#Hayranlıkla Şarkı söyleyen kızı dinleyen serçe

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu 04:02

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu

Senle beraber olsamda sevgilim Ayrılsakta, ölsek de bu yolda Hep yalnızlık yavrum Yalnızlık ömür boyu Yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsamda sevgilim Hiç görmesek birbirimizi, özlesek Ömür boyu bağlansakta Se..

Rafet El Roman - Tükendiğince 03:46

Rafet El Roman - Tükendiğince

Rafet El Roman - Tükendiğince İçimde zehir zıkkım bir keder var Hiç bilmediğim farklı duygular Dünya yıkılmış altındayım sanki Sevdik unuttuk sevinçten eser yok Ağırıma gitti çekip gidişi Çöktü içime ayrılık taş gibi B..

  • Candy tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Anka - Hikaye 03:18

Nil Anka - Hikaye

Hikaye şarkı sözleri ile Ben öyle bir a ah aşk isterim ki Ateşler içinde yanıp tutuşalım Korkuyorsan ateşten uzak durmalısın benden Yaklaştıkça hiç farkı yok inan cehennemden Gel şeytana uyalım bu gece Karışsın bedenl..

Sarp Kaya - Kır Dök 03:54

Sarp Kaya - Kır Dök

Kır Dök şarkı sözleri ile Olurda aşk, mütemadiyen iz Bırakır ya, yansakta devam ederiz. Kapım sana, kapanmadı kapanmaz Uğra bir gün, eskileri yad ederiz Rafa kaldır, bir gün bahaneleri Şenlensin gönlüm, görünce şahanel..

Tuğçe Pala - Tuzak 04:36

Tuğçe Pala - Tuzak

Şarkı Sözleri: Kalmasın söylenmemiş söz sakınma sözlerini Bu sessizlik anlatamaz hele ki gözlerini Zor olan güzeldir demiştin ben de zor olanı seçtim Aşk da benim aşık da ben beni sevmenden geçtim Yasak ol günah ol Düş..

Eda Baba  Esmer Günler 03:57

Eda Baba Esmer Günler

Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma yapma Sen de mi aklıma sığmıyor sen de mi Sen m..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asu Maralman Sandığımı Açamadım 02:45

Asu Maralman Sandığımı Açamadım

Sandığımı açamadım loy loy Çeyizimi saçamadım loy loy Yazık oldu gençliğime loy loy Bir yiğide kaçamadım loy loy Ezme ile süzme ile loy loy Yar bulunmaz gezme ile loy loy Mezarımı kızlar kazsın loy loy Altın saplı kazma..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolu Kadehi Ters Tut  Unut Ama Sev 03:41

Dolu Kadehi Ters Tut Unut Ama Sev

Kimse bizi görmeden, kimse bizi bilmeden Sev beni. Zamanımız geçmeden, sevdiklerimiz göçmeden Tut Beni. Ama Yaşamaya mı değer? diyeceksen eğer Unut beni. Bi' bak gerçekten uzak mıyım? Yoksa yasak mıyım? Anla beni. K..

Şevval Sam  Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında 02:39

Şevval Sam Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında

Of ooooff oooooooof of of Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Kara talihimden yine bu yılda Baharı görmeden yaz geldi geçti ..

Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

Aydilge - Hayat Şaşırtır 03:39

Aydilge - Hayat Şaşırtır

Şarkı Sözleri: Yanlışları seçtim, doğrum nerede? Kaybettim kendimi, dengem nerede? Bazen düşer insan, yardım nerede? Kalkmam için yerden, sebebim nerede? Bitti derken, her şey elden gitti derken, sabrettim ben Tam o an..

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır 04:05

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır

Aramadı Aylardır Şarkı Sözleri İle Buna can denir a canım yaralıyım dokunma Belki de halimi bir gören vardır Bana aşk denir a canım Kaderime dokunma Kim bilir bir yerde bekleyen vardır Sadece sen misin benim ilacım..

Fatih Ürek - Havam Yerinde 03:25

Fatih Ürek - Havam Yerinde

Havam Yerinde şarkı sözleri ile Damgamızı vuralım biz bu geceye Zaten hazırım ben, her şeye... Çakır keyif yürekler sonsuz istekler Boşalsın durmadan kadehler Yasakları yıkalım gel seninle Çıldırsan arzular delice ..

Yurtseven Kardeşler  Elveda 04:00

Yurtseven Kardeşler Elveda

Çok değiştin..sen sevgilim Ayrılığı söyler dilin Yarım kaldı bu aşkımız Sızlıyorum yanar içim Karar verdim ben..herşey bitti Gideceğim buralardan Artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum senİ ama Dönmem..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı 04:20

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı

Kalp kalbe karşı Uyandım birden seninle Gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü? Yalnızlık bende saklı Çıkmaz bi..

