#Hayvanlarında bizim gibi elleri kolları olsa

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Müzik Çalınca Kopan Kedi 00:28

Müzik Çalınca Kopan Kedi

Müzik çalınca her insanın elleri kolları bir tarafları oynadığu gibi hayvandada etkisi oluyor haydi seyredelim..

  • Cowboy tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Haydi Bastır 04:42

İsmail YK - Haydi Bastır

Bir kız geçmiş deli gibi oynar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kafayı bulmuş herkes ona bakar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kıyafeti özel oynaması profesyonel Kıvır aman kıvır aman amanın aman Olağanüstü sall..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına 03:53

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına

Lyrics: Serdar Ortaç / Sera Tokdemir Music: Serdar Ortaç Arrangement: Tarık İster Mix & Mastering: Utku Ünsal Director: Alişan Günay Yıldırım Director of Photography: Eren Yıldız Executive Producer: Nihan Çelik Coloris..

Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilal Sonses - Sevme 03:57

Bilal Sonses - Sevme

Bilal Sonses Sevme Müzik Dinle Şarkı sözleri: Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sara..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal SONSES - Sevme 03:57

Bilal SONSES - Sevme

Bilal Sonses’in Wovie etiketiyle yayınlanan “Sevme” adlı şarkısı yayında! Instagram: http://instagram.com/bilalsonses Söz - Müzik: İbrahim Erkal Düzenleme: Bilal Sonses Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Elektro..

  • TEK KANAL tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba 03:49

Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba

Devamlı Aynı Eski Püskü Numaralar... Bak Yağmurlu Günde Bile Bir Damla Yok sana... Fazla müsamaha Adamı Kötü Yaralar (Paralar)... Lütfen Git Öteye İşine Gücüne Baksana... Sormuyordun Hiç Halimi Hatrımı,, Ben Seni E..

Yüksek Yüksek Tepelere - Fasl-i Beyoglu 03:41

Yüksek Yüksek Tepelere - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Annesinin bir tanesini hor görmesinl..

Tarkan Yolla 04:46

Tarkan Yolla

Bide baktım ki o da ne Sürü sürü bir sürü çile Toplanmış geliyorlar Güle oynaya önüme Hani sözdü bundan böyle Gülecektin yüzüme ? Yazıklar olsun çelme taktın yine Of of of of of İçime ata ata patlıcam en sonunda Of of o..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 6.472 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakki Bulut  Kul Hatasız Olmaz 04:52

Hakki Bulut Kul Hatasız Olmaz

Allah'ım sevdiğime çile dert verme İstersen her gün bana bin azap versin Ne olur ümitsiz günler verme İstersen derdime bin dert eklesin Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, günah bendedir Bence yaşa..

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı 03:01

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı Yayında! Söz & Müzik: Demet Sağıroğlu & Gürol Ağırbaş Arnavut Kaldırımı şarkı sözleri ile; Biten, sevgilerin, ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aram..

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video)

Söz, Müzik: Ufuk Şenpire Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix, Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Ahmet Can Tekin Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Cast: Aleyna Nur Yağlı Color:..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul 03:44

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul

Gel gelen gördü İstanbul'un çilesini çek, çek ki İstanbullu olasın Dolan taşan sokaklar ve binalar hani nerede o altın olan topraklar Yalan, yalan olan tek şey rüya rüyalarda gelen tek şey ise para Şu İstanbul'un eşsi..