#Hayvanlarında bizim gibi elleri kolları olsa

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Ceyhun Damla - Saygılarımla 04:20

Ceyhun Damla - Saygılarımla

Bir nefes gibi sevmek Çok gerekli çok özel Bu yasak aşkımızda Son nefes bile güzel(2) Sen de ben de çaresiziz ahh Çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımız da olsa Biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım ..

Yaşar - Beni Koyup Gitme 03:50

Yaşar - Beni Koyup Gitme

BENİ KOYUP GİTME Beni koyup gitme ne olursun Durduğun yerde dur Kendini martılarla bir tutma Senin kanatların yok Düşersin yorulursun Beni koyup gitme ne olursun Bir deniz kıyısında otur. Gemiler sensiz gitsin b..

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Yıldız Tilbe  Bir Tek Düşüncem Sensin 05:39

Yıldız Tilbe Bir Tek Düşüncem Sensin

Yine her akşam gibi bu akşam da yalnızım Masamda tek başıma durmadan içiyorum Bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum Hep seni arıyorum Şu an yanımda olsan sana neler söylerdim Kafam hafif dumanlı her derdimi döke..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik 03:47

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik

Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde, bir nebze de olsa sizi mutlu edebilmek adına ''Üç Günlük'' şarkısıyla sizlerleyim... Keyifli dinlemeler :) Söz & Müzik: Bora Duran Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Perdesiz Bas: Hakan..

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat 59:55

Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat

.......... KULLANMA KILAVUZU ........... 1- Ayarlardan video kalitesini 1080p seçin. 2- Tam ekran yapın. 3- Sesi açın. 4- Yanınıza bir Büyüğünüzü alın. 5- Odanızın ışıklarını ve diğer ses kaynaklarını kapatın. 6- Şömi..

  • PengoTV tarafından
  • 5.287 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3847 Metreden Adrenalin Dolu Çılgın Wingsuit Uçuşu 02:42

3847 Metreden Adrenalin Dolu Çılgın Wingsuit Uçuşu

Wingsuit atlayışı yapmak müthiş bir spor, en azından izlemesi. Vince Reffet, Graham Dickinson ve Noah Bahnson gibi adamlar bizim yapamadığımız bu adrenalin dolu ve ölüme meydan okuyan atlayışları yapıp bir de üstüne vide..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi 05:54

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi

Şişli Belediyesi'nin Kuştepe'de yaşayan Roman vatandaşlara yönelik düzenlediği, ''Çiçek Bizim İşimiz'' projesi son buldu. Eğitimlerini tamamlayan Roman vatandaşlar, sertifikalarını göbek atarak kutladıŞişli Belediyesi'ni..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü 03:11

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bundan sonra oynayacakları maçlarda ritim yakalamak ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Yanal, El Sadd takımı ile oynadıkları özel maçın ardın..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce