#Hayranlıkla Şarkı söyleyen kızı dinleyen serçe

Sedat Can - Yalana Dolana 05:09

Sedat Can - Yalana Dolana

Yalana Dolana şarkı sözleri ile Zaten benimde senle ilgili şüphelerim vardı Ama ben cesaret edemedim aşk hep ağır bastı Üstüne vazife olmak istemem zaman dardı Yalana dolana, sığınma hiç gerek yok Oyana buyana sallama ..

Gazi - Başka Başka 04:12

Gazi - Başka Başka

Başka Başka şarkı sözleri ile Gidiyorum bu gece Başka başka diyarlara Seviyorum gizlice Sen bilmiyorsun Sokaklar biliyor Teselli ediyorum kendimi Başka başka insanlarla Dalıyorum sessizce Sen görmüyorsun Yıldızlar görü..

Görkem Yenilmez - Doğum Günün 04:22

Görkem Yenilmez - Doğum Günün

Doğum Günün şarkı sözü Kadehlere sığdırdım şu hayatı Her seferinden baştan sayıyor zaman Anılarla yaşamak bazen ağır geliyor ya insana Can yakıyor, can acıyor, olmuyor O günleri unutmak öyle imkansız Hani girmiştin ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evrencan Gündüz - Sen Beni Yine 04:20

Evrencan Gündüz - Sen Beni Yine

Evrencan Gündüz Sen Beni Yine Şarkı Sözü İlk başta çok tatlıydı beşinci aya kadar Sonra gerçek yüzünü gördüm Melek sandığım şeytanın maskesi düşünce Şaşkına dödüm Lan? N’oldu bunaaaa Yapma kardeş, yapma Sen beni y..

Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Fulya Ünal - Küt 03:20

Fulya Ünal - Küt

Küt şarkı sözleri ile; Hadi gel de sevme şimdi Gel de görme şimdi Gel de özleme şimdi sevme sırası bende Başıma bela mısın Kalbe zarar mısın Be insaf sızım söyle bana yarar mısın Öldüm öldüm küt öldüm Ben kalbimi san..

Erdinç Karadeniz - Burası Adıyaman 03:49

Erdinç Karadeniz - Burası Adıyaman

Burası Adıyaman şarkı sözleri ile Düz dara yar düz dara Yar zülüfün düz dara Doksan dokuz yaram var Sen açtırdın yüz yara Oy aman aman aman Burası Adıyaman Alem düşman kesildi Seni sevdiğim zaman Düzdedir yar düzdedir..

Şenay Lambaoğlu - Aman Avcı 03:08

Şenay Lambaoğlu - Aman Avcı

Aman Avcı şarkı sözleri ile Aman avcı vurma beni Ben bu dağların ay balam maralıyam Maralıyam hem yaralı Avcı vurmuş ay balam yaralıyam Bir taş attım çaya düştü Çaydan bir çift ay balam suna uçtu Benim gönlüm sana..

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım 04:01

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım

Yorulmadım şarkı sözleri ile Kalp yalnız bedeni yaşatmazmış Her acıyı yalnız kendine saklarmış Sessizce yaşıyorum sanarken En derin çarkına saplarmış Suskun yerli yersiz laf anlamaz gönlüm Kırıldı sabır taşı seni sinem..

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Şentürk - Allah Biliyor 05:12

Metin Şentürk - Allah Biliyor

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem 06:26

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem

Bana bir şeyler mi söyle diyorsun Sana sevgilimden başka söz demem Seninle yalnız biz dostuz diyorsan Senin dostluğunu kabul edemem Sulanan çiçekler kurur mu söyle Selin önünde set durur mu söyle Sevenler hiç kard..

Kiiara Ft. Felix Snow - Whippin 02:48

Kiiara Ft. Felix Snow - Whippin

Kiiara - Ft. Felix Snow - Whippin Şarkı Sözleri [Intro] Whippin', whippin' Whippin', whippin', whippin' Whippin' [Verse 1] Don't hit me past one 'cause I might come Poppin' on your voicemail goin' dumb If it's past two,..

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Sinem Güngör - Seni Gördüm 03:33

Sinem Güngör - Seni Gördüm

Şarkı Sözleri Ne sıcak ne de soğuktu Kalabalık ama biraz da boştu Beklentilerim çok yoğundu Ben arsız olmuş olabilirim Biraz arsız olmuş olabilirim Seni gördüm Saniyeler bile bölündü Ellerin doluydu Başka birinin eliyl..

Aleyna Tilki - Belalım (Canlı Performans) 00:51

Aleyna Tilki - Belalım (Canlı Performans)

Şarkı Sözleri: Yoluna çıkmaya cesaretim yok Her halin yolumdan döndürür beni Söyle bir bakmaya cesaretim yok Rüzgarın alevsiz..söndürür beni [Nakarat] Nasıl etsem bir yolunu bulamıyorum Seni bir başkasından soram..

