#Hayranlıkla Şarkı söyleyen kızı dinleyen serçe

Coşkun Sabah  Hatıram Olsun 06:31

Coşkun Sabah Hatıram Olsun

İnan şiir gözlüm İnan gönül sözlüm Sensiz bir dünyada yaşamam yaşamam yaşayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bil ki yüreğimde sıcacık sıcacık bir sevgin var Sende hatıralar var Sende mutluluklar var Sana sit..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Sezen Aksu - Ah İstanbul Kibariye Karaoke 05:11

Sezen Aksu - Ah İstanbul Kibariye Karaoke

sezen aksu 90 lı yıllar, sezen aksu 90lar hareketli, sezen aksu 99, sezen aksu 90s, sezen aksu 90lar, sezen aksu 97, sezen aksu 94, sezen aksu 96, sezen aksu 91, sezen aksu 90, sezen aksu 84, sezen aksu 8 yaşında, sezen ..

  • Osama ayad tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sefo - Tutsak (Sözleri_Lyrics) - Tüm Şarkilar - One Little Lyrics 11:41

Sefo - Tutsak (Sözleri_Lyrics) - Tüm Şarkilar - One Little Lyrics

Şarkı Al Sevgilim Sanatçı Semicenk, Funda Arar Albüm Al Sevgilim YouTube'a lisanslayanlar Netd Müzik Video Dijital Platform Ve Ticaret A.Ş (EVA RECORDS adına) ve 2 Müzik Hakları Topluluğu Şarkı Leylim Yar Sanatçı Canbay ..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman 00:41

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman

Yıldız ile Maya’yı aynı yemekte bir araya getiren Faryalı’nın planı işe yaramamıştır. Bunu çok fazla bulan Maya masayı terk eder. Yıldız da eski günlerini aramaktadır. Faryalı, Yıldız’a karşı duygularını dile getirmekten..

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi 03:57

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi

Atatürk Havalimanı’nda çalışan Necef Daşdan, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yaptı. Sevdiği kızı etkilemek için özel pankart hazırlatan ve başından güller döktüren Necef Daşdan’ın bu çabaları boşa gitmedi. Kı..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:55

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:49

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses 03:32

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses

Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı Maziye gömülsede içimizdeki sızı Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar Yinede seveceğim seni ölene kadar Maz..

Bülent Ersoy'un Öğrencisine Olan Aşkı 01:19

Bülent Ersoy'un Öğrencisine Olan Aşkı

Ölmeyen Şarkı. Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelir. Filmin Adı: Ölmeyen Şarkı Yönetmen: Orhan Akso..

Bülent Ersoy Kara Sevda 00:37

Bülent Ersoy Kara Sevda

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar 1:14:14

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar

Feyruz (Fairuz, Fairouz, Fayrouz, Arapça: فيروز), asıl adıyla Nouhad Haddad, Lübnanlı şarkıcı. Mardinli Wadi Haddad ile Lübnanlı Süryani-Maruni Liza Alboustani'nin ilk kızı olarak 21 Kasım 1935'te Jabal Alarz'da doğdu. A..

Bülent Ersoy'a Sert Tepki 00:46

Bülent Ersoy'a Sert Tepki

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

İyi Bir De Öpüşseydiniz Bari 00:52

İyi Bir De Öpüşseydiniz Bari

Yüksel (Yüksel Uzel) evli ve Ayşe adında bir kız çocuğu olan, eski ve ünlü bir ses sanatçısıdır. Kocası Cemil Bey (Muzaffer Tema) ise, zengin bir işadamıdır. Fakat evini, ihmal etmektedir. Yüksel yalnız bırakılmanın üzün..

Kızının Jimnastik Hareketlerini Taklit Etmeye Çalışan Eğlenceli Baba (Çocuk Gibi Olmak ) çok Eğlenceli 01:48

Kızının Jimnastik Hareketlerini Taklit Etmeye Çalışan Eğlenceli Baba (

41 yaşındaki Ash 9 yaşındaki kızı Alex’in hareketlerini taklit etmeye çalışıyor. Biraz motivasyon biraz da eğlence amaçlı jimnastik hareketlerini yapmaya çalışan Ash ne yazık ki kızı kadar başarılı olamıyor. Ancak baba k..

  • Cowboy tarafından
  • 2.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayının Davetsiz Misafirleri 00:59

Canlı Yayının Davetsiz Misafirleri

Robert Kelly, Güney Kore Devlet Başkanı'nın görevden azledilmesini yorumlamak üzere bir İngiliz televizyonunun yayınına konuk oldu. Yayın, Kelly'in evinden gerçekleştirildi. İngiliz uzman ciddi bir şekilde Güney Kore'dek..

Aşktan Korkuyorum  Filiz Akın Ediz Hun 00:41

Aşktan Korkuyorum Filiz Akın Ediz Hun

Bar Kızı başrollerini Ediz Hun ve Filiz Akın'ın paylaştığı 1966 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Bar Kızı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Ediz Hun, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu..

Düm Tek Tek Düm Tek Kartal Tibet 01:08

Düm Tek Tek Düm Tek Kartal Tibet

Udi Selim ile Paşa kızı arasındaki aşkı anlatan siyah beyaz Türk filmi. Filmin Adı: Paşa Kızı..

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'dan Açıklama Geldi!! 02:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'da

Erdoğan'ın ünlülere verdiği iftar yemeğinde Hülya Avşar'ın kıyafeti çok eleştirilmişti. Avşar kızı, bu eleştirilere Bazıları Erdoğan'dan daha muhafazakar diyerek cevap verdi.i Dekoltesi Eleştirilen Avşar'dan Cevap Geld..

  • ANKA tarafından
  • 1.406 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynı Anda Anne Oldular 04:48

Aynı Anda Anne Oldular

Konya’da, aynı hafta hamile kalan Suriyeli 42 yaşındaki anne ile 21 yaşındaki kızı aynı anda doğum yaparak çocuk sahibi oldu. Doğum yapan anne ve kızı çocuklarının adını Recep ve Tayyip koydu...

Kızın Saçlarını Ateşe Verdiler 01:12

Kızın Saçlarını Ateşe Verdiler

Hem Kızı Dövdüler Hemde Saçını Ateşe Verdiler Ve Kimsede Müdahele Etmedi..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balçiçek İlter’le Olay Yeri-Canlı yayında DNA Testi Yaptılar! 04:02

Balçiçek İlter’le Olay Yeri-Canlı yayında DNA Testi Yaptılar!

Balçiçek İlter’le Olay Yeri programının deneyimli ekibi tam 7 yıldır kayıp olan Melike’yi arıyor. Melike 18 Ocak 2011’de kaybolmuştu. Melike’nin annesi Fatma Hanım, Muharrem A. adlı kişinin önce büyük kızını istediğini, ..

  • ANKA tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelinin Kız Kardeşinden Baş Döndüren Dans 01:00

Gelinin Kız Kardeşinden Baş Döndüren Dans

Bu kızı izleyenin başı dönüyor..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce