#Hayranlıkla Şarkı söyleyen kızı dinleyen serçe

Kemal Karakuş - Bu Aralar 03:35

Kemal Karakuş - Bu Aralar

Bu Aralar şarkı sözleri ile Birden çıktın karşıma nefes alamadım Bedenim dondu adım atamadım öyle kalakaldım Bu nasıl güzellik Allahım aman değmesin nazar Aklımda sen varsın bu aralar Başıma ne geldi anlamadım Gözle..

Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

İzel - Saçmalık 03:37

İzel - Saçmalık

Saçmalık şarkı sözleri ile Unuttum beklemiyorum artık Sende kalsın aşkın bitsin içimdeki acılık Birlikte olmamız büyük bir saçmalık Güneşe mi aldanıp birbirimizi yaktık Okunmayan yazılmayan Sevdaya düşmüşüz anlamadan ..

Güney Marlen -  Et Bu Dünyayı 03:16

Güney Marlen - Et Bu Dünyayı

… Et Bu Dünyayı (Boş Lunapark) şarkı sözleri ile Bi’ balık gibi unutursan O güzel günleri Bi’ fil gibi hatırlarsın Tüm zor geceleri İşte aşk böyle sarsar Çift kişilik bir mezar Toprağı ağırken Şıktır mermerleri S*ktir..

Berzan Doğan - Pişmanım 03:37

Berzan Doğan - Pişmanım

Pişmanım şarkı sözleri ile Pişmanım İnsan sevdiğinden pişman olurmu Ben sevdim sevdiğimden pişmanım Her günüm ızdırap ile geçiyor Onu gördüğüm o günden pişmanım Yaralı gönlüme sözüm geçmedi Çok sevdim ama kıymet bilm..

Ahmet Rufai Özyavuz - Harran Güzeli 03:45

Ahmet Rufai Özyavuz - Harran Güzeli

Harran Güzeli şarkı sözleri ile Bir kiz gördüm abali yar yar yar yumma ya leyli Esmer burnu hizmali yar yar yar yumma ya leyli Sordum aslin nereli yar yar yar yumma ya leyli Dedi aslim harranli yar yar yar yumma ya ley..

Mübin Dünen - Ha Gulazer 03:37

Mübin Dünen - Ha Gulazer

Ha Gulazer şarkı sözleri ile Ha gulazer can gulazer Ha zeriyê zeriyê Ha gulazer can gulazer Ne qazim ne quling im Ha gulazer can gulazer Ne şêr im ne piling im Ha gulazer can gulazer Ha zeriyê zeriyê Ha gulazer can gu..

DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Aşk Burada - ORKN 03:33

Aşk Burada - ORKN

Şarkı Sözü: Yaklaş, Bu kadar zaman neredeydin ? Bu kadar yalan... Kayboldun galiba karışık kafan, Her yerde birileri bizi kandıran. Gerek yok bence daha fazla zorlama, Hayat bu işte daha fazla arama, Lazımsa bu aralar ..

Ferhat Karalı - Son Sözüm 04:32

Ferhat Karalı - Son Sözüm

Son Sözüm şarkı sözleri ile Son saatlerim belki de şu an ölüyorum nerdesin Tamam çok kızgınsın anladım benim durumum çok vahim Gel uzatma bak konu çok ciddi Olay nereden nerelere geldi Tamam sen kazandın sen büyüksün S..

Fatih Ünal - Bir Of 04:15

Fatih Ünal - Bir Of

Bir Of şarkı sözleri ile Birazdan batar güneş hüzün çıkar sonra Bugünde her gün gibi özledim Bana hiç kapanmayacak bir yara bıraktın Tuz basıp üstüne bekledim Ben sevmedim, sadece çok sevdim Bir of çekip içimden şehre ..

Betül Dalman - Saklı Kalan 03:52

Betül Dalman - Saklı Kalan

Saklı Kalan şarkı sözleri ile Dağıldı kalbim yokluğunda Gönlüm artık paydosta Yoruldum artık anlamaktan Tükendim artık anlatmaktan Ben de sevdim ama kalmadım Ne kendime varım ne sana kaldım Saklı kalan duygularımı uya..

Ramo Benim - Çok Sevdim 02:58

Ramo Benim - Çok Sevdim

Çok Sevdim şarkı sözleri ile Yine yangınlarda kalbim Sevdalar da derdim Sensin zalim gördün mü Dibe vurgunlarda gönlüm Yorgun darda her gün Kayboldum ya gördün mü Sebebisin yanıyor yüreğim Çözümü yok kanasın bedeni..

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen 02:46

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen

Aynen şarkı sözleri ile Gidenler sanmasın ki Kalanlar hergün ağlıyor Sen müziği kıstın diye Şarkılar yarım kalmıyor Aynen senin gibi yaptı hepsi Aynen koşa koşa gitti hepsi Aynen tükürdüm arkasından Ne su döktüm ne gö..

Erkan Aksoy - Babam 03:31

Erkan Aksoy - Babam

Babam şarkı sözleri ile Nereye baksam kokun geliyor Yıllar geçse de acım dinmiyor Birgün çıkıp gelsen gittiğin yerden Bağışlasan beni evladım desen Sonra ben gelsem Yokluğunda hiç geçmedi zaman Mevsim sonbahar hep ba..

Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Barış Sevgen - Hissettin mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin hiçbir anlamı yok mu hani sana verdiğim kalbimin aylar ve seneler oldu hala sen bana dönmedin ben seni kalbime gömmedim sen oldu Güll..

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin 03:30

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin

Korktum Deseydin şarkı sözleri ile Korktum deseydin anlardım Alay etmen komik değildi Sevebilseydin ayrılık da güzeldi; özleşirdik... Bu kadar yakınımdan dönmen soğuttu içimi Başlayamadık! Gereken değeri verseydin kırı..

Melih Kök - Pes Etmek Kolay 04:04

Melih Kök - Pes Etmek Kolay

Pes Etmek Kolay şarkı sözleri ile Dene bir kez daha dene Duracak mı hayat havlunu atınca Hançeri kalbine hüzünleri kaderine yazmadı mı Yitip giden onca sene Savrulup ömürden sayılmadı mı Son durak kursak hayallere Zeh..

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken 03:32

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken

Seni Beklerken şarkı sözleri ile Biliyorum geçecek bu ağrılı sancılı günler Bu kapkara umutsuz düşler bitecek Beklerim sabırla avuturum senle kendimi Belki seversin benim seni sevdiğim gibi Ah körmüşüm görmedim ya..

Mehmet Sümer - Loş Hoş 03:53

Mehmet Sümer - Loş Hoş

Loş Hoş şarkı sözleri ile Dünya durmaz döner durur Ama bunlar yerinde durur Atı alan Üsküdar geçer Döner gelir dört nala gider Bu gecenin ışıkları Bizi bomboş sandıkları Bu boyların kafaları Boş, boş, boş Bu gecenin ..

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen 04:36

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen

Diyarbekiri Görmeyesen şarkı sözleri ile Öyle bir acı ki anlatılmaz Biliyorum yüreğimiz buna hiç mi hiç dayanmaz Hani gidiyorsun ya hani beni istemedin ya Güneş Diyarbekir'e Artık hiç doğmayacak Küçede gördüm se..

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De 03:41

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De

Yok De şarkı sözleri ile Olmuyorsa kime yarar Ömrünün seyrine zarar Bu bendeki aşk olmasa Güzelliğin neye yarar Ah gönül bendeki gönül Harcıyor bire bin ömür Bu bendeki gözler kömür Mührü kapanmış senle Bu bendeki göz..

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Melike Sidar - Yağmur 04:20

Melike Sidar - Yağmur

Usage Policy: Yağmur şarkı sözleri ile Gözlerimden akan yaşlara bak. Yağmurum sel olmuş. Her kapıyı çalar gönlüm; Yine seni arar. Sensiz kaldım uçurumlarda. Bense gereksiz umutlarda, Yolunda gelmeni gözlerim. Özledim..

Emre Erdemli - Kara Bulut 04:08

Emre Erdemli - Kara Bulut

Emre Erdemli - Kara Bulut Şarkı Sözü: Düşünüyorum enine boyuna Ayrılıyoruz bugün galiba Geceler de uykusuz yaşıyorum Uzun yıllar sensizim galiba Kalbim kırıldı, durmaz buralarda Zaten razı değil, ayrılık çığlığına..

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm 02:12

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm

GÜNLERDEN ÖLÜM Şarkı Sözleri Dayanır mı bu yürek? Dayanır mı bu yürek? Senin gibi birisine Dayanır mı bu yürek Dayanır mı bu yürek Ölüyor hasretinle Bugün bana bir çiçek Bilmem ne zaman açar Bana seni hatırlatır Her ya..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Furkan Kızılay - Kırmızı 03:12

Furkan Kızılay - Kırmızı

Kırmızı şarkı sözleri ile Tuzak, tuzak soru bu Tuhaf, tuhaf olurdu Gördüğümde seni kocaman sarılmak istiyorum Uzak, uzak bir tutku Yasak, yasak bir duygu Böyle sonsuza kadar yanında olmak istiyorum Birlikte voltranı ..