#Hayranlıkla Şarkı söyleyen kızı dinleyen serçe

Kaçır Beni Sevgilim 01:42

Kaçır Beni Sevgilim

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Tuzağa Düşürdüler Bizi 00:58

Tuzağa Düşürdüler Bizi

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Tecavüzün İntikamı 01:34

Tecavüzün İntikamı

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Azra Kohen Haluk Levent’i̇ Hangi̇ Ki̇tabında Hangi̇ İsi̇mle Yazdı 04:02

Azra Kohen Haluk Levent’i̇ Hangi̇ Ki̇tabında Hangi̇ İsi̇mle Yazdı

Yaptığı yardımlardan sonra Haluk Levent'i daha çok sevdiğini söyleyen Magazin Noteri'nin 63. Bölüm konuğu başarılı yazar Azra Kohen, gelecek kitabında Haluk Levent'i bir karakter olarak bahsedeceğini açıkladı.....

  • BETA tarafından
  • 206 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hülya Avşar Kıvanç Tatlıtuğ'u Övdü Can Yaman Ve Burak Özçivit'i Eleştirdi 17:56

Hülya Avşar Kıvanç Tatlıtuğ'u Övdü Can Yaman Ve Burak Özçivit'i Eleşti

Usta oyuncu Hülya Avşar, yeni nesil oyuncuları değerlendirdi. Kendi jenerasyonunun hala daha ağırlıkta olduğunu söyleyen Avşar kızının estetik iddialarına değinerek, estetiğe karşı değilim ama yaratılanı korumaktan yana..

  • BETA tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı 00:49

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı Yayınlandı. Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Burcu Esmersoy Zerrin Özer'e Benzetiliyorum 04:12

Burcu Esmersoy Zerrin Özer'e Benzetiliyorum

Bir giyim markasının lansmanına katılan Burcu Esmersoy yeni sarı saç stiline nasıl karar verdiğini anlattı.Bu stiliyle Zerrin Özer'e benzetildiğini söyleyen Esmersoy: Gurur duyarım dedi...

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maske Takmanın Zararlarını Açıklayan Youtuber 00:53

Maske Takmanın Zararlarını Açıklayan Youtuber

Maske takmanın dudakta uçuk çıkma olasılığına da neden olduğunu söyleyen kadın, maskeyi sadece virüsü taşıyanların takması gerektiğini savunmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Narkotik Operasyonu 02:24

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Narkotik Operasyonu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cumhuriyet tarihinin en büyük narkotik operasyonuyla ilgili ayrıntıları paylaştı. 'Bataklık Operasyonu'nun 9 ülke ile işbirliğiyle düzenlendiğini söyleyen Soylu, Şu ana kadar 70 milyon li..

Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı 01:42

Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçti. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hayata geçirilen kısa çalışma ödeneği sisteminin 1 ay daha uzatıldığı..

Kurban Bayramı'nda Kısıtlama Olacak  Mı- Bakan Koca Açıkladı. 15:39

Kurban Bayramı'nda Kısıtlama Olacak Mı- Bakan Koca Açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu Kurban Bayramı'nda ülke genelinde sokağa çıkma yasağı düşünmediklerini söyleyen Bakan Koca, İl bazında kısıtlamalar olabilir dedi...

Kill Bill Vol.1  - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 1 09:30

Kill Bill Vol.1 - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 1

Kill Bill - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması1 Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bir tuza..

  • ANKA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2 07:23

Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2

Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2 Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kill Bill Vol1 - İhanetin Adı  - Vertina  09:23

Kill Bill Vol1 - İhanetin Adı - Vertina

Kill Bill Vol1 - İhanetin Adı - Vertina Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bir tuz..

  • ANKA tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Ayasofya Kararından Rahatsız Oldular 02:53

Ayasofya Kararından Rahatsız Oldular

İstanbul’un fethinin sembolü olan Ayasofya Camii ibadete açıldı. Ancak bu tarihi karar dünyada bazı ülkelerin hoşuna gitmedi. Ayasofya'nın ibadete açılmasından rahatsız olan da vardı, kararın provokasyona yol açabileceği..

Salgında Kritik İki Ay! 01:26

Salgında Kritik İki Ay!

Temmuz ayında koronavirüs vaka sayısının 100’ün altına inmesi hedeflenirken, Haziran ayında başlayan normalleşme süreci ile birlikte beklenen tablo gerçekleşmedi. ‘Virüs bitti, her şey normale döndü’ yanılgısına düşüldüğ..

Oxford'un Aşısının Fiyatları Açıklandı! 01:18

Oxford'un Aşısının Fiyatları Açıklandı!

Oxford'un Aşısının Fiyatları Açıklandı! Aşı fiyatının her bir doz için 3 ila 4 dolar arasında olacağını söyleyen Fernandez, aşı geliştiricilerin Meksika merkezli Carlos Slim Vakfıyla yaptığı bu anlaşma sayesinde Latin A..