Ayşen Birgör  Ah Aşk 05:29

Ayşen Birgör Ah Aşk

Ah aşk kapımı calar bır gün Şaşırısn kalırsın sende anlamazsın Sevdi gönlüm sevdi gönlüm Görmeden bilmeden sevdi gönlüm Yandı gönlüm yandı gönlüm Ah çekip her gece yandı gönlüm Ah aşk ağlatıp guldurür İsyanı tattırırsı..

Ayşen Birgör Ahdım Olsun 05:48

Ayşen Birgör Ahdım Olsun

Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Bakakaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat, kadere inat Seni sil baştan yaşayacağı..

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler 03:53

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler dinle Kumsallar boyunca bak ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş söyleyeyim bak neden Aşkımıza hürmetten Sende yok bu hürmet, aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi bahaneler bulup da Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var 04:19

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var

Yar Ayrı Gayrın Mı Var şarkı sözleri ile Yandım alev alev yerine, Yağmur yağsa da durduramaz. Sanki, kilitlendi yüreğim, Gitmek istese, kurtulamaz. Deli fırtınam, deli gözyaşım, Deli yağmurum, bebeğim, Üşüdün yine, sakı..

Taner Güner - Çıkalım Yarına 02:30

Taner Güner - Çıkalım Yarına

Çıkalım Yarına şarkı sözleri ile Toplanmış odamın yankı sesleri Yine yolcu adamın yalnız hali Beceremedim oyunu bittim ben Yine gide gele sürgün misali Yanına yanaşamadım, iki bakış atamadım Bir öpücük alamadım, yalvar..

Ahsen Almaz - Yak 02:43

Ahsen Almaz - Yak

Yak şarkı sözleri ile Bitmişim, sağım solum içim dışım yalan İçmişim, biraz sarhoşum dönüyor başım aman Gitmişim, alıp başımı çok uzak diyarlara İtmişim, kendi kendimi derin uçurumlara Bir hesabım yok senle, olamaz mısı..

Leşa - Yoluma Çıkmayın 03:05

Leşa - Yoluma Çıkmayın

Yoluma Çıkmayın şarkı sözleri ile Yine geriden başladım Yetişmek için çok uğraştım Herkesi solladım Yalanlarla dolu bu dünya da Doğruyu bulamadım Kapı kapı dolaştım Herkes sırtını döndü Bu taşınmaz bir yüktü Bizi yol..

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver 03:49

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver dinle. Kim bilir ömrümüm kaçıncı telaşı Sevgilim uğruna döktüğüm gözyaşı Şimdi yoksun diye, düştüm bi hallere Kimse yokluğunda bunca özlenmedi Olur ya bilmeden kırdıysam kalbini Bağış..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz 03:33

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz dinle Beni sara sara Bana baka baka gitmeseydin Seni düşünmemek Olanlara üzülmemek çok zor Geçen yıllara ağladım yana yana Sen giderken Seni anlamak ya da seni unutmak Çok zor. Ap..

  • Candy tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Sen ve Ben 03:51

Rafet El Roman - Sen ve Ben

Rafet El Roman - Sen ve Ben dinle Boyun egme üzülme karsimda Bu senin karakterin yaziklar olsun sana Yine dilerim yolunda umutlar Kedersiz bir sevgin mutlu gönlün olsun Damla damla yaslar Birlesir içinde o anilar Elleri..

  • Candy tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Yollar 03:51

Rafet El Roman - Yollar

Rafet El Roman - Yollar dinle Her hüsranla biten hikayenin ardından, Sayfayı çevirince başlanmazmış sil baştan! Sandım ki artık herşey geride kaldı Temiz bir sayfa, yeni bir şans artık hep aydınlık Her hüsranla biten h..

  • Candy tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrah Doğan - Sev 03:54

Emrah Doğan - Sev

Sev şarkı sözleri ile Sana söylemedim bunca zaman Çekindim belki Beni anlaman için Benim gibi canın mı yanmalı O kadar kolay değil Benim için öyle zor ki Seni yaşamak için Senin gibi kalpsiz mi olmalı Sev, seni sevdiğ..

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime 04:49

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime

Vay Halime şarkı sözleri ile Kaderim eğer buysa, Yapacak bir şey yok! Sitem etme hayata! Seni tutan yok bu dünyada! Yok mu çaresi Allah’ım? Yapacak bir şey yok mu? Vay halime vay vay benim! Vay halime!..

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası 03:15

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası

Alaçatı Çeşme (Mu Kıtası) şarkı sözleri ile Kıyafetli Cümleler Bende Çok İstediğini Söyle Farketmez İhanetli Sevgiler Bende Yok İyiler Kazanır Kaybetmez Yeryüzü Sana Fazla Bardağı Taşıran Son Damla Senin Yerin Mu Kıtas..

Emre Akad - Yaz Bana 03:49

Emre Akad - Yaz Bana

Yaz Bana şarkı sözleri ile Çok heyecanlı bakışmalar Nerde kaldı o yazışmalar Şimdi dize dize mesafe yerinde Sonrası büyük muharrebe Hadi aşka dokunsa Hadi korkma bıraksana Bir de yansa Alevler nasıl çıkar yukarıya Şi..