bom... aşk kalbimin saygısız bir misafiri sanki. bir gün sormadan gelir, sormadan gider belki. altın değil, gümüş değil, saklanmaz kimseden..

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın 03:37

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın Şarkı Sözleri Aşk yaralı ayrılık çiçek açtı Gözlerim bulut bulut yokluğunda Ten sana hasret ellerim üşümüş bak Sözlerin yüzük parmağımda Ah ne kadar zor anılar içimde çağlayan Duy beni se..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baha - Ne Yapsak Ne Etsek 04:49

Baha - Ne Yapsak Ne Etsek

Baha - Ne Yapsak Ne Etsek Şarkı Sözleri NE YAPSAK NE ETSEK DEĞİŞMEZ ARTIK KADERDE ELVEDA DEMEKTE VARMIŞ SEVGİLİM YOLUMU BEKLEME ARTIK KADERDE AYRILIP GİTMEKTE VARMIŞ KADERİ TALİHİ YENEMEDİK Kİ GÖZLERDEN YAŞLARI SİLEME..

Ed Sheeran ''Shape of You'' Parodi 03:41

Ed Sheeran ''Shape of You'' Parodi

Ben Enes Batur , Ed sheeran dan shape of you parody yaptık , Kaya Giray , Baturay , Mervan , Oğuz 'la parodi şarkı yaptık , güzel ve eğlenceli ve komik bir video oldu iyi seyirler...

  • MÜZİKLER tarafından
  • 4.474 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Point Point - Hands Ft. Denai Moore 04:06

Point Point - Hands Ft. Denai Moore

Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “Point Point - Hands ft. Denai Moore” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are just ot subm..

Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun 03:45

Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun

[Ersan] Şu canım seninle bir anlam kazandı Herşeyimsin benim Dayanmak çok zormuş alışınca sana Ümidimsin benim Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyor Sensiz zaman durmuş bekliyor Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyo..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nilüfer  Dünya Dönüyor 03:35

Nilüfer Dünya Dönüyor

Dünya dönüyor sen ne dersen de Yıllar geçiyor farketmesen de Değişmiş gördüm bu defa seni Dertler yıpratmış o şen sesini Gülen gözlerin gülemez olmuş Güzel yüzüne çizgiler dolmuş Ne kadar oldu görüşmeyeli Eski y..

Rana Alagöz  Aşkın Gözü Körmü 03:31

Rana Alagöz Aşkın Gözü Körmü

Haykırsan dünyaya, Anlamazlar derdini, Yaşamak güzel deyip de, Aldatma kendini, Seni hiç arayıp sormasa, Sevginin farkına varmasa, Başkalarının gözüne, Daha tatlı bakıyorsa, Aahh bak bakalım o zaman, Neşeli ge..

Rana Alagöz  Herşey Bitmedi Bitemez 03:12

Rana Alagöz Herşey Bitmedi Bitemez

yıllar gibi geçti günler çok sevmişim seni eğer eden ayrıldık bilmiyorum olur geri gel artık yeter unutmak zor geçenleri sevgi dolu o saatleri çıldırırdım belki sevinçten birgün bana dönsen geri herşey bitmedi ..

Doruk - Biri Aldı 03:18

Doruk - Biri Aldı

Şarkı Sözleri Durdum yanaşmadım Sevdim savaşmadım Herkesin derdine Çare olamam ya Güldün mü yoksa ağladın mı Seçemedim Sevmedim bu işi Net ol bana güzelim Biri aldı, elimdeki sevdayı Biri aldı, kaçırıp da götürdü beni ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengizhan Sönmez - Aşk Nedir Nasıldır 06:22

Cengizhan Sönmez - Aşk Nedir Nasıldır

ŞARKI SÖZLERİ Aşk nedir nasıldır bilen var mı Sevipte her zaman gülen var mı Ben seviyorum demek çok kolay Hadi öl denince ölen var mı Sevipte her zaman gülen var mı..

Zeynep Başkan Sol Yanım 03:58

Zeynep Başkan Sol Yanım

Zeynep Başkan - Sol Yanım Şarkı Sözleri SoL yanumun yarisi GözLerumun karasi Kaderumun yazisi Yüreğumun acisi BiLmezLer nasıL yaşanur BiLmezLer nasıL özLenur BiLmezLer nasıL bekLenur Nani nina Oy sevduğum Oy..

Sezen Aksu  Olmaz Olsun 03:07

Sezen Aksu Olmaz Olsun

Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep berab..

Yeliz  Hoşgeldin Bahar 03:31

Yeliz Hoşgeldin Bahar

Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Neşe getirdin lala Dünyaya lalala lala Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Yeniden doğmuş gibi şimdi bütün dünya Birden zaman dursa hergün bahar olsa Bugün açan..