İşte bizim bayrak sevgimiz 04:20

İşte bizim bayrak sevgimiz

Bursa'da sokakta yürürken internet kafenin önünde asılı Türk bayrağını 3 kere öperek alnına koyan yaşlı kadının o görüntüleri, İşte bizim bayrak sevgimiz dedirtti. O görüntüleri izlediğinde duygulandığını söyleyen işle..

Bahçelievler’de gasp edilip 7 metre yükseklikten atılan adam dehşet anlarını anlattı 03:49

Bahçelievler’de gasp edilip 7 metre yükseklikten atılan adam dehşet an

İstanbul Bahçelievler'de 4 kişinin önce darp edip sonra yaklaşık 7 metre yükseklikten aşağıya attığı Suriyeli Muhammed Selmo, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Kolunda platin olduğunu söyleyen Selmo, “Bir kişi yüzüme vur..

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti 01:17

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Togo’da muhalefetin anayasa değişikliğine gitmek isteyen hükümeti protesto etmek amacıyla düzenlediği protesto gösterisinde iki kişi hayatını kaybetti. Muhalefet Partisinin Genel Sekreteri Kafui Adjamagbo Johnson, başke..

Mesut Döndü  Arsenal Coştu 01:52

Mesut Döndü Arsenal Coştu

Premier Lig'de bu sezon deplasmanlarda henüz galibiyet alamayan Arsenal, Everton'ı 5-2 yenerek bu şanssızlığını kırdı. Maça bu sezonun en çok eleştirilen ismi Mesut Özil damga vurdu. Goodison Park'taki mücadelede ilk ..

Diriliş Ertuğrul 93. Bölüm İzle 2:06:29

Diriliş Ertuğrul 93. Bölüm İzle

92. Bölümde herkes tarafından öldü olarak bilinen Ertuğrul, aslında köle tüccarı Simko’nun adamı Anteus tarafından kurtarılmıştır. Köle tüccarı Simko’nun amacı Ertuğrul’u Ares’e karşı tehdit olarak elinde tutup ondan kaz..

  • PengoTV tarafından
  • 11.524 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuba Ünsal Eşi̇ni̇n Başka Kadınla Yakalanmasına Nasıl Tepki̇ Verdi̇ 08:26

Tuba Ünsal Eşi̇ni̇n Başka Kadınla Yakalanmasına Nasıl Tepki̇ Verdi̇

Kürk Mantolu Madonna oyununun hem yapımcılığını hem de başrolünü üstlenen Tuba Ünsal, önceki gün Zorlu’da oyun çıkışı oyunla ilgili konuştu. Ünsal, oyun için çok uzun zamandır uğraştığını ve sahnede aldığı alkışların il..

  • BETA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolu Mağduru Araç Sahiplerine Kasko Uyarısı 05:20

Dolu Mağduru Araç Sahiplerine Kasko Uyarısı

Doludan hasar gören araçların kasko dahilinde onarımlarının yapılabileceğini söyleyen sigorta şirketi üst yöneticisi Çiftçi, “Hasarın oluştuğu günden itibaren 5 iş günü içerisinde sigorta şirketlerine başvuruda bulunulma..

Afyonkarahisarlı hünnap yetiştiricisi- 'Portakaldan 20 kat daha fazla C vitamini var' 03:46

Afyonkarahisarlı hünnap yetiştiricisi- 'Portakaldan 20 kat daha fazla

Afyonkarahisar'da emekli öğretmen ve çiftçi Necati Gündüz (62), 42 dönüm bahçesinde 1300 ağaçlık hünnap bahçesi oluşturdu. Hünnabın insan vücuduna faydalı bir meyve olduğunu söyleyen Gündüz, Özellikle bağışıklık sistemi..

Ümraniye’de hareketli dakikalar 02:12

Ümraniye’de hareketli dakikalar

Ümraniye’de şehirlerarası otobüste şüpheli bir şahıs ihbarı polisi harekete geçirdi. Canlı bomba olduğunu söyleyen ve paniğe neden olan şahıs gözaltına alındı...

Yapılan Şakaya Çok Bozulan Genç 00:12

Yapılan Şakaya Çok Bozulan Genç

Kaldırımda yürürken korkunç şakaya maruz kalan genç , kendisine şaka olduğunu söyleyen şakacılara çok kızmış...

  • PengoTV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 4 yıl önce
90 bin lira verdi ama evi alamadı! 02:18

90 bin lira verdi ama evi alamadı!

İSTANBUL ESENYURT'TA İNŞAATLARDA ÇALIŞAN BİR KİŞİ EV ALMAK İSTEDİ... ANCAK İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI. KENDİSİNE BAŞKASININ EVİNİN GÖSTERİLDİĞİNİ SÖYLEYEN MAĞDUR, EMLAKÇIYA 90 BİN LİRA VERDİ. ŞİMDİ ORTADA NE EV VAR, NE ..