#Hayrettin karaman

Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Negredo Ve Cenk'e Alternatif Olacaksa 00:39

Negredo Ve Cenk'e Alternatif Olacaksa

Beşiktaş yönetimi, rotasını Almanya Ligi ekiplerinden Hannover'de forma giyen Kenan Karaman'a çevirdi. Yazarımız Erman Özgür, Eğer Negredo ve Cenk'e alternetif bir hamle oyuncusu olursa doğru isim olabilir dedi...

  • OFSAYT tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçik Kız İsteme Merasimine Telefonla Bağlandı 01:00

Mehmetçik Kız İsteme Merasimine Telefonla Bağlandı

Karaman Valisi Fahri Meral, 26 Haziran'da şehit düşen Oğuzhan Küçük'ün asker olan ağabeyi 27 yaşındaki uzman erbaş Mücahit Hamza Küçük'e telefon canlı bağlantısıyla kız istedi. Sohbet sırasında şehit asker Oğuzhan Küçük'..

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor 01:32

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mehmetçik, Şırnak İncebel Dağları'nda 28 gündür zor arazi ve hava şartlarında sürdürdüğü operasyonda, bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan 48 mağarada, 450 muhtelif tipte silah, 258 bin 956 muhtelif mühimmat, 5 ton ..

700 Kiloluk Dev Kaplumbağa Görenleri Hayrete Düşürdü! 00:26

700 Kiloluk Dev Kaplumbağa Görenleri Hayrete Düşürdü!

Karaman Valisi Fahri Meral, 26 Haziran'da şehit düşen Oğuzhan Küçük'ün asker olan ağabeyi 27 yaşındaki uzman erbaş Mücahit Hamza Küçük'e telefon canlı bağlantısıyla kız istedi. Sohbet sırasında şehit asker Oğuzhan Küçük'..

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle 1:30:44

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle

Kimliğiyle ilgili iki ayrı tartışma var. Birincisi, 16 ve 17'nci yüzyılda yaşadı. Yeniçeri ocağından yetişen bir şair. 1578-1590 arasındaki Osmanlı-İran savaşlarına katıldı. Bir tür ordu şairidir. Diğeri ise Balkanlar'da..

  • PengoTV tarafından
  • 12.720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amatör Maçta Arbede 00:34

Amatör Maçta Arbede

Karaman'da oynanan Bölgesel Amatör Lig maçı sonunda polis ile ev sahibi takımın taraftarları arasında kısa süreli arbede yaşandı. Yaşanan arbedede 1'i polis 2 kişi yaralanırken, çok sayıda taraftar da biber gazından etki..

Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor 02:06

Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor

Karaman'da polisin dur ihtarına uymayarak polise ateş açıp kaçan şüphelilerin içinde bulunduğu öne sürülen araç, Emniyet ve Jandarma'nın ortaklaşa operasyonu ile Konya’nın Ereğli ilçesinde terk edilmiş halde bulundu. Pol..

İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi 00:57

İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi

Karaman 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan eden ABD'ye tepki olarak Özgür Kudüs kareografisi yaptılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son FETÖ'cü De Hesap Verene Kadar Bu Katil Sürüsünün Peşini Bırakmayacağız 01:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son FETÖ'cü De Hesap Verene Kadar Bu Katil Sürü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Karaman İl Başkanlığı Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Son FETÖ'cü de hukuk önünde hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız. dedi...

Erdoğan Ve Yıldırım'dan Net Kudüs Mesajları 03:08

Erdoğan Ve Yıldırım'dan Net Kudüs Mesajları

AK Parti Karaman İl Başkanlığının 6. Olağan kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son FETÖ'cü de hesap verene kadar bu katil sürüsü örgütün peşinde olacaklarını söyledi. Başbakan Binali Yıldırım ise Çankırı'daydı. P..

Taksitle Satın Aldığı Tırı Devirince Hüngür Hüngür Ağladı 03:09

Taksitle Satın Aldığı Tırı Devirince Hüngür Hüngür Ağladı

Karaman’da bir sürücü, taksitle satın aldığı tırı devirince hüngür hüngür ağladı...

Garsonu Tokatlayan Polis 01:30

Garsonu Tokatlayan Polis

Karaman'da yaşanan olayda polis memuru kendileri ile ilgilenmediğini iddia ettiği garsonu tokatlamış. Daha sonra da işletme sahibinin başına silah dayamış..

  • JET TV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aileleri, Afrin Şehitleriyle Gurur Duyuyor 01:51

Aileleri, Afrin Şehitleriyle Gurur Duyuyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü operasyonlar sırasında şehit olan Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman ve Piyade Uzman Çavuş Ali Akdoğan'ın İzmir'deki baba evlerinde yas ve g..

Önce Adama Çarptı Ardından Bahçeye Uçtu 00:37

Önce Adama Çarptı Ardından Bahçeye Uçtu

Karaman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç önce kaldırımda bekleyen adama ardından büfe önündeki üniversite öğrencisine çarptı. Feci kaza kameralara saniye saniye yansırken, aracın altında kalan talih..

Dükkanını Ücretsiz Kiralayacağını Duyuran Müteahhit 01:52

Dükkanını Ücretsiz Kiralayacağını Duyuran Müteahhit

Karaman'da bir müteahhit fırın açılmasına izin vermeyen site sakinlerine inat dükkanı belirli işletmelere ücretsiz kiraya vereceğini açıklamış..

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darısı Başımıza 1. Fragmanı 01:00

Darısı Başımıza 1. Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Böyle Savruldu 00:38

Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Böyle Savruldu

Karaman'da yaşlı bir adamın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Dün meydana gelen kazada, yaşlı adamın yardımına ise ilk olarak, çarpan otomobilin sürücüsü ve yanındaki arkada..

Ah Esra öğretmen! 01:16

Ah Esra öğretmen!

29 YAŞINDAKİ ESRA KARAMAN MUĞLA'DAKİ EVİNDE ÖĞRENCİLERİYLE ONLINE DERS YAPARKEN BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ. BİR HASTANEDEN DİĞERİNE SEVK EDİLDİ. VE DOKTORLARIN TÜM ÇABASINA RAĞMEN MAALESEF KURTARILAMADI...

Otomobilin çarptığı 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti 01:06

Otomobilin çarptığı 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Karaman'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 15 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti...

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken açıklamalar 18:32

Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken aç

Canan Barlas ve Cemil Barlas moderatörlüğünde A Haber ekranında yayınlanan 'Canan Barlas ile Gündem' programında konuklar ile gündemdeki sıcak gelişmeler masaya yatırıldı. Konuklar ; Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif K..