Gökçe Kırgız - Padişah 03:18

Gökçe Kırgız - Padişah

Padişah şarkı sözleri ile Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç d..

Özgür Arıkan - Adı Gizli 05:09

Özgür Arıkan - Adı Gizli

Adı Gizli şarkı sözleri ile Kalbimi çalanım yar Başımı belaya salar Bu gidişin sonu belli Deli olurum yar Adı gizli, biraz deli Bir gülüşü öldürür beni Onsuz olmaz yaşayamam Canda canım adı gizli Gözleri karalım ya..

Serkan Kaya - Karagözlüm 04:29

Serkan Kaya - Karagözlüm

KARA GÖZLÜM ŞARKI SÖZLERİ: Her akşam oluşunda şimdi gelir diyorum Öyle çok sevdim ki bir dakika duramıyorum Canım mısın nesin sen kanatsız meleğim mi Çölde susuz kalana denizi verelim mi? Kara gözlüm yürek tabanca Bir..

Çağla - Bi Yere de Yaz 03:15

Çağla - Bi Yere de Yaz

Bi Yere de Yaz şarkı sözleri ile Yasını tuttum aşkın üzüldüğüm yeter Varlığın yemin ederim yokluğündan beter Kaç kere şans dilenip kapılara bile dayandın Yeni düştü jeton heralde Bittik biz günaydın Bi yere de yaz ço..

Kid Ink Ft. Ty Dolla Sign - F With U 03:01

Kid Ink Ft. Ty Dolla Sign - F With U

Kid ink - Feat. Ty Dolla $ign - F With U Şarkı Sözleri Kid Ink] Let's go, woo I've been tryna get over you Hitmaker Baby, uh huh Dolla $ign, yeah, yeah Baby, you already know what I'm tryna do Oh yeah Mustard on the beat..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PSY - New Face 03:21

PSY - New Face

Şarkı Sözleri (Lyrics) eodil chyeodaboneun geonyago soljighi neo geulae neo saengpan cheoeum mannan neo wae neol chyeodaboneun geonyago gung-geumhaeseo seolleseo nachseol-eoseo uh dugeun dugeun dugeun wo chimchaghage se..

Eski Moda - Ay Gidiyor Batmaya 03:00

Eski Moda - Ay Gidiyor Batmaya

Ay Gidiyor Batmaya şarkı sözleri ile Ay gidiyor batmaya selam söyle fatma’ya Kayrolayı onarsın geleceğim yatmaya Evimiz direk ister Gemimiz kürek ister Uzaklardan yar sevmek Demirden yürek ister Ay gidiyor batmaya se..

Seda Tosun - Buzdağı 03:39

Seda Tosun - Buzdağı

Buzdağı şarkı sözleri ile Seninle aramız sanki buzdağı, Gördüğün kısım sade gözdağı, Daha neler var içime attığım, Çıkmaz sandığım Sendeki tahmin bende önsezi Sevdiğin gömlek şimdi toz bezi Daha neler var evden attığım ..

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu (Canlı Performans) 04:26

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu (Canlı Performans)

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu Şarkı Sözleri Yıllar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu? Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu? Bir hasretlik yüzün vardı Içimde bir hüzün vardı. Söyleyecek sözüm vardı. ..

Krewella - Be There 03:38

Krewella - Be There

Şarkı Sözleri (Lyrics) Be There I'mma, I'mma be there I'mma, I'mma be there In the dead of the night When your body's sleepless It's raining feelings now Just wanna get it right Searching for meaning In this cold an..

Lil Uzi Vert You Was Right 01:00

Lil Uzi Vert You Was Right

Şarkı Sözleri (Lyrics) [Intro] Hit it from the back, watch a nigga bless you (If Young Metro don't trust you I'm gon' shoot you) Cryin' in my arms like a nigga wrecked you (Metro Boomin' want some more, nigga) [Hook] Y..

Rumeli Serkan - Şıkıdım Şıkıdım 03:54

Rumeli Serkan - Şıkıdım Şıkıdım

Şıkıdım Şıkıdım şarkı sözleri ile Kaldir kollari oh oh sikidim sikidim Oynat gobegini oh oh sikidim sikidim Keyfine bak tatlim sefani sur ballim Dert etme herseyi ey nazli sevdalim Kaldir kollari... (nakarat) Dagit..

Harun Kolçak - Beni Affet 06:32

Harun Kolçak - Beni Affet

Harun Kolçak - Beni Affet Şarkı Sözleri Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Be..

Burak Aziz - İçim Rahat 04:02

Burak Aziz - İçim Rahat

Burak Aziz - İçim Rahat Şarkı Sözleri Gidişinden belli ki dönmeyeceksin İki yüzlülük etmişsin sadece Ateşinle kor olup sönmeyecektin Yazık ellerin olmuşsun öylece Şimdi çatlarım hasetimden Bana yoldan geçen biriymişim g..