Zuhal Olcay  Gecenin Öteki Yüzü 04:58

Zuhal Olcay Gecenin Öteki Yüzü

Gecenin öteki yüzünde Ağlayacak gözyaşlarımız hep vardı Hayallerimiz ürkerdi sizlerden Mahcuptuk, sesimiz duyulmazdı Gecenin öteki yüzünde Sorgulanan günahlarımız hep vardı Sevdiklerimiz kaçardı bizlerden Kaybede..

Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana  Sayıları Öğreniyorum Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana Sayıları Öğreniyorum Edis ile Fe

Edis ile Feris Eğitici Çocuk Şarkıları - Haydi Saysana Şarkı Sözleri: Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Nana nana na, nana nana na, hadi saysana Birle başlar satıla..

Adı Efsane 16.Bölüm - Işın Karaca - Dilek Taşı 04:15

Adı Efsane 16.Bölüm - Işın Karaca - Dilek Taşı

Muhteşem yorumuyla Işın Karaca'nın seslendirdiği unutulmayan şarkı Dilek Taşı Adı Efsane'de...

  • ANKA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy Adele Şarkısı Söylerse 01:38

Bülent Ersoy Adele Şarkısı Söylerse

Taklit yapmaktan ziyade Yaratıcılığı ile daha çok dikkatleri üzerine toparlayan Sefa Doğanay yine yapmış yapacağını...

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Yakasız Sesiyle Yine Büyüledi! 14:45

Burcu Yakasız Sesiyle Yine Büyüledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 16 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 146. bölümünde Kemal doğulu, Burcu Yakasız'ın kuliste saçını yaptırırken canının yandığını söyleyerek kuaförlere bağırmasını duyduğunu söyledi ve Burcu'yu bu ..

  • ANKA tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Yakasız Sesiyle Yine Büyüledi! 14:45

Burcu Yakasız Sesiyle Yine Büyüledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 16 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 146. bölümünde Kemal doğulu, Burcu Yakasız'ın kuliste saçını yaptırırken canının yandığını söyleyerek kuaförlere bağırmasını duyduğunu söyledi ve Burcu'yu bu ..

  • ANKA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüseyin Ay - Aldırma Gönül 06:09

Hüseyin Ay - Aldırma Gönül

Hüseyin Ay - Aldırma Gönül Şarkı Sözleri Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gönül aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gönül aldır..

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler  Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler Edis ile Feris

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Residente - Desencuentro 04:46

Residente - Desencuentro

Şarkı Sözleri Residente] Todas mis mañanas amanecen arropadas con tu atardecer Tu te duermes en mi hoy, yo despierto en tu ayer Cuando tengo que bajar te dan ganas de subir Yo quiero llegar cuando tu te quieres ir Todos..

Ufo361 - Scheiß auf eure Party (Türkçe Altyazılı) 03:40

Ufo361 - Scheiß auf eure Party (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Dünya benim Bu olduğu gibi: Dünya benim Kasetini ver, kasedini veriyorum, kasetini ver ama onu dinlemiyorum [Hook] Partinize sıçıyorum Evet partinize sıçıyorum Hala aynı kişiyim Evet hala eskisi gibiyim Pa..

Morgan Page feat. Rayla - Other Girl 03:20

Morgan Page feat. Rayla - Other Girl

Şarkı Sözleri [Verse 1] So I know there's a girl I caught her pretty pictures on your phone Ain't she the blonde with the curls? I knew I couldn't trust you all along [Pre-Chorus 1] You said it was nothing like it was M..

Cansever Ft. Haktan Yenildik 04:40

Cansever Ft. Haktan Yenildik

Cansever - Haktan Şarkı Sözleri Bilen var mı bu aşkın adını Ilk defa tattım tadını Iyi ise neden ağlıyorum Kötü hisse neden seviyorum Tepeden tırnağa başımla canımla Damarımdaki kanımla Kalbim paramparça Simdi 10..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Linkin Park - Invisible 03:34

Linkin Park - Invisible

Linkin Paek'ın One More Light İsimli albümünden bir şarkı daha yayınlandı. Invisible adlı şarkıyı keyifle dinliyoruz. Albüm 19 Mayıs 2017 tarihinde tüm dijital platformlarda satışa sunulacak. Keyifli Dinlemeler..

Ferman Toprak'ın Van Damme'a Halay Çektirmesi 01:24

Ferman Toprak'ın Van Damme'a Halay Çektirmesi

İstanbul'a geldiği dönemde Ferman Toprak'ın sahne aldığı mekana gelen Jean Cloude Van Damme, Ferman Toprak'ın söylediği şarkı ile halay çekmiş....

  • JET TV tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emmy Palmer ft. Meghan Trainor Fall Back (Demo) 03:20

Emmy Palmer ft. Meghan Trainor Fall Back (Demo)

Şarkı Sözleri Meghan Trainor and Emmy Palmer You're looking silly with them shades on while the sky gets its rain on and I'm like woah that sh*t don't phase me Can't stand whatchu wearing you think every bodies staring..